Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: اهالی روستای حسین‌آباد قزوین باید با سخت‌گیری تمام قرنطینه شوند، تا مبادا در آینده از سهل‌گیری و کوتاهی خود در این حوزه پشیمان شویم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   قزوین، محمدمهدی گویا در آخرین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونای استان قزوین که بعدازظهر امروز در سالن اجتماعات شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: اطلاق واژه کرونای انگلیسی را اشتباه می‌دانیم و درست‌تر این است که به این ویروس کرونای جهش‌یافته بگوییم؛ چرا که اطلاق واژه انگلیسی این ذهنیت اشتباه را به وجود می‌آورد که این ویروس فقط از طریق افراد به انگلیس سفر کرده به افراد مختلف منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ایجاد اولین ابتلا به کرونای انگلیسی در یکی از روستاهای شهرستان آبیک قزوین تاکید کرد: اهالی روستای حسین‌آباد قزوین باید با سخت‌گیری تمام قرنطینه شوند، تا مبادا در آینده از سهل‌گیری و کوتاهی خود در این حوزه پشیمان شویم.

گویا با بیان اینکه در مبارزه با کرونا به ویژه کرونای جهش‌یافته باید به احتمال کم شیوع این ویروس با توجه به قرنطینه انجام‌شده اضافه کرد: باید به کمترین احتمال‌ در این حوزه وزن بیشتری بدهیم و طوری رفتار کنیم که انگار ویروس جهش‌یافته در شهرستان آبیک پخش شده و شیوع یافته است.

مردم قزوین باید بدانند چه خطری تهدیدشان می‌کنند

رئیس مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با انتقاد از صحبت‌های فرماندار آبیک در مورد لزوم حفظ کسب‌وکار اهالی حسین‌آباد گفت:‌ حفظ کسب‌وکار مردم و کشاورزی آنها حرف درستی است، اما همه باید بدانند که قدرت سرایت کرونای جهش‌یافته و همچنین قدرت بیماری‌زایی آن خیلی بیشتر از کرونای معمولی است و احتمال فوت فرد مبتلا به کرونای جهش‌یافته بسیار بالاتر است.

گویا افزود: فرماندار آبیک باید با شبکه بهداشت و درمان شهرستان همکاری کرده و حداقل هفته آینده را اجازه بدهد که شرایط توسط وزرات بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین مدیریت شود. ضمن اینکه برای قرنطینه مردم درگیر در این موضوع باید قدرت تحمل مردم را بالا ببریم.

وی با تاکید مردم قزوین باید بدانند چه خطری از ناحیه ویروس جهش‌یافته دارد تهدیدشان می‌کند، ادامه داد:‌ اینکه امروز همه مسیرهای احتمالی شیوع کرونای جهش‌یافته چک شده و تعداد افراد در معرض خطر خیلی‌کم بوده، به خاطر رحم و مرحمت خداست و خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی در این مورد نهایت دقت را به خرج داد و خوشبختانه یک نفر هم برای تست‌گیری و نمونه‌گیری جا نمانده است.

نخستین بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی در استان البرز درگذشتاحتمال افزایش ابتلا به کرونای انگلیسی ‌در استان قزوین / نخستین فرد مبتلا ‌جان باختشیوع کرونای انگلیسی مراقبت‌های مرزی سیستان و بلوچستان را تشدید کرد

رئیس مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در ادامه در جواب یکی از حضار در جلسه در مورد اثر واکسن اسپوتنیک بر ایمن‌سازی در مقابل کرونا گفت: همه اهالی رسانه حاضر در جلسه بدانند که بهترین نوع واکسن برای کنترل بیماری کرونا انتخاب شده و هر هر لحظه‌ای که دنیا سهمیه واکسن را در اختیار ما بگذارد، به ترتیب اولویت در اختیار مردم خواهیم گذاشت.

گویا اضافه کرد: با این حال با توجه به زمان باقی‌مانده تا واکسیناسیون کلیه هم‌میهنان و همچنین ورود کرونای جهش‌یافته که سرعت انتقال آن خیلی بیشتر از کرونای معمولی است، باید پروتکل‌های بهداشتی در بالاترین سطح آن در کل کشور و به ویژه استان قزوین رعایت شود.

مایحتاج حسین‌آبادی‌ها توسط سپاه قزوین تامین می‌شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از نحوه مدیریت کرونای انگلیسی پس از فوت مرد 48 ساله آبیکی گفت: در حال حاضر با همکاری امدادگران سلامت و نیروهای بسیج تحت امر سپاه صاحب‌الامر(عج) قرنطینه خانگی اهالی روستای حسین‌آباد آبیک با حداکثر قدرت اجرا می‌شود.

جلال رحمانی ادامه داد: مواد غذایی و مایجتاج اهالی روستای حسین‌آباد کرد به میزان و مقدار کافی توسط نیروهای مراقبتی و حمایتی سپاه در اختیار اهالی روستا گذاشته خواهد شد و این کار هم با حفظ فاصله هوشمند اجتماعی و سایر نکات بهداشتی انجام خواهد شد و برای این منظور ناظران دانشگاه علوم پزشکی در محل حضور خواهند داشت.  

انتهای پیام/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا استانداری قزوین پروتکل های بهداشتی واکسن ایرانی کرونا ویروس کرونا استانداری قزوین اهالی روستای حسین آباد دانشگاه علوم پزشکی کرونای جهش یافته کرونای انگلیسی وزارت بهداشت استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۵۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت:در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام، احشام اهالی ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید سلامتی در بازدید از مناطق جنگلی گالیکش در شرق گلستان اظهار کرد: در طرح ساماندهی خروج دام، اراضی به تصرف دولت درآمده و مناطق بعد از خروج دام جنگلکاری می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده و بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به سطح جنگل‌های استان افزوده شده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها در روستای عرب کلو و خسرو آباد در سال ۱۳۷۹ شروع شده است.

سلامتی ادامه داد: در روستای عرب کلو ۳۳ خانوار دایم و ۴ خانوار موقت با ۱۹ دامدار حضور داشتند؛ در روستای خسروآباد هم، ۲۶ خانوار دائم و یک خانوار موقت با ۱۲ دامدار حضور داشتند. ۱۲۱ نفر در طرف قرارداد با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در روستا‌های این طرح کوچ داده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در اجرای این طرح حدود ۷۰۰ هکتار جنگلکاری با گونه‌های پهن برگ و سوزنی برگ شده است که حدود ۳۰۰ هکتار زمین‌های خود روستا و ۴۰۰ هکتار جنگل‌های مخروبه در آن محدوده بوده است. 

سلامتی افزود: با اجرای این طرح بخش۷ وسیعی از جنگل‌های منطقه به دلیل حذف عوامل تخریب مثل حضور دام و خانوار‌های جنگل نشین با جنگلکاری بازسازی و احیا شده است که در توسع‌ها جنگل و حفظ منابع آب و خاک تاثیر بسیار مطلوبی داشته است. 

وی گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها یکی از طرح‌های خوب بوده است که به دلیل عدم وجود اعتبار تداوم پیدا نکرده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

دیگر خبرها

  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • آیین گاوکشان 
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن