Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@00:34:21 GMT

فساد سازمان یافته در مجله های علمی و پژوهشی

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۷۸۲۵۰

فساد سازمان یافته در مجله های علمی و پژوهشی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دبیرخانه کارگروه ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد وزارت علوم، هجدهمین جلسه کارگروه ارتقای سلامت نظام اداری با حضور اعضای کارگروه و با ریاست معاون حقوقی و امور مجلس و جانشین مقام عالی وزارت در کارگروه برگزار شد.

در ابتدای جلسه فریدون جعفری مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات و دبیر کارگروه ارتقای سلامت نظام اداری ضمن تشریح بخشی از گریزگاههای فساد خیز در آموزش عالی و راه‌های برون رفت از آن، توجه اعضا را به موضوع تحلیل و ارزیابی و ارائه راهکارهای پیشگیری از فساد سازمان یافته در مجله‌های علمی و پژوهشی در ارائه گواهی‌های پذیرش یا نحوه داوری و پذیرش مقالات علمی و همچنین شناسایی سایر گریزگاه‌های احتمالی فساد در حوزه‌های پژوهشی جلب نمودند و از اعضا خواستند حسب رعایت تکالیف قانونی با موضوع رسیدگی به آثار مقابله با موضوعات و طرح‌های پژوهشی بیش از پیش اهتمام نموده و برنامه عملیاتی ارائه نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان پرهیز از موازی کاری و نگاه جزیره‌ای را مورد تاکید قرار داده و هم افزایی در حوزه نظارت و بازرسی و ارزیابی را متذکر شدند.

دبیر کارگروه ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد به ضرورت تشکیل کمیته‌ای با ارکان دفتر بازرسی، نظارت و ارزیابی و معاونت پژوهشی حسب قانون ارتقا و پیشگیری و مقابله با آثار پژوهشی اشاره داشتند تا بتوان بصورت مطلوب و هدفمند به این موضوع رسیدگی نمود.

در ادامه شریفی مدیرکل سیاستگذاری پژوهشی وزارت عتف به عنوان مدعو به ارائه گزارش مختصری از آخرین وضعیت مجله‌های علمی و تغییرات جدید در آئین نامه‌ها پرداخته و ضمن تأیید برخی چالش‌ها و آسیب‌ها، عدم رعایت ضوابط در برخی مجلات، تغییر رویکرد نظارتی و ارزیابی را به عنوان راهبرد جدید اعلام داشتند.

همچنین مقرر شد راهکارهای علمی و پیشگیرانه پیرامون چالش‌های مهم پژوهشی در قالب گزارشی برای مستندسازی و تدوین مقررات تقویت کننده سلامت اداری در وزارت عتف ارائه گردد.

کد خبر 5144471

منبع: مهر

کلیدواژه: فریدون جعفری وزارت علوم تحقیقات و فناوری مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان سازمان سنجش وام دانشجویی کنکور 1400 دانشگاه های علوم پزشکی انقلاب اسلامی ایران دانشگاه ها دهه فجر پذیرش دانشجو دانشگاه علوم پزشکی ایران آزمون زبان انگلیسی منصور غلامی کارگروه ارتقای سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۸۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی بزرگ تاریخ علم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، گردهمایی بزرگ تاریخ علم در دوشنبه ۱۰ اردیبهشت به کوشش انجمن علمی ژرفا برگزار می‌شود. هدف این گردهمایی شنیدن داستان تاریخ علم از زبان دو پژوهشگر سرشناس برای دستیابی به نگاهی صحیح‌تر به تاریخ علم است.

موضوعات گردهمایی
موضوع سخنرانی دکتر شانت باغرام عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف، از انقلاب علمی تا علم مدرن است.
 دکتر امیرمحمد گمینی، عضو هیئت علمی پژوهشکده تاریخ علم دانشگاه تهران درباره انقلاب علمی و ورود علوم جدید به ایران سخنرانی خواهد کرد.
معرفی مهمانان
امیرمحمد گمینی، عضو هیئت‌علمی پژوهشکده‌ تاریخ علم دانشگاه تهران، فارغ‌التحصیل رشته‌ تاریخ و فلسفه‌ علم از مؤسسه‌ پژوهشی حکمت و فلسفه‌ ایران است.
از او آثاری چون کتاب «دایره‌های مینایی: پژوهشی در تاریخ کیهان‌شناسی در تمدن اسلامی» و کتاب «مواجهه با داروین» منتشر شده است. فعالیت پژوهشی او در زمینه‌ تاریخ نجوم در ایران و جوامع اسلامی است.
همچنین پژوهش‌هایی در زمینه‌ی تاریخ ورود علوم جدید، از جمله درباره‌‌ نظریه‌ تکامل و نجوم کپرنیکی، به ایران در مجلات پژوهشی داخلی و بین‌المللی منتشر کرده است.

شانت باغرام، کیهان­‌شناس و عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف است. وی محقق پسا­دکتری در دانشگاه واترلو، موسسه فیزیک نظری پریمیتر در کانادا و همچنین پژوهشکده نجوم پژوهشگاه دانش‌های بنیادی بوده است.
باغرام برندۀ جایزه ابوریحان بیرونی فرهنگستانِ علوم ایران و جایزۀ مرکز فیزیک نظری عبدالسلام در تریسته ایتالیا شده است. او از سال ۱۳۹۳ در دانشگاه صنعتی شریف مشغول بآموزش و پژوهش است.
زمینه پژوهشی دکتر باغرام کیهان شناسی و مطالعه ساختارهای بزرگ مقیاس کیهانی برای فهم ماده تاریک و انرژی تاریک است.

این برنامه دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ساعت ۱۶:۳۰ در دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده فیزیک، طبقه منفی ۱، تالار جناب برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان تا یکشنبه ۹ اردیبهشت فرصت دارند با تکمیل فرم زیر، در این برنامه عمومی و رایگان شرکت کنند.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0KHj9EGfrJu-et6NDmgs4v8-prvhjnuJF7uVYXKCYbJrIWA/viewform?usp=sf_link

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم