Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@10:09:17 GMT

از مددجویی تا صادرات

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۸۳۸۹۹

از مددجویی تا صادرات

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، دوران همه‌گیری ویروس کرونا به‌ویژه در روزهای ابتدایی شناسایی این ویروس، شرایط خاصی را به کشور تحمیل کرد. مصرف اقلام بهداشتی از سوی مردم به یک‌باره به‌شدت بالا رفت و تولید کشور نیز محدود بود.

این امر سبب شد در ماه‌های ابتدایی بازار لوازم بهداشتی همواره با کمبود ماسک، مواد ضدعفونی‌کننده و برخی اقلام پرمصرف دیگر همراه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرچه به‌سرعت برخی واحدهای تولیدی بزرگ کشور در این حوزه به میدان آمدند و با تغییر خطوط تولید یا افزایش توان خود به رشد تولید اقلام بهداشتی موردنیاز در دوران کرونا کمک کردند؛ اما گروه‌های مردمی نیز بیکار ننشستند.

یکی از این نهادها که فعالانه در این حوزه حضور داشت، کمیته امداد بود که با هدایت و نظارت صورت‌گرفته، برخی مددجویان زیرپوشش آن وارد عرصه تولید در این حوزه شدند. در سمنان نیز نمونه‌ای از این اقدام را شاهد بودیم.

اشتغال ۱۵ نفری در کارگاه مددجویی

محسن مسعودیان‌راد، مدیرکل کمیته امداد استان سمنان می‌گوید: طرح توانمندسازی و ایجاد اشتعال برای خانواده‌های زیرپوشش کمیته امداد یکی از طرح‌های موفق و راهبردی این مجموعه است.

 او اضافه کرد: یکی از مددجویان موفق کمیته امداد با شیوع کرونا در اسفند ۹۸ در یک اقدام ارزشمند با ایجاد کارگاه تولیدی لباس پزشکی (گان)، کمک شایانی به کادر بهداشت و درمان کرد.

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان اضافه کرد: مدد جویان توانمند زیرپوشش کمیته امداد تلاش کردند تا در مقوله کرونا نه‌تنها آسیب نبینند، بلکه با انجام اقدامات مناسبی با این ویروس مبارزه کنند.‌

مسعودیان‌راد اضافه کرد: کارگاه تولیدی لباس و تجهیزات پزشکی این بانوی توانمند زیرپوشش از روزهای نخست انتشار کرونا فعال خود را آغاز کرد و هم‌اینک بخشی از تولیدات این کارگاه علاوه بر مصرف در داخل کشور به عراق نیز صادر می‌شود.‌

او با بیان اینکه هم‌اینک ۱۵ نفر در این کارگاه تولیدی اشتغال دارند، اضافه کرد: با توجه به گسترده شدن کارگاه‌های تولیدی لباس پزشکی در کشور، این کارگاه با مشکل فروش تولیدات خود مواجه است.‌

مشکل فروش داخلی داریم

مددجوی توانمند زیرپوشش کمیته امداد هم که این کارگاه تولید لباس پزشکی را دایر کرده، می‌گوید: طرح توانمندسازی و ایجاد اشتعال برای خانواده‌های زیرپوشش کمیته امداد یکی از طرح‌های موفق و راهبردی این مجموعه است.

او می‌افزاید: با شیوع کرونا در اسفند ۹۸ با ایجاد کارگاه تولیدی لباس پزشکی (گان) تلاش کردیم تا به کادر بهداشت و درمان کمک کنیم.

این کارآفرین ادامه داد: مددجویان توانمند زیرپوشش کمیته امداد استان سمنان تلاش کردند تا در مقوله کرونا نه‌تنها آسیب نبینند، بلکه با انجام اقدامات مناسبی با این ویروس مبارزه کنند.‌

او تصریح کرد: این کارگاه تولیدی از روزهای نخست انتشار کرونا فعالیت خود را آغاز کرده است و هم‌اینک بخشی از تولیدات این کارگاه علاوه بر مصرف در داخل کشور، به عراق نیز صادر می‌شود.‌

این مددجوی توانمندشده کمیته امداد گفت: با توجه به گسترده شدن کارگاه‌های تولیدی لباس پزشکی در کشور، این کارگاه با مشکل فروش تولیدات خود مواجه است.‌ هم‌اینک سه هزار گان تولیدشده توسط مددجویان این کارگاه در انبار نگهداری می‌شود که در انتظار خریدار است.‌

دانشگاه‌های علوم پزشکی مشکل را رفع کنند

استاندار سمنان هم تأکید کرد: امیدواریم اقدام خوب صورت‌گرفته در ایجاد این کارگاه تولیدی استمرار داشته باشد و تداوم یابد و با هماهنگی رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان و شاهرود تلاش خواهد شد تا مشکل فروش تولیدات این کارگاه برطرف شود.‌

علی‌رضا آشناگر گفت: دستگاه‌های اجرایی استان سمنان باید اولویت خرید تجهیزات و اقلام موردنیاز خود را به تولیدات استان بدهند.‌

او افزود: تولیدکنندگان خرد استان سمنان برای فروش محصولات خود از بستر فضای مجازی استفاده مناسبی داشته باشند.

استاندار سمنان بیان کرد: لازم است تا تولیدکنندگان استان برای حضور مؤثر در بازار دوره‌های کوچینگ بازار را آموزش ببینند.‌ بی‌تردید اگر بازاریابی خوب و مناسب به انجام برسد، مشتریان زیادی جذب خواهند شد.‌

همه حمایت کنند

به‌هرحال، همه مسؤولان به‌ویژه رؤسای دو دانشگاه علوم پزشکی سمنان و شاهرود که مجموعه‌های زیر نظر آنها از مصرف‌کنندگان اصلی لباس‌های پزشکی هستند، باید از این کارآفرین توانمند هم‌استانی حمایت کنند تا کارگاهش هر روز بیشتر توسعه یابد.

امید است مدیران این بخش، دستور استاندار سمنان را برای تهیه این لباس‌ها از داخل استان و تولیدکننده توانمندشده زیرپوشش کمیته امداد با قوت پیگیری کنند.

انتهای پیام/74001/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: عراق صادرات پزشکی کمیته امداد علوم پزشکی لباس پزشکی گان استاندار سمنان زیرپوشش کمیته امداد تولیدی لباس پزشکی کارگاه تولید کارگاه تولیدی استان سمنان مشکل فروش هم اینک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۳۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی

محمدرضا فلاحتی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در نشست سه جانبه گرایی دولت، کارفرمایان و تشکلات کارگری گفت: یکی از خواسته‌های بحق جامعه کارگری تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی است.

وی با اشاره به اینکه ۳۲۸ سازمان کارگری و کارفرمایی در استان مشغول به فعالیت هستند، افزود: تا سال ۱۴۰۰ قریب به ۲۴۸ تشکل در استان تشکیل شده بود. 

فلاحتی تأکید کرد: در دولت سیزدهم ۲۳ شورای اسلامی کار در واحد‌های تولیدی استان تاسیس شده و این در حالی است که در ۳۱ سال گذشته در استان ۵۰ شورای اسلامی کار فعالیت داشته اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: برای اولین بار در کشور سامانه الکترونیکی برگزاری انتخابات تشکل‌ها راه اندازی شد که برای ۱۰ تشکل انتخابات به صورت مجازی برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه در برخی از موارد ضعف قانون و خلا قانونی وجود دارد، اظهار داشت: اینکه شخصی نماینده کارگر می‌شود ولی در برخی از مواقع با ترس و لرز از اخراج باید خواسته‌های کارگران را دنبال کند یک ضعف قانونی است. نمایندگان مجلس باید این قانون را اصلاح کنند تا در صورتی که کارگری به عنوان نماینده کارگران انتخاب شد تا پایان تاریخ اعتبارنامه کارفرمایی حق اخراج او را نداشته باشد.

فلاحتی همچنین اشاره‌ای نیز به مباحث مشاغل سخت و زیان آور کرد و افزود: قریب به چهار هزار و ۹۹۱ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر و یک هزار و ۸۶ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر استان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۳ هزار و ۹۸۶ درخواست مورد تایید قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در سال گذشته پنج هزار و ۹۴۸ پرونده شکایت در هیات‌های تشخیص استان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۹۷۶ پرونده به هیات حل اختلاف رفته است. همچنین تعداد دادنامه‌های ارجاعی به دیوان ۲۹۴ پرونده بوده که ۲۱۵ دادنده رای هیات‌های تشخیص مورد تایید قرار گرفته است و ۷۹ پرونده برای رفع نقص بازگشت داده شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: این آمار نشان می‌دهد که خطای همکاران بنده در هیأت‌های تشخیص کمتر از یک درصد است ولی باز برای اینکه حق شخصی ضایع نشود سه کمیته با ابتکار اداره کل استان تشکیل شده است.

وی عنوان کرد: کمیته نظارت، کمیته الزام و کمیته رصد متشکل از زبده‌ترین همکاران بنده بر تمامی امور نظارت عالیه دارند تا حقی از کسی ضایع نگردد.

فلاحتی با اشاره به وظایف کمیته رصد گفت: هفته‌ای دو بار به واحد‌های تولیدی مراجعه و مسائل و مشکلات جامعه کارگری آن واحد را رصد می‌کنیم. بازرسان به مسائل ایمنی واحد تولیدی نظارت می‌کنند. 

وی همچنین تصریح کرد: در کمیته نظارت، به صورت تصادفی و یا اعتراضاتی که توسط مراجعین صورت می‌گیرد پرونده‌های شکایت‌ها مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و اگر خطایی صورت گرفته باشد در صدد رفع آن و تذکر به افراد دخیل بر می‌آیم.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور
  • برپایی اردوی جهادی پزشکی از سوی کمیته امداد شهر قدس
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی