Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات فدراسیون فوتبال قرار است روز دهم اسفندماه برگزار شود. این دوره از انتخابات، حساسیت زیادی دارد و چهار گزینه برای رسیدن به صندلی ریاست، رقابت خواهند کرد. علی کریمی، شهاب الدین عزیزی خادم، مصطفی آجورلو و کیومرث هاشمی نامزدهای پست ریاست هستند و طیف مختلفی از گزینه‌های ریاست را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که حیدر بهاروند سرپرست فعلی فدراسیون تایید صلاحیت نشده و گمانه زنی‌ها حاکی از تلاش او برای بازگشت به انتخابات است.

امیر عابدینی رئیس پیشین فدراسیون فوتبال و عضو پیشین مجمع این فدراسیون در گفتگو با خبرنگار مهر تاکید می‌کند رقابت اصلی برای ریاست بین عزیزی خادم و هاشمی است و علی کریمی و مصطفی آجورلو رای کمتری دارند. وی می‌گوید اگر دست خودش بود، علی کریمی را به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب می‌کرد اما عزیزی خادم دو سال است که برای رسیدن به این پست کار می‌کند.

عابدینی همچنین با اظهار تعجب از رد صلاحیت بهاروند اعتقاد دارد این اتفاق ریشه در مسائل دیگری دارد و بهاروند چوب جای دیگری را می‌خورد.

مشروح گفتگوی خبرنگار مهر با امیر عابدینی در ادامه می‌آید:

* خبرگزاری مهر - به عنوان اولین سئوال تمایل دارم بدانم آیا شما فکر می‌کنید علی کریمی در انتخابات فدراسیون موفق می‌شود؟

- امیر عابدینی: علی کریمی را تمام اعضای مجمع فدراسیون دوست دارند اما به نظرم مجمع، باور رای دادن به کریمی را ندارد. اشکال همین است. کریمی را مجمع عمومی کل فوتبال قبول دارد ولی مجمع فدراسیون که متشکل از بعضی نهادها و هیات‌ها باشگاه‌ها است، چنین باوری ندارد. فکر می‌کنم درصدی که به علی کریمی در مجمع فدراسیون رای می‌دهند، قابل قبول نیست.

* به این ترتیب رقابت بین سه گزینه دیگر خواهد بود؟

- تصورم این است که رقابت اصلی بین هاشمی و عزیزی خادم است. آجورلو هم مثل کریمی رای زیادی ندارد. در نهایت با شناختی که از عزیزی خادم دارم و حمایت حیدر بهاروند از او، فکر می‌کنم رئیس بعدی فوتبال او باشد.

* علی کریمی یک فوتبالی به تمام معناست و به جز سابقه مدیریتی، تمام ویژگی‌های رسیدن به صندلی ریاست فوتبال را دارد. آیا نباید به مجمعی که به کریمی رای نمی‌دهد، شک کرد؟

- کریمی به عنوان بازیکن شناخته شده بین المللی مورد احترام همه است. او فوق ستاره فوتبال بوده ولی تجربه مدیریتی ندارد. اتفاقاً پیشنهادم به تیم جدید مدیریتی فدراسیون فوتبال این است که صد درصد از افرادی مثل علی کریمی استفاده کنند چون او باید یک دوره کوتاه مدیریتی هم ببیند.

* باتوجه به عملکرد سئوال برانگیز و پر ابهام بعضی از اعضای هیات رئیسه و بعضی از روسای سابق فدراسیون، نمی‌توان این‌طور گفت که صداقت، وجهه بین المللی و شخصیت افرادی مثل کریمی می‌تواند ضعف سابقه مدیریتی‌شان را پوشش بدهد؟

- اگر بنده اختیار داشتم، قطعاً علی کریمی را به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب می‌کردم و چند مشاور هم برایش می‌گذاشتم. اگر عضو فعلی مجمع بودم، قطعاً رای بنده علی کریمی بود ولی در حال حاضر درباره واقعیت‌ها و به صورت کارشناسی صحبت می‌کنم. اگر می گویم کریمی رای مجمع را ندارد، حرف شخصی نیست بلکه کارشناسی است.

* پس می‌توان گفت رئیس بعدی فدراسیون بر اساس رفاقت و نه شایستگی انتخاب می‌شود؟

- خیر؛ این‌طور هم نیست. مجمع منافع فوتبال را می بیند. اعضای مجمع شاید بگویند ما تجربه و سابقه مدیریتی از کریمی نداریم. آنها به شخصیت کریمی احترامی می‌گذارند ولی تجربه‌ای از مدیریت او نمی‌بینند. بر عکس این قضیه شهاب الدین عزیزی خادم است. او در دوره اول ریاست علی کفاشیان، عضو هیات رئیسه بوده است. در باشگاه‌ها هم سابقه کار دارد و مدیریت مختلف را پشت سر گذاشته. او مدیریت اقتصادی هم بلد است، خوب لابی می‌کند و دو سال است که برای رسیدن به ریاست فدراسیون کار می‌کند انتخاب شود. کیومرث هاشمی دیر وارد این عرصه شده است. آجورلو هم همینطور. ضمن اینکه آجورلو یک بار دیگر هم انتخابات را تجربه کرده بود ولی مجمع به او رای نداد. شواهد و قرائن نشان می‌دهد عزیزی خادم شانس اول ریاست است.

* شاید یکی از اتفاقات غیر منتظره، رد صلاحیت حیدر بهاروند سرپرست فدراسیون فوتبال برای انتخابات بود. فکر می‌کنید علتش چه بوده است؟

- من هم از رد صلاحیت بهاروند تعجب کردم. از بهاروند شناخت کافی دارم. وقتی بنده استاندار لرستان بودم، بهاروند فوتبال بازی می‌کرد و در هیات فوتبال بود. او آدم بی سر و صدا و سالمی است و فوتبال را می‌شناسد. فکر می‌کنم بهاروند چوبِ جای دیگری را می‌خورد؟

* منظورتان چیست؟

- شاید مثلاً چون بهاروند یک نفر را به عنوان نایب رئیس معرفی نکرده این اتفاق برایش افتاده است. شاید از جای دیگری خط داده‌اند. نمی دانم بر اساس کدام مشخصه، بهاروند نباید باشد. او آدم لایقی است. نمی گویم بهاروند باید رئیس فدراسیون شود ولی حقش نبود صلاحیتش رد شود.

* قبول دارید به هیات رئیسه فدراسیون که بهاروند هم یکی از اعضای آن بود انتقادات زیادی وارد است؟

- کارنامه هیات رئیسه فدراسیون مهدی تاج قابل دفاع نیست ولی بهاروند در همان دوره سازمان لیگ را درست جمع کرد. با گرفتارهایی که وجود داشت، بهاروند سازمان لیگ را خوب اداره کرد. بهاروند از نظر شخصی با بنده خوب نیست ولی من وجدان دارم و نمی‌توانم دروغ بگویم و کارهای خوب او را نادیده بگیرم.

* گفته می‌شود بهاروند قصد دارد به دلیل رد صلاحیتش به فیفا نامه بزند که این موضوع شاید تعلیق فوتبال را به دنبال داشته باشد.

- بهاروند را می‌شناسم؛ مطمئنم او کاری نمی‌کند فوتبال تعلیق شود. بهاروند آنقدر به حفظ فوتبال اعتقاد دارد که فدراسیون ما را به فیفا نمی‌فروشد!

* در لیست گزینه‌های حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال، هستند افراد زیادی که سوابق بدی دارند و مشخصاً تایید صلاحیت آنها جای سئوال دارد. سئوال من از شما این است که مجمع دقیقاً نباید به چه کسانی رای بدهد؟

- بعضی از نفراتی که برای انتخابات ثبت نام کرده‌اند، نه برنامه دارند و نه کارنامه. مجمع نباید به خاطر رفاقت رای بدهد. اعضای مجمع به کسانی رای بدهند که برای خدمت آمده‌اند. اگر بنده بودم به علی کریمی رای می‌دادم که هرچند در مدیریت بِکر است اما سالم، رک، شفاف و پاکدست است. او از پیکره فوتبال است. مجمع باید به این ویژگی‌ها توجه کند.

* فکر می‌کنید چند نفر از کسانی که ثبت نام کرده‌اند صلاحیت حضور در انتخابات را دارند؟

- نمی‌توانم اسم ببرم ولی مجمع باید لیاقت و عدم لیاقت را دست تشخیص بدهد. اگر مجمع صادقانه و خالصانه رای بدهد و به فکر منافع فوتبال باشد، انسان‌های درست رای می‌آورند. به هر حال در بین گزینه‌ها هستند کسانی که اگر رای بیاورند، به نفع فوتبال است.

کد خبر 5145122 مرتضی احمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: علی کریمی مصطفی آجورلو امیر عابدینی شهاب الدین عزیزی خادم انتخابات فدراسیون فوتبال مهدی تاج تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس مهدی طارمی لیگ برتر فوتبال ایران شهاب زاهدی تکواندو کاراته تیم فوتبال سپاهان اصفهان تیم فوتبال پورتو انتخابات فدراسیون فوتبال تیم فوتبال زوریا لوهانسک فدراسیون فوتبال تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان علیرضا بیرانوند انتخابات فدراسیون فدراسیون فوتبال علی کریمی هیات رئیسه عزیزی خادم رد صلاحیت کریمی رای گزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۰۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و واکنش به نحوه جدایی دمیر

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، وضعیت انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بسکتبال به پایان رقابت‌های لیگ برتر گره زده شده، مسابقاتی که مرحله نیمه‌نهایی را پشت سر می‌گذارد. ۴ گزینه داخلی و خارجی گزینه‌های نهایی کمیته فنی فدراسیون بسکتبال هستند که «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند، اما نام ۲ گزینه داخلی تا زمانی که رقابت‌های لیگ به پایان نرسند اعلام نخواهد شد، اگر چه مهران شاهین طبع و مهران حاتمی حدس زده شده است.

سعید تابش‌نیا سخنگوی کمیته وضعیت در خصوص آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال به خبرنگار ورزشی آنا اظهار کرد: قرار بر این شده تا زمانی که مسابقات لیگ برتر تمام نشود هیچ‌گونه صحبتی با سرمربیان داخلی نشود. برای سرمربیان خارجی قرار شد فدراسیون با گزینه‌های اعلام شده وارد مذاکره شود تا طرفین خواسته‌ها و شرایط خود را برای انعقاد قرارداد به همدیگر اطلاع دهند. برای فدراسیون مدت حضور سرمربی خارجی در ایران اهمیت دارد و در توافق لحاظ می‌کند.

وی ادامه داد: در نهایت اینکه کمیته فنی تأییدیه حضور هر چهار گزینه را صادر کرده است، اما از وضعیت گزینه‌های خارجی مطلع نیست و فدراسیون پس از مذاکره اطلاعات لازم را درباره شرایط این مربیان به کمیته فنی می‌دهد. این کمیته بعد از آنکه مذاکرات با گزینه‌های داخلی هم صورت گیرد، گزینه نهایی خود را به اطلاع فدراسیون می‌رساند. بنابر اطلاعاتی که به دست اعضای کمیته فنی می‌رسد بررسی روی گزینه‌های داخلی و خارجی صورت می‌گیرد و بر اساس اولویت گزینه‌ها از ابتدا تا انتها به اطلاع فدراسیون می‌رسد. بعد از آن این فدراسیون است که سرمربی فدراسیون بسکتبال را انتخاب می‌کند.

دمیر برکنار نشد بلکه قراردادش به پایان رسید

محسن معزی‌فر دبیرکل فدراسیون بسکتبال نیز درباره اینکه روند مذاکرات فدراسیون با گزینه‌های خارجی چگونه پیش رفته، عنوان کرد: اول از همه بگویم که بحثی در مورد هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال در سال گذشته و ابتدای سال جاری مطرح شده، این مربی ترکیه‌ای برکنار نشده بلکه مدت قرارداد وی با فدراسیون به پایان رسیده است. مکاتبات فدراسیون با گزینه‌های خارجی آغاز شده و هفته آینده از طریق کمیته بین‌المللی فدراسیون گزارش را به کمیته فنی خواهیم داد تا نسبت به آخرین شرایط این دو گزینه بررسی‌های لازم را انجام دهد و نتیجه را به ما اعلام کند.  

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پریچهره: منتظر اعلام وزارت برای تایید تاریخ انتخابات هستیم/ ١٠ نفر برای ریاست نام نویسی کرده‌اند
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است
  • دبیر مجمع: انتخابات فدراسیون شطرنج اواخر تیر برگزار می شود
  • اعلام آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و واکنش به نحوه جدایی دمیر
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ارتباط بین‌المللی خود را گسترش می‌دهد
  • عقب ماندگی بزرگ در هیات موتورسواری و اتومبیلرانی اصفهان
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • گل‌های دیدنی بازی‌های لیورپول - تاتنهام + فیلم