Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد حیدری سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نحوه بررسی پرونده نقل و انتقالات دانشجویان از خارج به داخل کشور، گفت: نقل و انتقالات در دانشگاه آزاد به دو صورت انجام می‌شود. شیوه اول نقل و انتقال در داخل کشور در رشته‌های مختلف پزشکی و غیر پزشکی در  سامانه منادا شروع می‌شود و دانشجویان باید دارای شرایط ۱۲ گانه لازم باشند تا ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از ثبت نام این درخواست‌ها بررسی می‌شود و اگر دانشجویی حائز شرایط لازم نباشد درخواست‌ او در کمیسیون موارد خاص مورد بررسی قرار می‌گیرد.

سخنگوی دانشگاه آزاد در ادامه بیان کرد: درخواست دانشجویانی که مشمول شرایط ۱۲ گانه نباشند در کمیسیون نقل و انتقالات قبل از پایان هر ترم تشکیل و پرونده آن‌ها بررسی می‌شود. سپس با انتقال آن‌ها به صورت مهمان، انتقال و یا انتقال دائم موافقت می‌شود. این شیوه در هر ترم جاری است و دانشجویان از آن استفاده می‌کنند.

حیدری گفت: در این شیوه ترم قبل ۸ هزار دانشجو  و ترم بهمن سال گذشته ۱۳ هزار  نفر درخواست نقل و انتقال داده بودند.  معمولا با ۵۰ درصد این درخواست ها موافقت می شود.

دانشگاه آزاد هیچ نقشی در بررسی پرونده دانشجویان پزشکی متقاضی انتقال از خارج ندارد

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد ادامه داد: شیوه دوم نقل و انتقال درخواست های خارجی است. دانشگاه آزاد هیچ نفشی در بررسی پرونده کسانی که متقاضی انتقال از خارج به داخل کشور برای ادامه تحصیل هستند، ندارد. 

به گفته ی سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد در زمینه بررسی دانشگاه، رشته و میزان معتبر بودن دانشگاه محیط تحصیل دانشجوی متقاضی انتقال به داخل، دخالتی ندارد و همگی این مسائل در وزارت بهداشت انجام می شود. 

مدیرکل امور پارلمانی دانشگاه آزاد ادامه داد: دانشجویی که در خارج از کشور در رشته های پزشکی مشغول به تحصیل باشد و متقاضی انتقال به داخل باشد باید مدارک خود را به وزارت بهداشت ارسال کنند. این وزارتخانه در کمیسیون مخصوص این پرونده ها را مورد بررسی قرار می دهد.

حیدری گفت: این دانشجویان به هیچ وجه به دانشگاه آزاد مراجعه نمی کنند و درخواست آن‌ها بر اساس آئین نامه وزارت بهداشت بررسی می شود. 

مدیرکل امور پارلمانی وزارت بهداشت توضیح داد: تعیین میزان معتبر بودن یا نبودن دانشگاه های خارجی که دانشجوی پزشکی در حال تحصیل در آن‌هاست بر عهده وزارت بهداشت است. 

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: زمانی که وزارت بهداشت درخواست انتقال به داخل دانشجوی پزشکی را بررسی و موافقت خود را اعلام کند، دانشجو به دانشگاه آزاد و یا هر دانشگاه دیگری مراجعه می کند تا درخواستش مورد پذیرش قرار گیرد. 

حیدری تاکید کرد: البته دانشگاه آزاد تمام درخواست ها را هم پذیرش نمی کند، بلکه بر اساس میزان ظرفیت  موجود شرایط انتقال دانشجویان پزشکی از خارج را فراهم می کند. 

به گفته این مقام مسئول، شهریه این دانشجویان هیچ تفاوتی با سایرین ندارد. 

ظرفیت رشته های پزشکی دانشگاه آزاد را وزارت بهداشت مشخص می کند

معاون پارلمانی و امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: ظرفیت رشته های پزشکی دانشگاه آزاد را وزارت بهداشت مشخص می کند و بیشتر از ظرفیت هم پذیرش نداریم. 

حیدری با اشاره به بالا بودن تعداد تقاضاهای انتقال از خارج به داخل کشور، گفت: درخواست های انتقال دانشجویان پزشکی از خارج به داخل خیلی زیاد است و تعداد زیادی حدود یک تا دو سال است که در صف انتقال هستند. 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه آزاد آموزش عالی سخنگوی دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی خارج به داخل متقاضی انتقال وزارت بهداشت نقل و انتقال درخواست ها داخل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۸۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه

روزنامه «ال پائیس» اسپانیا: فشار دانشجویان آمریکایی، «جو بایدن» را در دوراهی حمایت از اسرائیل یا جلب رضایت بخشی از رای‌دهندگانش قرار داده است.

به گزارش مشرق از روزنامه ال پائیس اسپانیا، در بسیاری از دموکراسی‌های غربی، تلافی نظامی وحشیانه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه مردم غیرنظامی غزه در پی حمله حماس در ۷ اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، از سیاست خارجی فراتر رفته و به یک موضوع داخلی در این کشورها تبدیل شده است.

در این یادداشت آمده است: چند روزی است که پردیس‌های برخی از معتبرترین دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات‌هایی پیوسته‌اند که در روزهای پایانی هفته در شهرهایی مانند لندن، پاریس و نیویورک برگزار می‌شود؛ دانشجویانی که پایان فوری جنگ غزه را خواستار هستند.

ال پائیس در تشریح اهمیت گسترش اعتراض‌های ضد اسرائیلی در آمریکا به ویژه در بین دانشجویان می‌نویسد: معترضان درگیری با مقام‌های دانشگاهی و پلیس را که در آستانه رسیدن به ابعاد تاریخی است، در کشوری ادامه می‌دهند که صرف نظر از دموکرات بودن یا جمهوری‌خواه بودن دولت، بدون قید و شرط از اسرائیل حمایت می‌کند. نام‌هایی مانند کلمبیا، هاروارد، ییل، اموری یا امرسون در میان بیش از ۲۰ دانشگاهی هستند که با سازمان‌دهی این بسیج‌ها، در حال برانگیختن جامعه آمریکا هستند.

به نوشته این رسانه اروپایی، برخلاف دیگر اعتراض‌های گسترده‌ای که اخیراً در ایالات متحده تجربه شده است، مانند زندگی سیاه پوستان مهم است (Black Lives Matter/ پس از قتل جورج فلوید به دست پلیس در سال ۲۰۲۰) یا جنبش اشغال وال استریت (Occupy Wall Street/ که در سال ۲۰۱۱ در اعتراض به وضعیت ایجاد شده در این کشور به موجب بحران اقتصادی)، اعتراض‌های فعلی جامعه دانشگاهی، نه بر اساس یک موضوع داخلی بلکه بر اساس یک وضعیت غیرقابل قبول در خاورمیانه است که معترضان تا حدی دولت خود (آمریکا) را مسئول آن می‌دانند.

برای یافتن بسیجی مشابه آنچه اکنون در آمریکا شاهد هستیم، باید به حدود ۴۰ سال قبل برگردیم، زمانی که خشم جهانی علیه رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی دانشجویان آمریکایی را از کلاس‌های درس بیرون راند.

به نوشته ال پائیس، تفاوت اعتراض‌های کنونی این است که اکنون آمریکا در یک جنگ فرهنگی و در یک قطبی‌سازی سیاسی بی‌سابقه غوطه‌ور است که پوپولیسم فوق محافظه‌کار که بزرگترین نماینده آن دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق است، از آن سوء استفاده کرده است و این مساله، تهدید ایجاد شکاف و گسست در صفوف دموکرات‌ها به فاصله چند ماه از انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را در پی دارد.

در ادامه این گزارش آمده است: تصمیم ریاست دانشگاه کلمبیا برای تعلیق دانشجویانی که اعتصاب‌ها را رها نمی‌کنند و دستور پلیس نیویورک برای ورود به محوطه دانشگاه و اخراج معترضان (اقدامی که در ساعات اولیه دیروز تکرار شد) از دو هفته پیش درگیری‌هایی را تشدید کرده که یادآور اعتراض‌ها علیه جنگ ویتنام است؛ روندی که می‌تواند به مانعی جدی برای جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا تبدیل شود که سودای انتخاب مجدد را در سر می‌پروراند.

چنان که ال پائیس تصریح می‌کند: هیچ دولتی نباید تعجب کند که تصاویر از فاجعه‌ای که در غزه رخ می‌دهد، وجدان‌ها در هزاران کیلومتر دورتر را برانگیزد؛ و البته کسانی که می‌توانند برای جلوگیری از این فاجعه مداخله کنند باید وارد عمل شوند. جو بایدن، سیاستمداری است که نتانیاهو بیشتر به او وابسته است و می‌تواند او را مجبور به آتش‌بس کند و وضعیت ناامیدکننده غیرنظامیان فلسطینی را پایان دهد و این دقیقا مساله‌ای است که دانشجویان آمریکایی آن را درک می‌کنند و نسبت به آن آگاه هستند.

دیگر خبرها

  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • برای تعویض شناسنامه با چه مدارکی به کجا مراجعه کنیم؟
  • بیانیه جامعه دانشگاهی آزاد کرمانشاه در اعلام همبستگی با دانشجویان آمریکا
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • ارائه خدمات به اتباع خارجی با مدارک معتبر انجام می‌شود