Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: درحالی‌که زعفران‌کاران کشور زحمات زیادی می‌کشند اما سود اصلی به بخش فرآوری تعلق دارد؛ باید پرسید چرا این سود به جیب خارجی‌ها می‌رود؟ - اخبار استانها -

علیرضا نظری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به اینکه سود اصلی بخش زعفران به جای اینکه به جیب تولیدکننده برود به مجموعه کشورهای خارجی و کسانی که فرآوری محصول را دارند تعلق می‌گیرد، اظهار داشت: چرخه تولید زعفران اکنون عملا سامانی ندارد و این درحالی است که خیلی از افراد علاقه دارند در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند اما زنجیره‌های بعد آن پیش‌بینی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: طبق اطلاعاتی که در کشور داریم حتی در مناطق محل تولید زعفران با کیفیت در کشور مانند قائنات، سرجمع تولید 500 تن در سال است که رقم قابل توجهی به حساب می‌آید.

سامانه هوش مصنوعی حوزه زعفران اردیبهشت 1400رونمایی می‌شودمعضلات توسعه تجارت زعفران خراسان رضوی برطرف می‌شودسهم زعفران‌کاران کرمانشاهی گمنامی و ارزانی است/سهم اندک کشاورزان در تجارت طلای سرخ

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خریداران ما عمدتا 6 کشور هستند که هیچ کدام تولید زعفران ندارند و نهایت قیمتی که زعفران‌کاران ما به صورت انبوه می‌فروشند کیلویی 12 یا 13 میلیون تومان تا 20 میلیون تومان است.

نظری بیان کرد: اما اطلاعاتی را در کمیسیون به دست آورده‌ایم که طبق آن افرادی که در فرآوری زعفران تلاش دارند رقم یک کیلیو زعفران را تا مرز 600 میلیون تومان در بازار می‌رسانند که تفاوت بسیار بالا را نشان می‌دهد و به دنبال ایجاد ارزش افزوده در این زمینه هستیم.

مشروح مصاحبه و صحبت‌های "علیرضا نظری" عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با خبرگزاری تسنیم درباره وضعیت بخش زعفران کاری کشور در ادامه می‌آید:

انتهای پیام/711/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید زعفران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۸۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس درباره اعتبارات فرهنگی گفت: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد بودجه فرهنگی اظهار داشت: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی افزود: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: همه مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌ها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

دیگر خبرها

  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • سرپرست فدراسیون دوومیدانی: من و وزارت نظری در مورد انتخابات نداریم/ معتمدی: انتخابات کمیسیون ورزشکاران باطل شد+ فیلم
  • تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری