Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@23:19:17 GMT

کودهای ریزمغذی به کلزاکاران قزوینی اختصاص می‌یابد

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۹۳۲۶۵

کودهای ریزمغذی به کلزاکاران قزوینی اختصاص می‌یابد

به گزارش ایرنا، تورج بنیادی روز شنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: سه هزار و ۴۰۰ کیلوگرم انواع کودهای ریزمغذی با اعتبارات دولتی خریداری شده است و در مراحل مختلف رشد گیاهان کلزا به شکل رایگان به کشاورزان تحویل داده می شود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: طرح مدیریت کاهش خسارات احتمالی آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در سطح پنج هزار و ۴۸۴ هکتار از مزارع کلزا استان اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول گفت: در قالب این طرح، ستاد پایش مزارع در سطح سازمان، شهرستان‌ها و مراکز جهاد کشاورزی تشکیل شده تا با بازدیدهای دقیق و توصیه‌های فنی برای کنترل و مبارزه به موقع با علف‌های هرز، تغذیه بهینه مزارع و آبیاری بتوان تولید و عملکرد مزارع را افزایش داد.

 وی اظهار داشت: گروه پایش مزارع با بازدیدهای مستمر روزانه و هفتگی مسائل و مشکلات موجود مربوط به زراعت کلزا و همچنین گندم و جو را بررسی و به ستاد پایش سازمان جهاد کشاورزی جهت اقدام به موقع منعکس می‌کنند.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: در سال زراعی جاری ۲۹ هزار و ۳۶۶ کیلوگرم انواع بذرهای هیبرید و آزاد گرده ‌افشان (OP) شامل تولید داخل و وارداتی مانند نپتون، هیدورمل، آرشیتکت، آنجلیکو، آنیستون، رهان، گارو، ماراتن، دیفیوژن، اکاپی، نیما و گابریلا در اختیار کشاورزان کلزا کار استان قرار گرفته و در سطح مزارع کشت شده است.

استان قزوین از قطب های تولید کلزا در کشور به شمار می رود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی دانه روغنی استان قزوین کلزا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی دانه روغنی وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی دانه روغنی استان قزوین کلزا اخبار کنکور جهاد کشاورزی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است

رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی گفت: طرح «پایش و ارتقای سلامت» یک طرح سلامت‌محور است که در آن سلامت جسم و روان مورد توجه قرار دارد و در بحث سلامت جسمانی و مسائل درمانی مهم‌ترین موضوعاتی که می‌تواند سلامت اعضا را مورد خطر قرار دهد، شناسایی و در قالب تهیه پرونده شخصی توصیه‌های لازم برای درمان انجام خواهد گرفت.

علی منتظری، رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح پایش و ارتقای سلامت اعضای جهاد دانشگاهی باتوجه‌به اهمیت آن در نظام فکری سازمان جهاد دانشگاهی آغاز شده است؛ این طرح در ادامه همان تکریم و توجه این سازمان به نیروی انسانی است.

رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی بیان کرد: ما امیدواریم تمام واحدها و سازمان‌های وابسته در جهاد دانشگاهی همکاری مناسبی با این طرح داشته باشند، در این مرحله مطالعات علم، دریافت داده‌ها به‌صورت پژوهشی و تحقیقاتی توسط اعضای هیئت‌علمی و پژوهشگران جهاد دانشگاهی طراحی‌شده و امیدواریم این طرح با تلاش‌های صورت‌گرفته به‌صورت موفقیت‌آمیز اجرا شود.

وی با بیان اینکه امیدواریم این طرح یک طرح پزشکی صرف نباشد و تمام ابعاد سلامت را مورد ارزیابی قرار دهد، تصریح کرد: این طرح سلامت‌محور است و در آن سلامت جسم و روان مورد توجه قرار دارد و در بحث سلامت جسمانی و مسائل درمانی مهم‌ترین موضوعاتی که می‌تواند سلامت اعضا را مورد خطر قرار دهد، شناسایی و در قالب تهیه پرونده شخصی توصیه‌های لازم برای درمان انجام خواهد گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  •  اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع  گيلانغرب
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود