Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن حاجی میرزایی ظهر پنجشنبه در گفت گو با مدیران مدارس استان هرمزگان در شبکه شاد افزود: یک مدیر موفق در این شرایط مدیری است که با تسلط بر روش های مختلف آموزشی و ایجاد انگیزه برای معلمان، با برخورداری از یک اطلس آموزشی، از شرایط تحصیل همه دانش اموزان خود و مشکلات احتمالی آنان مطلع باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظرفیت های شبکه آموزشی شاد، ادامه داد: شبکه شاد یک شبکه اختصاصی است که جامعه وسیعی را در برگرفته و از ظرفیت بالایی در امر آموزش مجازی برخوردار است.

وزیر آموزش و پرورش با قدردانی از اهتمام ویژه مدیران و معلمان و خانواده‌ها در شرایط سخت کنونی برای پیشبرد برنامه های آموزشی، اظهار داشت: سپاسگذار این تلاش ها هستیم و امیدواریم این زحمات با بهترین پاداشها از سوی خداوند متعال همراه باشد.

وی گفت: نظام عظیم و گسترده و تعلیم و تربیت وظیفه دارد خدمات آموزشی را به همگان ارائه دهد و هم اکنون بیش از ۱۵ میلیون دانش‌آموز در کشور داریم که از دوره پیش‌دبستانی تا متوسطه مشغول به تحصیل هستند.

به گفته وزیر آموزش و پرورش؛ پیمودن یک راه مشخص شده که متکی بر تجربه چند ساله باشد بسیار راحت بود، اما با شروع کرونا راه جدید و بدون تجربه در پیش روی قرار گرفت که راهبری آن بسیار دشوار و سنگین بود.

حاجی میرزایی یادآور شد: متناسب با این شرایط باید راهکارهای جدیدی را ایجاد می کردیم که خوشبختانه در سایه تلاش جمعی موفق به ارائه یک روش نوین آموزشی با استفاده از روش های ترکیبی حضوری و غیر حضوری شدیم.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: مدیران در این چرخه وظیفه بسیار مهمی دارند تا جریان آموزش به درستی انجام شود و در این عرصه نیازمند ابتکار و پیمودن مسیر های خلاقانه هستیم.

حاجی میرزایی گفت: برای آموزش دانش آموزان علاوه بر امکان حضوری، فعالیت در شبکه شاد و برنامه های تلویزیونی و بسته های آموزشی وجود دارد و مدیران می توانند با توجه به شرایط خود یک یا چند روش را استفاده کنند.

وی اضافه کرد: مدیران در مرحله اول باید اطمینان داشته باشند که همه دانش آموزان از یک آموزش با کیفیت برخوردار هستند، البته در شرایط فعلی این اطمینان کمی دشوار است که خلاقیت و ابتکار عمل مدیران را می طلبد.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: در مرحله دوم مدیران علاوه بر اینکه توانایی مدیریت آموزشی را دارند باید توانایی مدیریت روانی، انگیزشی و پاسخ گویی به جامعه هدف خود یعنی دانش اموزان و اولیا را داشته باشند.

به گفته حاجی میرزایی، متخصصان تعلیم و تربیت شرایط کنونی را آموزش در شرایط بحران می‌نامند و مدیران علاوه بر آگاهی از ابعاد مختلف آموزشی باید با توانایی ارتباطی بالا، مسلط بر شرایط بحرانی و روانی دانش‌آموزان و خانواده‌ها و معلمان باشند تا این شبکه بتواند سطح خود را با مهارت در قالب یک ارتباط منظم شکل دهد.

حاجی میرزایی با اشاره به مرحله سوم این فرایند گفت: پیوند مناسب بین مدرسه و خانواده در مرحله سوم است و هر چه پیوند و ارتباط مدیران با خانواده‌ها بیشتر و قوی تر باشد این شرایط و گذر از این شرایط بسیار آسان تر خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش در پایان با تاکید بر اینکه مدیران در این شرایط سخت عمود محکم نظام آموزشی هستند، گفت: مدیران علاوه بر تسلط بر جریان آموزشی مدرسه باید به درستی در جریان وضعیت همکاران خود باشند و در تعامل نزدیک شرایط را برای حضور فعالانه معلمان در همه ی روش های آموزشی فراهم کنند.

کد خبر 5144516

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن حاجی میرزایی وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش هرمزگان چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ویروس کرونا دهه فجر راهپیمایی 22 بهمن انقلاب اسلامی ایران کرمانشاه واکسن کرونا 22 بهمن عکس استانها بوشهر آمار کرونا شهرکرد گرگان شهرستان کرج وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۷۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری گفت: مبنای کار در امتحانات نهایی و نیز سهم سوابق کنکور مبتنی بر کتاب است و محتواهای کمک‌ آموزشی و فوق برنامه برای آزمون نهایی موضوعیت ندارد.

افشین امیریان ۱۳ اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال‌وبختیاری با گرامیداشت یاد فیلسوف و علامه شهید مرتضی مطهری و با اشاره به اینکه امروز جامعه جای خالی شخصیت‌هایی همچون این معلم شهید را احساس می‌کند، اظهار کرد: امروز در فضای مسموم تبلیغات رسانه‌ای دشمن نیازمند اساتید و نویسندگان و نخبگانی هستیم که در برابر ناهنجاری‌ها محکم و بدون لکنت زبان بایستند همان‌طور که شهید مطهری هر جا دید که به اصول و مبناهای انقلاب و دین حمله شده است، به‌صورت محکم و متقن ایستاد و نوشت.

وی با بیان اینکه نقشه راه و عملیاتی‌سازی سند تحول بنیادین آماده شده و اجرایی خواهد شد، ادامه داد: اجرای صحیح این سند ما را به سمت تربیت دانش‌آموزان در تراز ایران اسلامی رهنمون خواهد کرد و در استان ما نیز این نقشه راه اجرایی می‌شود. 

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان با اشاره به تمهیدات پیش‌بینی شده برای برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان، توضیح داد: تأکید می‌شود که مبنای کار در امتحانات نهایی و نیز سهم سوابق کنکور مبتنی بر کتاب است و محتواهای کمک‌آموزشی و فوق برنامه برای آزمون نهایی موضوعیت ندارد مگر آنکه بر مبنای کتاب باشند.

وی ادامه داد: اصل کار، مسئله بازگشت به کتاب است که بسیار مورد تأکید بوده و طراحان سؤالات امتحانات نهایی و کنکور نیز تعهد دارند که فقط بر کتاب تکیه داشته باشند و اگر خارج از کتاب سؤالی را طرح کنند بازخواست می‌شوند. این بازگشت به کتاب درسی گام مهمی در جهت تحقق عدالت آموزشی است، همان‌طور که با اتخاذ این رویکرد، برخی دانش‌آموزان برگزیده کنکور از روستاها هستند. سهم سوابق تحصیلی در کنکور سال ۱۴۰۳ به ۵۰ درصد تأثیر قطعی رسیده که این سوابق تحصیلی مربوط به دروس پایه دوازدهم و نمرات امتحانات نهایی است.

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان با تأکید بر اینکه ۱۱۰ حوزه امتحانی نهایی با حضور بیش از ۴۴ هزار دانش‌آموز پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم پیش‌بینی شده است، توضیح داد: اکثر حوزه‌ها به دوربین مداربسته و تجهیزاتی همچون چاپگر، اسکنر، موبایل‌یاب و ... مجهز شده‌اند و تمام تمهیدات برای برپایی این امتحانات پیش‌بینی شده است.

وی افزود: تا کنون، سه میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای برای خرید تجهیزات این حوزه‌ها هزینه شده است؛ همچنین ۵۷۸ میلیون تومان از محل اعتبارات فصل پنج برای خرید تجهیزات حفاظتی و نیز یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل منابع استانی برای خرید تجهیزات هزینه شده است که البته مجموع این  اعتبارات ناکافی بوده و هنوز هم مشکلات فراوانی به قوت خود باقی است که انتظار می‌رود مسئولان مساعدت داشته باشند زیرا کمبودها جدی است.

امیریان در پایان درخصوص توزیع شیر رایگان در مدارس، تصریح کرد: این اقدام بعد از چند سال با اهتمام دولت در مقطع ابتدایی از سر گرفته شد که تا پایان اردیبهشت هفته‌ای ۲ نوبت توزیع شیر را داریم. از ابتدای اجرای این طرح تا کنون، سه میلیون و ۸۰۰ هزار پاکت شیر به‌طور میانگین در ۳۴ نوبت در بین دانش‌آموزان توزیع شده است که برابر رقمی بالغ بر ۲۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند