Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد به نقل از دانشکده مهندسی برق این دانشگاه یزد، در هشتمین دوره ملی و دومین دوره مسابقات بین‌المللی "کن‌سَت" که هفته گذشته در محل فرودگاه خدمات ویژه قزوین (پیام) برگزار شد، تیم دانشجویی Alpha Coders"" دانشگاه یزد در بخش علمی- اکتشافی رتبه دوم این مسابقات را کسب کرد.

براساس این گزارش، در این دوره از مسابقات ۹۳ تیم شرکت کردند که ۱۰ تیم از بخش سنجشی- ارتباطی و ۱۰ تیم از بخش علمی- اکتشافی با گذر از چندین مرحله داوری و انجام عملیات پروازی به مرحله نهایی راه یافتند و تعدادی از کن‌ست‌ها به همراه تجهیزات سخت‌افزاری ایستگاه زمینی و سایر تجهیزات با نظر کمیته برگزاری تست پروازی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماموریت در نظر گرفته شده برای بخش علمی- اکتشافی در این دوره از مسابقات، ساخت کنستی است که بتوان آن را به صورت استوانه‌ای به قطر و ارتفاع ۱۵و ۲۵ سانتیمتر قرار داد.

سپس این کنست توسط رهاساز در ارتفاع ۳۵۰متری از سطح زمین رها شده و با بازشدن درِ رهاساز ضمن شروع به پرواز به صورت مارپیچ و باید سرعت خود را کمتر از ۱۰ متر بر ثانیه حفظ کند. همچنین در حین پرواز اطلاعاتی همچون تصویر، موقعیت جغرافیایی و کیفیت هوا را به ایستگاه زمینی ارسال کرده و در انتها در نقطه‌ای مشخص فرود آید.

امیرحسین معصومی، علی ناصری، رضا جعفری و شمیم زارع از اعضای تیم دانشجویی Alpha Coders"" هستند که با سرپرستی و مشاوره دکتر هادی صفدرخانی و دکتر علی مفتخرزاده از اعضای هیئت علمی الکترونیک دانشکده مهندسی برق دانشگاه یزد و حمایت پردیس فناوری و صنعتی این دانشگاه موفق به کسب این افتخار شدند.  

 تیم‌های دانشجویی وی‌کن و پرشین فالکون از دانشگاه یزد نیز به ترتیب در رده‌های اول و پنجم تیم‌های برتر کلاس سنجشی ارتباطی این دوره از مسابقات قرار گرفتند.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد دانشگاه قزوین بین المللی دانشگاه یزد دانشگاه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۴۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی

نمایندگان کشورمان در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی از سوی مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و کمیته اعزام و دعوت از قاریان و حافظان قرآن کریم اعلام شد.

در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی علاوه بر دعوت از شرکت‌کننده رشته قرائت تحقیق که به صورت یک سنت هر ساله صورت می‌گرفت، امسال برای اولین بار از شرکت‌کننده رشته حفظ کل قرآن کریم نیز دعوت شد.

بر همین اساس در رشته قرائت تحقیق حمیدرضا نصیری و در رشته حفظ کل قرآن کریم محمدرضا زاهدی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی خواهند بود.

این دو قاری و حافظ قرآن کریم در چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که سال گذشته در استان خراسان شمالی و شهر بجنورد برگزار شد، رتبه‌های دوم رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن کریم را دریافت کردند

حمیدرضا نصیری، مهندس کامپیوتر در خانواده قرآنی متولد شد. در جلسات عمومی و سنتی قرآن این شهر حضور پیدا کرد و از همین طریق استعداد او در زمینه قرائت قرآن، مشخص شد. این قاری ممتاز کشورمان از محضر اساتید پیشکسوت قرآنی زنجان چون «محمود رنگرز» بهره برده است. اساتیدی همچون احمد ابوالقاسمی، محمدحسین سعیدیان و سیدمحسن موسوی‌بلده در این دوره بیشترین تأثیر را بر تلاوت این قاری ممتاز گذاشتند.

محمدرضا زاهدی علاوه بر شناخته شدن در زمینه حفظ قرآن کریم، به عنوان یک قاری نیز شناخته می‌شود. او متولد شهریورماه ۱۳۸۱ در تهران است سعید حاجیان، حافظ، قاری و مدرس قرآن کریم یکی از اصلی‌ترین استادان محمدرضا زاهدی در دوران یادگیری قرآن کریم بوده است. او سال ۱۳۹۷ در حالی که ۱۶ سال سن بیشتر نداشت در بیست‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی در امارات در بخش حفظ حضور یافت و در پایان موفق به کسب رتبه خاصی نشد. شاید بهترین رتبه این حافظ کل قرآن همان رتبه دوم مسابقات سراسری قرآن کشورمان در سال ۱۴۰۲ و در چهل و ششمین دوره باشد.

یادآور می‌شود مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی در دو مرحله مقدماتی (مجازی) و نهایی (حضوری) برگزار می‌شود، سبکی که ایران طی سال‌های اخیر مبدع آن بوده است. این مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن برگزار می‌شود.

آخرین قاری ایرانی که حائز رتبه نخست این مسابقات شده، حامد علیزاده در سال ۱۳۹۶ بود. قاریان ایرانی علاوه بر دریافت چندین رتبه نخست، صاحب چندین رتبه دوم، سوم و چهارم در کهن‌ترین مسابقات بین‌المللی قرآن جهان اسلام شده‌اند. سال گذشته و در شصت و سومین دوره این مسابقات علیرضا بیژنی که همراه با امین پویا به عنوان استاد راهنما عازم این مسابقات شده بود، موفق به دریافت رتبه دوم شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • ثبت‌نام سومین دوره مسابقات تیمی قرآن در گیلان آغاز شد
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور
  • قهرمانی دانشگاه آزاد شیراز در مسابقات تنیس روی میز منطقه یک کشور
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • پایان مسابقات بدمینتون زیر ۱۳ سال سمنان
  • مرحله مقدماتی هفتمین دوره مسابقات قرآن جامعه کارگری
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور