Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ادامه مهم ترین بخش این گفت و گو را می خوانید.

♦هر گونه سردرد بی سابقه و جدید، با شدت های زیاد در سنین بالا، گیجی، دوبینی و تاری دید، همرا با تب و حالت تهوع نشانه خطر است و حتما باید سریع به پزشک مراجعه شود.

♦شایع ترین سردردها، سردرد میگرنی و تنشی هستند که در همه سنین دیده می شود.

♦برخی از سردردها منشا متفاوتی مانند؛ دندان، خستگی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. دارند که نشانی از میگرن وتنش در آن ها مشاهده نمی شود، این نوع سردردها بی خطر هستند و جای نگرانی در آن ها وجود ندارد.

♦میگرن به معنی نیمه سر است که بیشتر در خانم ها دیده می شود؛ بیشتر شیوع آن در سنین 20 سالگی به بالا است اما گاهی در سن کمتر نیز دیده می شود.

♦افرادی که سردرد میگرنی دارند معمولا از نور و صدا فراری هستند؛ برخی از بو ها نیز بیماری آن ها را تشدید می کند.

♦مصرف زیاد مسکن ها هنگام سردرد می تواند مشکل ساز و زمینه سردردهای جدید را به وجود آورد.بسیاری از بیماران از سردردهای تنشی و میگرنی درمان شده اند اما دچار سردرد ناشی از مصرف مسکن می شوند.

♦نور، سرما، گرما، خستگی، استرس، بو و بی خوابی باعث تشدید بیماری میگرن می شود.

♦میگرن درمان مشخصی ندارد و بستگی به هر فردی دارد زیرا درمان در هر فردی متفاوت است.

♦وعده های غذایی به موقع، مصرف زیاد مایعات مخصوصا آب، خواب کافی ، فعالیت ورزشی منظم روزانه، پرهیز از خوردن غذاهای محرک و مصرف خوراکی های فیبر دار و منزیم دار در درمان سردردهای میگرنی بسیار مهم و تاثیر گذار است.

♦مدیریت استرس و کم کردن اضطراب در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است.

♦سردردهای میگرنی اگر با فاصله طولانی اتفاق بیافتد و با مسکن  از بین برود جای نگران نیست و می توان آن ها را کنترل کرد اما در غیر این صورت باید از داروهای اختصاصی استفاده کرد.

♦مدیریت سردردها در مرحله اول به عده بیمار است؛ هر فردی باید نوع سردرد و علائم تشدید آن را بشناسد و برای درمان بیماری خود قدم بردارد.

2323

کد خبر 1485759

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سلامت سر درد قرص های مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۰۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ‌آغاز فعالیت سامانه بارشی از امشب در فارس‌/ مراقب آبگرفتگی معابر باشید
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • این داروها عامل میگرن هستند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران: سکه‌ های حراج شده کاملاً استاندارد بانک مرکزی است/ مراقب فریب سودجویان باشید
  • سخنگوی مرکز مبادله طلا و ارز:سکه‌های حراج شده استاندارد بانک مرکزی هستند/مراقب فریب سودجویان باشید
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند