Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته امنیتی و انتظامی ستاد کرونا کردستان گفت: هم اکنون وضعیت شیوع ویروس کرونا در ۶ شهرستان این استان به علت عدم تداوم رعایت مسائل بهداشتی از سوی برخی افراد به حالت زرد برگشته است.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ محمدابراهیم زارعی اظهار داشت: به دنبال ساده انگاری کرونا از سوی برخی از مردم شاهد افزایش تعداد مبتلایان و بستری شدگان بیماری کویید ۱۹ در بیمارستان‌های استان هستیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: هم اکنون وضعیت شیوع ویروس در شهرستان‌های بانه، بیجار، سقز، سنندج، کامیاران و قروه به دلیل این ساده انگاری از رنگ آبی (کم خطر) به رنگ زرد (خطر متوسط) بازگشته که تداوم این رویه، زنگ خطری برای شروع یک پیک خطرناک در استان است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان افزود: وضعیت شیوع کرونا در اواخر دی و اوایل بهمن ماه در تمام شهرستان‌های استان به رنگ آبی با خطر کم درآمد اما هم اکنون این وضعیت تنها در شهرستان‌های سروآباد، دیواندره، دهگلان و مریوان تداوم دارد.

وی با اشاره به اینکه اکنون وضعیت ابتلا و گردش ویروس کرونا در این استان شکننده‌تر شده است گفت: انتظار داریم مردم کماکان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی کمک حال ستاد استانی در مدیریت بیماری کووید ۱۹ باشند و دستگاه‌های عضو ستاد نیز موظف هستند نظارت‌های خود را بیشتر کنند.

زارعی یادآور شد: در ابتدای آذر بواسطه داشتن ۶ شهرستان قرمز و چهار شهرستان نارنجی، وضعیت این استان از نظر شیوع ویروس کرونا در مجموع قرمز بود که با اعمال طرح جامع محدویت‌های پویا ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا هم اکنون این وضعیت حالت بهتری از آن موقع دارد.

 ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۱۳۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

در ۲۴ ساعت منتهی به ظهر چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ در این استان ۶۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا شناسایی شده و با فوت یک نفر تعداد جانباختگان کرونا از اسفندماه پارسال تاکنون یک هزار و ۶۶  نفر است.

در حال حاضر ۱۱۳ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۷۱ نفر در سنندج، ۱۳ نفر در سقز، چهار   نفر در مریوان، چهار نفر در قروه، ۶ نفر در کامیاران، سه نفر در بانه، ۶ نفر در بیجار ، پنج نفر در دیواندره و در دهگلان یک نفر تحت درمان قرار دارند ضمن اینکه ۲۶ نفر از بیماران کرونایی بدلیل وخامت حال در بخش مراقبت های ویژه (ICU) بیمارستان‌های این استان بستری هستند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا کنون از اسفند پارسال تاکنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به یک میلیون ۴۸۸ هزار و ۹۸۱ نفر رسیده و ۵۸ هزار و ۶۸۶ نفر هم جان خود را از دست داده‌اند و یک میلیون و ۲۷۲ هزار و ۲۸۷ نفر بهبود یافته‌اند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان کرونا ویروس کرونا هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۷۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد