Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از دیلی میل، هدف این سازمان  پیدا کردن گروه جدیدی از فضانوردان است که در آینده خواهند توانست به عنوان بخشی از نسل بعدی فضانوردان «آژانس فضایی اروپا» (ESA) به فضا سفر کنند. این اتفاق پس از ۱۱ سال رخ داده است و حال این سازمان برای استخدام فضانوردان جدید مشتاق است و قصد دارد زنان نیز در این فرایند مشارکت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ورود اروپا به دوره جدیدی از اکتشافات فضایی (از جمله مأموریت‌های احتمالی سفر به ماه در آینده) این نیروهای تازه کار در کنار فضانوردان کنونی آژانس فضایی اروپا مشغول به کار خواهند شد.

جزئیات بسیار کمی درباره استخدام اعلام شده است و گفته نشده که آژانس فضایی اروپا چند نفر را استخدام خواهد کرد. انتظار می‌رود هفته آینده جزئیات بیشتری از این موضوع منتشر شود.

زمان شرکت در این فرایند ۳۱ مارس تا ۲۸ مه تعیین شده و آژانس فضایی اروپا تنها درخواست افرادی که سابقه کاری خود را طی این ۸ هفته در بخش کار وب سایت سازمان ثبت کنند، بررسی خواهد کرد. پس از آن ، فرآیند شش مرحله‌ای انتخاب آغاز خواهد شد و انتظار می‌رود این فرایند اکتبر ۲۰۲۲ به اتمام رسد.

اروپا سال پرکاری در فضا دارد

جان وارنر، مدیر کل آژانس فضایی اروپا گفت: «به لطف یک مأموریت قوی از کشورهای عضو آژانس فضایی اروپا در Space۱۹ + (شورای وزیران ما در سال ۲۰۱۹ ) اروپا جایگاه خود را در قلب اکتشافات فضایی به دست آورده است. برای انجام اکتشافات و پیشرفت بیشتر باید بیش از پیش دیدمان را وسیع کنیم. این فرایند جذب اولین قدم است و من مشتاقانه منتظر توسعه آژانس با همکاری شرکای بین المللی خود در تمام زمینه‌های اکتشاف فضا و نوآوری طی سال‌های آینده هستم. انگلیس با وجود خروج از اتحادیه اروپا، یکی از اعضای اصلی آژانس فضایی اروپا است.»

انگلیس با وجود خروج از اتحادیه اروپا همچنان یکی از اعضای اصلی آژانس فضایی اروپا است.

تیم پیک، فضانورد انگلیسی که در برنامه استخدام فضانوردان جدید نیز دخیل است انتظار دارد تا در آینده طی یک ماموریت جدید به ایستگاه فضایی بین المللی برود و در دهه بعد نیز در صورت امکان به ماه سفر کند.

از آنجا که انگلیس هنوز عضو آژانس فضایی اروپا است، متقاضیان انگلیسی نیز می‌توانند برای عضویت در گروه جدید فضانوردان درخواست دهند. وارنر علاوه بر تلاش برای استخدام زنان بیشتر در این فرایند و تشویق آنها به شرکت در این کار  همچنین در حال بررسی این موضوع است که چگونه می‌تواند افراد دارای معلولیت را به فضا بفرستد یا حداقل آنها را در برنامه سفرهای فضایی مشارکت دهد.

دیوید پارکر ،مدیر آژانس فضایی اروپا در زمینه اکتشافات انسانی و رباتیک، گفت: «برای تبدیل این رویا به واقعیت قصد داریم در کنار استخدام فضانوردان، «پروژه امکان سنجش فضانوردان دارای معلولیت» (Parastronaut Feasibility Project) را راه اندازی کنیم،به نظرم اکنون زمان ظهور نوآوری فرا رسیده است.»

آنها درباره محدودیت سنی شرکت کنندگان چیزی نگفته‌اند اما بنابر گزارش تلگراف از نظر انها سن افراد حدود ۵۰ سال باشد بهتر است و این موضوع هم مجددا به سلامتی آنها بستگی دارد.

طبق متن «چگونه فضانورد شویم»  منتشر شده در سایت این سازمان این فرایند نه ساده و نه پیچیده است، زیرا هیچ مدرسه یا دوره دانشگاهی وجود ندارد.

گرچه مدرک دانشگاهی در رشته "مطالعات فضانوردی" وجود ندارد اما به گفته این سازمان داشتن تحصیلات عالی در رشته‌های علمی یا فنی مورد نیاز است و فضانوردان باید بتوانند دانش و مهارت‌های قابل توجه خود را برای وظایفی که در آن زمینه آموزش دیده‌اند به کار گیرند. داشتن تجربه قبلی نیز یک امتیاز مثبت است به ویژه اگر افراد قبلا خلبان آزمایشی یا مهندس پرواز بوده باشند.هرچه متقاضی مهارت و تجربه بیشتری داشته باشد ، از توانایی بالاتری برخوردار است ، زیرا این امر توانایی وی را در انجام کارهای مختلف افزایش می‌دهد.ثبت درخواست فضانورد شدن در این سازمان از ۳۱ مارس آغاز می‌شود و هشت هفته بعد و در ۲۸ مه مهلت این کار به اتمام می‌رسد.

کد خبر 584339 برچسب‌ها هوا فضا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هوا فضا آژانس فضایی اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۳۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس

حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران  در همايش نقشه برداری گفت: سازمان فضایی کشور از دهه ۸۰ با توسعه سنجش از دور و موارد دیگر فعالیت خود را آغاز کرد که خوشبختانه در ساخت ماهواره و پرتاب‌گر در مسیر درستی قرار گرفته است.

او افزود: همچنين اقدامات خوبی در حوزه قضایی برداشته شده است به طوری که حوزه فضایی امکان دسترسی به بازده نقشه های زمینی را در مدت کوتاه تر در اختیار قرار می دهد،ماهواره خیام در ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار گرفته اطلاعات نقشه ای را به صورت کامل در اختیار قرار داد.

سالاریه  اظهار کرد: تصاویر ماهواره‌ای قابل ارائه شامل تصاویر ماهواره خیام با قدرت تفکیک مکانی یک متر به منظور تولید و به‌روزرسانی نقشه‌های پوششی کشور و نیز سایر داده‌های ماهواره‌ای مورد نیاز سازمان نقشه‌برداری کشور است که در ایستگاه‌های زمینی سازمان فضایی ایران دریافت می‌شود.

رئیس سازمان فضایی کشور  با بیان اینکه  سال گذشته با برخی از مجموعه های کشور تفاهم نامه ای منعقد شد به طوری که از تصاویر نقشه های فضایی می توان به راحتی استفاده کرد گفت: ماهواره‌ای دیکر در سازمان فضایی در حال تکمیل و آماده پرتاب است،در کنار ماهواره خیام ماهواره‌ای دیگر اعم از پارس یک است و همچنین امسال دو پرتاب ماهواره دیگر را داریم.

وی افزود: محموله‌های تصویربرداری ماهواره پارس ۱ می‌تواند در کمتر از ۱۰۰ روز ۹۵ درصد از اراضی کشور را تصویربرداری کند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند
  • ۳ فضانورد چینی به زمین بازگشتند
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • «گروسی» به ایران می‌آید
  • (ویدئو) خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی
  • خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی (فیلم)
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ