Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش آی‌ای؛ همه می‌دانند استفاده از ماسک به کاهش خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ کمک می‌کند، اما طبق مطالعه جدید منتشر شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا به نظر می‌رسد استفاده از دو ماسک جراحی یا قرار دادن یک ماسک پارچه‌ای بر روی یک ماسک جراحی و ایجاد یک لایه دوم محافظتی می‌تواند میزان محافظت را هم برای پوشنده و هم اطرافیان به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ایالات متحده مطالعه جدیدی را منتشر کرده است که نشان می‌دهد اگر هر دو فرد آلوده و سالم همزمان از دو ماسک جراحی یا یک ماسک جراحی و یک ماسک پارچه‌ای روی آن استفاده کنند که کاملا محکم روی صورت بنشینند، انتقال ویروس کرونا تا ۹۶.۵ درصد کاهش می‌یابد.

به همین سبب "روچل پی. والنسکی" از مدیران CDC با توجه به نگرانی عمومی مردم نسبت به شیوع ویروس کرونا بر ضرورت استفاده از ماسک تأکید کرد.

وی گفت: با توجه به اینکه موارد بستری و مرگ و میر هنوز بسیار زیاد است، اکنون زمان آن نیست که نسبت به استفاده از ماسک کم توجه شویم. نکته اصلی این است: ماسک‌ها کارایی دارند و زمانی کار می‌کنند که به خوبی روی صورت نشسته باشند و به درستی استفاده شوند.

مرگ در اثر ابتلا به ویروس کرونا در ماه نوامبر گذشته در ایالات متحده به طور قابل توجهی افزایش یافت، اما اگرچه آمار مرگ و میر همچنان به شکل ناخوشایندی بالا است، به نظر می‌رسد که با روند کاهش ثابتی مواجه شده است.

تا تاریخ ۱ فوریه، ۱۴ ایالت در آمریکا قانون استفاده اجباری از ماسک را اعمال کرده‌اند. در حالی که اثربخشی ماسک‌ها همچنان بالا است، این مطالعه جدید مبنی بر تاثیر ۹۶.۵ درصدی استفاده همزمان از دو ماسک در کاهش گسترش کووید-۱۹ می‌تواند به افزایش انگیزه افرادی که از زدن ماسک خسته شده‌اند، کمک کند.

استفاده از دو ماسک با پوشاندن لبه‌های باز که ذرات ریز و قطرات تنفسی آزادانه از آن‌ها وارد و خارج می‌شوند، موجب کاهش شدید گسترش بیماری می‌شود.

این یک سال گذشته به طور فزاینده‌ای برای همگان استرس‌زا شده است، اما با ساخت واکسن‌هایی که چندی است تزریق عمومی آن‌ها آغاز شده است، این وظیفه بر عهده همه است که تا تزریق همگانی واکسن بتوانند گسترش ویروس کرونا را به حداقل برسانند.

پربیننده ترین میلیونر شدن پسر ۱۲ساله با خرید و فروش سهام +عکس خرید کمپین رپورتاژ آگهی حرفه‌ای از رپورتاژ ادز با مشاوره رایگان سئو آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۱۱/۲۲) سفر به قم ممنوع شد رتبه بندی معلمان به سال۱۴۰۰ موکول شد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ماسک ویروس کرونا ماسک جراحی دو ماسک یک ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۰۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های موثر برای کنترل و تاخیر پیری (فیلم)



منبع:پیج _faarzaad__

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: دکتر پاسدار ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی : روزه داران حتما وعده غذایی سحری را مصرف کنند (فیلم) تست پله برای تعیین میزان سلامت قلب: ۶۰ پله را در چند ثانیه بالا می روی؟ (فیلم) چه زمانی باید از کاهش وزن‌ تان بترسید؟ (فیلم)

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • راه‌های موثر برای کنترل و تاخیر پیری (فیلم)
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران