Web Analytics Made Easy - Statcounter

آستان مطهر علوی به مناسبت میلاد امام محمد باقر و امام هادی(ع) صحن و رواق های این آستان را آذین بندی کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شبکه امام علی(ع)، آستان مطهر علوی به مناسبت میلاد امام محمد باقر و امام هادی (علیهما السلام)  که مصادف با اول و دوم رجب است، صحن و رواق های این آستان را با پرچم و پارچه نوشته های سبزرنگ آذین بندی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بخش گلدوزی آستان مطهر علوی القاب  و اسامی این دو امام معصوم همچون السلام علی قائد اهل التقوی، یا باقر العلوم، السلام علیک یا علی الهادی و السلام علیک یا محمد الباقر را با رنگ زرد روی پرچم ها و پارچه های سبز رنگ منقوش کرد.

 

ابوجعفر، محمد بن علی الباقر، مشهور به محمد باقر پنجمین امام شیعیان است. کنیه‌اش ابوجعفر و لقبش باقرالعلوم و متولد سوم صفر یا نخست رجب سال 57 هجری در مدینه می‌باشد. مادرش فاطمه بنت حسن بن علی دختر حسن بن علی است و او اولین امام شیعه است که از نسل هر دو نوه پیامبر حسن و حسین است. امام محمد باقر(ع) در سن 57 به دستور هشام بن عبدالملک در مدینه مسموم شد و به شهادت رسید. آرامگاه محمد باقر در شهر مدینه در قبرستان بقیع در کنار سه امام دیگر شیعیان است.

 

علی بن محمد بن علی بن موسی (212-254 ق) مشهور به امام هادی(ع) و امام علی النقی(ع) فرزند امام جواد(ع) و دهمین امام شیعیان است. تولد آن حضرت بنا به روایت کلینی، شیخ مفید و شیخ طوسی و نیز ابن اثیر، در 15 ذی‌الحجه سال 212 ق. و در منطقه‌ای به نام صریا در نزدیکی مدینه بوده است. بعضی تولد آن حضرت را در دوم یا  پنجم رجب دانسته‌اند.  بنابر قولی امام دهم در زمان حکومت معتز عباسی مسموم شده و به شهادت رسید. شیخ مفید و دیگران روایت کرده‌اند، آن حضرت در ماه رجب سال 254 ق پس از 20 سال و 9 ماه اقامت در سامرا شهید شد. برخی منابع، شهادت وی را در سوم رجب دانسته‌اند، در حالی‌که منابع دیگر، 25 یا 26 جمادی‌الثانی را ذکر کرده‌اند.

پایان پیام/44

منبع: شبستان

کلیدواژه: آستان مطهر علوی امام محمد باقر امام هادی آستان مطهر علوی امام محمد باقر امام هادی بن علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۸۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)

پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب به انتشار مطلبی پیرامون ریشه کنی فقر اقتصادی در زمان حکومت امام زمان علیه السلام پرداخته که تقدیم علاقه‌مندان می‌شود:

سلامتی یکی از نعمت‌های است که قدر آن به درستی دانسته نمی‌شود و بشر تا زمانی که از آن برخوردار است، نسبت به آن بی توجه می باشد و شاکر این نعمت بزرگ نیست. همانطور که در روایت نبوی به این حقیقت اشاره شده است: « نِعْمَتَانِ مَکْفُورَتَانِ الْأَمْنُ وَ الْعَافِیَةُ[۱] دو نعمت است که قدر آن دانسته نمی شود امنیت و عافیت.»

یکی از گرفتاری‌های بشر در عصر کنونی بیماری‌هایست که منشأ تعدادی از آنها دست ساز جریان‌های ضد بشری و زیست محیطی و برخی بخاطر تغییر سبک زندگی انسانها است که به همراه دیگر عوامل باعث شیوع و حتی پدید آمدن بیماری های جدیدی در بین انسانها شده است.

در عصر حکومت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) به خاطر پیشرفت علم از یک طرف و نابودی جریان‌های ضد بشری و تصحیح سبک زندگی انسانها در امور مادی و معنوی باعث افزایش طول عمر انسانها خواهد شد و امید به زندگی در آن عصر، به شدت افزایش می یابد. همانگونه که از امیرالمؤمنین(علیه السلام) نقل شده است: « فیَبْعَثُ المهْدِیُّ (علیه السلام) اِلی أُمَرَائِهِ بسائرِ الأمْصارِ بالعَدْلِ بینَ النَّاسِ و یذهب الرّبا و الزّنا، و شرب الخمر و الرّیاء، ...و تطول‏ الأعمار[۲] پس مهدی (علیه السلام) فرماندهان خود را به سائر شهرها می‌فرستد و دستور رعایت عدل در بین مردم ... و ربا و زنا و شراب خواری و ریا از بین می رود ...و عمرها طولانی شود.»

در نتیجه عصر حکومت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه)، عصر سلامتی و طول عمر انسان است تا در سایه این عمر طولانی خویش، به بندگی خدا پرداخته و بشر زندگی عاری از ناخوشی‌ها را تجربه بنماید.

پی نوشت:

[۱]. ابن بابویه، محمد بن علی، الخصال، جامعه مدرسین - قم، چاپ: اول، ۱۳۶۲ش، ج‏۱ ؛ ص۳۴.

[۲]. مقدسی شافعی سلمی، یوسف بن یحیی، عقد الدرر فی أخبار المنتظر (عج)، مسجد مقدس جمکران، سوم، ۱۴۲۸ ه.ق، ص۲۱۱

دیگر خبرها

  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • مارال ؛ محمد نوری
  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • انجام ۲ پرواز به مقصد مدینه منوره
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا (ع) برگزار شد
  • نام ماندگار معمارباشی‌ها بر آستان زرافشان جانان
  • فیلم| ظهر بارانی در حرم مطهر امام رضا (ع)
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد
  • ترمیم حرم‌ مطهر ائمه تعظیم شعائر اسلامی است
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟