Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانواده مهرداد میناوند نسبت به هجمه‌ها علیه دکتر هاشمیان واکنش نشان داد و پیامی را صادر کرد.

دکتر محمدرضا هاشمیان که پزشک معالج مهرداد میناوند و علی انصاریان بود، پس از درگذشت این دو پیشکسوت فوتبال، مورد هجمه‌هایی قرار گرفت و شایعاتی نیز در این خصوص در فضای مجازی به راه افتاد.

به گزارش طرفداری، پس از این اتفاقات، خانواده مهرداد میناوند با صدور پیامی، ضمن تشکر از زحمات دکتر هاشمیان در زمان بستری بودن میناوند، درباره اتفاقات اخیر واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن پیام خانواده مرحوم مهرداد میناوند به شرح زیر است:

بنام خدا

مهرداد عزیز برای این می‌نویسیم تا حقی از آنهایی که بدون کوچکترین ادعا برایت زحمت کشیدند به گردنمان نباشد. خانواده ما از نزدیک شاهد دوستی آقای دکتر هاشمیان و مهرداد بودند. مهرداد همیشه دوست داشت تا جایی که از دستش برمی‌آید در مورد کرونا اطلاع رسانی کند و حتی برای تشکر از کادر درمان لایوی هم با دکتر هاشمیان انجام داد.

زمانی که مهرداد در بیمارستان لاله بستری شد هم خود ایشان تاکید داشتند، هم ما و همینطور پیشکسوتان و جامعه ورزشی مخصوصا آقایان علی پروین، علی کریمی، بهنام ابوالقاسم‌پور و نیز آقای عادل فردوسی‌پور و آقای سعید شیرینی با آقای دکتر هاشمیان تماس گرفتیم و آقای دکتر قبول زحمت کردند به تیم درمان کمک کنند با آنکه ایشان از کادر بیمارستان نبودند.

همان پنجشنبه‌ای که حال مهرداد بسیار وخیم بود دکتر به بیمارستان آمد و آن روز با تلاش های فراوان به خیر گذشت. ما روزهای بسیار پر استرسی را سپری کردیم ولی در تمام این مدت نه تنها از دکتر هاشمیان نرنجیدیم بلکه هر وقت از ایشان توضیحی خواستیم برادرانه و با تواضع کامل جوابگوی ما بودند و برایشان شب و روز فرقی نداشت و در هر وقت که لازم بود در بیمارستان حاضر می‌شدند.

در این روزهایی که جناب دکتر هاشمیان مورد انتقاد قرار گرفتند بر خود واجب دانستیم از زحمات بی‌دریغ دکتر هاشمیان و کادر درمان تشکر کنیم چرا که ما به خوبی دیدیم که دکتر هر کاری از دستش برمی‌آمد انجام داد ولی حکمت روزگار این چنین بود. ما به نوبه خود هم از دکتر هاشمیان و هم از تمام عزیزانی که در روند درمان کمک کردند و هم بعد از این اتفاق ناگوار در کنارمان بودند تشکر می‌کنیم و از دوست داران مهرداد عزیز خواهش می‌کنیم به این حواشی توجهی نداشته باشند که مبادا این اتفاقات موجب دلسردی کادر درمان شود. بیماری کرونا هنوز درمان قطعی ندارد و ما هر روز شاهد فوت ده‌ها هم وطن پیر و جوان در کشور هستیم امیدواریم با رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی از شر این بیماری مصون بمانیم.

اخبار داغ 

پشت پرده اجرای حکم فیفا علیه پرسپولیس؛ وکیل بودیمیر لج کرد! استوری محمد دانشگر در خصوص طرح موزاییکی پرسپولیسی ها خودکشی کامبیز 19 ساله به خاطر ازدواج با زن 28 ساله / شبنم 2 بچه هم داشت! وقتی « الناز شاکردوست» میکروفون را هم ضدعفونی می کند جسد بی جان نامزد سابق ستاره فوتبال در آپارتمانش پیدا شد حرکت جنجالی آنتونیو کونته پس از سوت پایان نیمه اول که احتمالا مخاطب او آنیلی بوده است / ویدیو

منبع: طرفداری

کلیدواژه: مهرداد میناوند دکتر هاشمیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۲۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، دبیر اجرایی سیزدهمین کنگره روانشناسی کودک و نوجوانان گفت: از ابتدای تولد، کودکان و شیرخواران لازم است تحت نظر مراکز خدمات جامع سلامت بهداشتی، ارزیابی رشد و تکامل دریافت نمایند تا در صورت بروز اولین فاکتور‌های نگران کننده، خانواده به کارشناسان متخصص در این حوزه ارجاع داده شوند.

دکتر فاطمه محرری با اشاره به اینکه ۴ تا ۷ اردیبهشت ماه سیزدهمین کنگره روانپزشکی کودک و نوجوان در شهر مشهد برگزار شد، افزود: برخی از کودکان رشد و تکامل طبیعی را ندارند، به موقع صحبت نمی‌کنند و راه نمی‌روند و توانمندی‌های ارتباطی و اجتماعی متناسب با سن ندارند لازم است برای این کودکان به سرعت مداخلات تشخیصی و درمانی انجام گیرد.

وی گفت: شناسایی و درمان به موقع این اختلالات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است برخی از کودکان از اولین مراحل رشد دچار نقص هستند و برخی در سنین بالاتر شاهد کاهش توانمندی تکاملی آنها هستیم که برای هر دو گروه باید درمان‌های مورد نیاز در نظر گرفته شود. 

دکتر محرری با اشاره به اینکه از جمله اختلالات عصبی تکاملی می‌توان به اختلال طیف اوتیسم و اختلال بیش فعالی و نقص توجه اشاره نمود تصریح کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد رشد بیماران طیف اوتیسم هستیم، علاوه براین براساس ارزیابی‌های صورت گرفته ۵ تا ۱۰ درصد کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی و نقص توجه هستند و در شهر مشهد این امار به ۱۰ درصد می‌رسد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: کودکان دچار اختلال بیش فعالی عملکرد تحصیلی، شناختی، عاطفی و اجتماعی مناسبی ندارند، بدلیل توجه و تمرکز ناکافی افت عملکرد تحصیلی داشته، در روابط بین فردی کنترل تکانه ندارند و از صبر و حوصله کمی برخوردارند که این موضوع می‌تواند باعث نگرانی خانواده شود.

دکتر محرری با اشاره به اینکه اختلال اوتیسم بیشتر کودکان پسر را درگیر می‌کند، اما اگر کودک دختری به این اختلال دچار شود شدت بیماری اش بیش از پسران است، اظهار کرد: در این کودکان تماس چشمی، خنده اجتماعی و ارتباط کودک با والد کمرنگ است و از همان ابتدا والدین با این علائم هشدار دهنده روبرو می‌شوند، اما در برخی از کودکان بعد از دو سالگی کودک دچار افت عملکرد می‌شود.

وی با تاکید براینکه مهمترین علت مراجعه والدین به مراکز درمانی عدم گفتار کودک است این در حالی است که پس از بررسی‌های بیشتر تشخیص اوتیسم برای کودک گذاشته می‌شود و درمان‌های متناسب با شرایط کودک برای او در نظر گرفته می‌شود، اظهار کرد: کودکان طیف اوتیسم ضعف در حوزه‌های ارتباطی و اجتماعی داشته، علائق محدود و رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری دارند، بنابراین برای این کودکان درمان‌های مختلفی مانند گفتار درمانی، مشاوره و آموزش‌های ویژه، بازی درمانی، کار درمان ذهنی و حرکتی توصیه می‌شود.

دکتر محرری با بیان اینکه همکاران متخصص کودکان و نوزادان در حوزه اختلالات عصبی تکاملی مسلط هستند و اکثر خانواده‌ها در قدم اول با متخصص اطفال مشکل کودک را در میان می‌گذارند و در صورت لزوم به سایر کارشناسان ارجاع می‌شوند، ابراز کرد: در اختلالات خفیف شروع با دارو درمانی نیست، اما اگر در معاینه کودک شاهد اختلالاتی در خواب، پرخاشگری یا صدمه زدن به خود و دیگران باشیم، درمان‌های دارویی نیز برای کودک توصیه می‌گردد که هیچ گونه خطری برای سلامتی کودکان ندارند و اعتیاد آور نیست.

وی تاکید کرد: خانواده‌ها باید علائم هشدار دهنده را بشناسند و به موقع برای درمان مراجعه کنند تا از پیامد‌های نامناسب بعدی جلوگیری شود و کودک بتواند حضور موثری در اجتماع داشته باشد.

دیگر خبرها

  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • درگذشت پزشک زن بیمارستان شریعتی / آیا خودکشی کرد؟
  • مرگ تلخ پزشک زن؛ او پلن خودکشی‌اش را گفت اما مسخره شد!
  • درگذشت پزشک زن بیمارستان شریعتی؛ مرگ یا خودکشی؟
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟ / جزئیات درگذشت یک پزشک زنِ متخصص روماتولوژی
  • درگذشت یک پزشک زن بیمارستان شریعتی/ مرگ یا خودکشی؟
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیات بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیاتی بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند