Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، علیرضا زالی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بازدید از شرکت دارویی اکتوورکو، ریشه کن سازی بیماری پیچیده و نوپدید کرونا را درعرصه جهانی فعلا منتفی دانست و گفت: تا مدتها با این بیماری درگیر هستیم و با توجه به جهش های مختلف ویروس، الگوی بیماری در حال تغییر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی شکستن زنجیره کرونا را در گروی تحقق فرایند ایمنی مناسب جامعه برشمرد که لازمه آن حجم بالای واکسیناسیون جامعه است و خاطرنشان کرد: مطالعات حاکی از آن است که با واکسیناسیون ضمن کاهش مرگ و میر، سرایت و شیوع بیماری نیز کاهش می یابد.

به گفته وی با توجه به این که کرونا در نهایت به یک بیماری آندمیک تبدیل خواهد شد، واکسن یک نیاز هر ساله خواهد بود. بنابراین بر گسترش فرایندهای مربوط به تولید واکسن تاکید کرد.

زالی در ادامه جایگاه ایران در صنعت داروسازی را بسیار ممتاز برشمرد و با اشاره به دستاوردهای جامعه داروسازی کشور در سالهای اخیر در حوزه تولید داروهای باکیفیت اظهار کرد: علیرغم تمامی کمبودها و نیازهای رو به تزاید دارویی در سال های اخیر هرگز کیفیت دارو فدای نیازهای کمی نشد و با توجه به معیارهای سختگیرانه صنعت داروسازی در عرصه ملی و فرا ملی؛ امروزه رسیدن به استانداردهای بالای کیفی دارو بسیار دشوار است.

وی با بیان این که صنعت داروسازی هر لحظه در حال تغییر است و یک دینامیسم حیرت انگیز در حوزه کیفیت دارویی در عرصه جهانی وجود دارد، گفت: کیفیت دارو و معیارهای سخت گیرانه حصول به کیفیت های نوین دارویی می تواند عرصه بسیار دشواری را برای هماوردی در رقابت های علمی و فنی در حوزه داروسازی ایجاد کند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت در بخش دیگری از سخنان خود راهبردهای شرکت اکتوور در راستای دستیابی به اهداف خود که با توجه به بارقه های علمی، تکنیک های نوین خلاقانه و مبتکرانه و نوآوری های علمی طراحی شده است، را ستود و آن را یک سلوک صحیح علمی در بحث صنعتی کشور برشمرد و خاطرنشان کرد که صنعت کشور در رقابت های جهانی همواره از نظر تعهد به کیفیت شهره بوده است.

وی با اشاره به اهمیت شتابدهنده ها، شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها در عرصه رقابت های سنگین ملی و فراملی تاکید کرد که پارادایم مدیریتی باید با ابتناء به نگاه جدید علمی و بهره جستن از همه فضاهای دانش بنیان و خردگرا باشد.

به گفته فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت در آینده کشور باید توجه ویژه به شرکت های دانش بنیان داشته باشیم و ترویج و تکثیر شرکت های دانش بنیان به ویژه در صنایع از جمله صنعت دارو جزو الزامات قرار دارد.

زالی با تاکید بر ضرورت ارتباط تعاملی علمی این مجموعه با شرکای خارجی گفت: گرچه خودکفایی دارویی بسیار مهم و غرورانگیز است اما در حوزه دارو باید از تجارب ارزنده جهانی بهره مند شویم و نمی توانیم با یک نگاه انتزاعی صرف و دور از تحولات دارویی جهان در این مسیر گام برداریم.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت همکاری ۱۰ شرکت معتبر دارویی بین المللی با مجموعه اکتوور را سرفصل خوبی برای ادامه مسیر تکاملی و انتقال دانش فنی این مجموعه برشمرد و تاکید کرد که این همکاری با یک نگاه ملی و درون زا و با توجه به انتقال دانش فنی ادامه یابد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا ویروس واکسیناسیون واکسن شرکت اکتوور دانش بنیان صنعت دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جراحان پلاستیک از کنگره جامعه جراحان ایران انصراف داد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا قاضی سعیدی افزود: هر سال کنگره جراحان ایران در این روزها برگزار می‌شود که همه جراحان در رشته‌های مختلف مانند ارتوپدی، اورولوژی، جراحان پلاستیک، اطفال، عروق جراح مغز و اعصاب و در واقع جراحان در همه رشته‌ها در این کنگره ۵ روزه شرکت می‌کنند.

وی در خصوص عدم شرکت انجمن جراحان زیبایی و پلاستیک گفت: امسال بعد از ۴۰ سال اولین باری است که انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جامع جراحان شرکت نکرده است.

قاضی سعیدی ادامه داد: علت هم این است که هیأت مدیره انجمن جراحان عمومی یک حرکت غیر حرفه‌ای انجام داده و مسائل چالش برانگیز زیبایی را در برنامه‌های خود گنجانده و ما به نشانه اعتراض به این ماجرا، بعد از ۴۰ سال در کنگره جامعه جراحان ایران حضور نداریم.

وی افزود: چند هفته مذاکرات فشرده نیز با جامعه جراحان و انجمن جراحان عمومی داشته ایم اما متأسفانه نتوانستیم جلوی این انحراف در آموزش را بگیریم و هر استدلالی که کردیم نتوانستیم آنها را قانع کنیم؛ به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این کنگره شرکت نکنیم.

هیچ جراح پلاستیکی در این کنگره شرکت نمی‌کند

در بیانیه انجمن جراحان پلاستیک، عنوان شده است: رسالت اصلی گروه‌های تخصصی و فوق تخصصی حفظ اصول استانداردهای علمی و عملی مورد نیاز در جامعه و حفظ جایگاه علمی در کشور است و یکی از نمادهای آشکار این وظیفه ارائه دستاوردها و حفظ جایگاه، حضور در کنگره‌های ملی است که این اتفاق مدیریت و ظرافت‌های خاص خود را می‌طلبد. چند سال است که انجمن جراحان عمومی فراتر از قوانین عمومی و رزیدنتی آموزشی پزشکی به جای پرداختن به مسائل حساس مهم جراحی کشور که رسالت اصلی آنها است وارد بحث فریبنده جراحی زیبایی شده اند و با برگزاری همایش‌های مختلف زیبایی در شهرستان‌ها و مراکز استان باعث انحراف این وظیفه علمی خود شده اند و این انحراف بزرگ‌ترین گردهمایی علمی جراحان کشور یعنی جامعه جراحان نیز کشانده شده و توسط انجمن جراحان عمومی مسائل چالش برانگیز زیبایی به کنگره امسال اضافه شده است.

پس از اطلاع از عناوین چالش برانگیز، انجمن جراحان پلاستیک تمام تلاش خود را برای حذف این پنل ها به کار برد ولی متأسفانه هیأت مدیره جراحان عمومی سعی در ادامه اقدام اشتباه خود داشته اند.

به دنبال این مساله انجمن جراحان پلاستیک جلسه اضطراری کمیته راهبردی را برگزار کرد و به دنبال نظر اکثریت قاطع اعضا، به نشانه اعتراض و پرهیز از مشارکت در این اقدام غیر جامع انجمن جراحان زیبایی به رغم میل ذاتی اقدام به لغو برنامه خود در این کنگره کرده است.

کد خبر 6098317 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جراحان پلاستیک از کنگره جامعه جراحان ایران انصراف داد
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • پیام تسلیت استاندار مازندران در پی درگذشت نخبه مازندرانی