Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا؛ علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا در حاشیه پنجاه و هفتمین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: باتوجه به شیوع ویروس جهش یافته انگلیسی، آفریقایی و ژاپنی موارد ابتلا و مرگ و میر در دنیا افزایش پیدا کرده و رفتار ویروس تغییر کرده است به گونه‌ای که در انگلیس بیش از 45 میلیون نفر درگیر این ویروس شدند و در آمریکا مرگ و میرها از مرز 50 هزار نفر گذشته است و سایر کشورها هم در همچین وضعیتی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: خوشبختانه در کشور ما همچنان مرگ و میرها روند نزولی دارد و روزانه بین 50 تا 60 نفر  فوت می‌کنند، این اتفاق به دنبال رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم است چرا که میزان رعایت کردن پروتکل‌ها 4 هفته بعد در فوتی‌ها اثر می‌گذارد و ما الان نتیجه چهاهر هفته گذشته را می‌بینیم.

رئیسی تصریح کرد: در برخی استان‌ها خیز بیماری شروع شده که جای هشدار بسیار جدی دارد. متاسفانه بیشترین میزان شیوع بیماری در استان خوزستان است که حتما نیاز داریم همه مردم و مسئولین بیشتر مراقب کنند و جلوی خیز بیماری را بگیرند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در حال حاضر 9 از شهرهای خوزستان قرمز است که شامل شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، دزفول، دشت آزادگان، کارون، هویزه، شادگان و شوشتر می‌شود.

او افزود: در آذربایجان غربی نیز روند شیوع بیماری رو به افزایش است بنابراین باید پروتکل‌های خاص پیگیری شود همچنین هرمزگان هم خیزی داشته کرده کنترل شده و اکنون نیاز است این کنترل ادامه داده شود.

رئیسی گفت: خوشبختانه روند شیوع بیماری که در مازندران صعوی بود کنترل شده و از 15 شهر نارنجی که داشت حدود 8 شهر  به زرد تبدیل شدند و فعلا 7 شهر نارنجی باقی مانده که امیدوارم به زودی تغییر رنگ دهند این درحالیست که در استان‌های گلستان و گیلان نیاز به مراقبت شدید داریم و متاسفانه در بوشهر  نیز با یک شیب ملایم روبه رو هستیم.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: در مجموع 9 شهر قرمز، 39 شهر نارنجی، 228 شهر زرد و 172 شهر آبی داریم.

رئیسی ادامه داد: در آذربایجان شرقی چهار شهر نارنجی، آذربایجان غربی پنج شهر، اصفهان دو شهر، خوزستان پنج شهر، خراسان جنوبی یک شهر، کرمان یک شهر، کهگیلویه و بویراحمد و گلستان هر کدام سه شهر، گیلان هفت شهر، مازندران هشت شهر در وضعیت نارنجی قرار دارند.

او افزود: در استان قزوین که روند شیوع ویروس تقریبا رو به بالا بود، یک مورد مبتلا به ویروس انگلیسی فوت که زنگ خطر محسوب می‌شود، در حال حاضر اطرافیان او همگی تست شدند و نتیجه آن فردا آماده خواهد شد تا ببینم به ویروس انگلیسی مبتلا شدند یا خیر.

رئیسی تاکید کرد: باید از مرزها مراقبت کنیم و توجه داشته باشیم کوقتی مسافری از خارج کمی‌آید حتی اگر علائم نداشته باشد 14 روز قرنطینه شود و اطرافیان او مراقبت کنند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون در کشور گفت: خوشبختانه واکسیناسیون برای گروه هدف شروع و با عدالت توزیع شد و امروز و فردا تزریق آن ادامه پیدا می‌کند.

او افزود: خبر خوب دیگر این بود که دیشب محموله جدید شامل 100 هزار دوز واکسن وارد کشور شد که قرار است در هفته‌های آینده نیز وارد کشور شود ال براساس سند ملی واکسن، واکیسیناسیون را ادامه دهیم.

رئیسی عنوان کرد: کسانی که واکسن تزریق کردند تا این لحظه عارضه خاصی به جز درد در محل تزریق و تب که طبیعی است، نداشتند.

منبع: الف

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا سخنگوی ستاد ملی شهر نارنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۴۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا