Web Analytics Made Easy - Statcounter

رایزنی فرهنگی ایران در تایلند، هم‌اندیشی تبیین مؤلفه‌های تمدن نوین اسلامی را به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با 42مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به همت رایزنی فرهنگی ایران در تایلند و با همکاری دفتر نمایندگی جامعةالمصطفی، هم‌اندیشی تبیین مؤلفه‌های تمدن نوین اسلامی در تایلند برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این هم‌اندیشی، جمعی از علما و صاحبنظران مسلمان تایلند به بحث و تبادل نظر پیرامون تمدن نوین اسلامی بر مبنای بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله العالی) پرداختند.

مهدی حسنخانی، رایزن فرهنگی کشورمان در تایلند در سخنان افتتاحیه این هم‌اندیشی با اشاره به آغاز فصل نوین تمدن اسلامی در عصر حاضر پس از انقلاب اسلامی ایران، افزود: ایام 42مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فرصت را مغتنم دانستیم تا بحث تمدن نوین اسلامی به عنوان یکی از دستاوردهای سازنده انقلاب اسلامی بر مبنای بیانات ارزشمند رهبر معظم انقلاب در ارتباط با گام دوم انقلاب را در جمع اندیشمندان تایلندی به بحث و تبادل نظر بنشینیم تا از این طریق گسترش و تعمیم رو به تزاید گفتمان فرهنگی و تمدنی انقلاب اسلامی در جهان اسلام سهمی به سزا داشته باشیم.

وی در ادامه رخدادهای اخیر در امریکا و ناامیدی ملت‌ها در تامین عدالت و امنیت و آرامش بشر معاصر و اساسا ناکارآمدی نظام لیبرال دموکراسی در رشد و تعالی حقیقی جامعه را یکی از ضرورت‌های تبیین مؤلفه‌های تمدن نوین اسلامی در حال حاضر قلمداد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سخاوتی، نماینده جامعةالمصطفی در تایلند نیز در سخنانی، به ذکر بخش مادی فرهنگ در مقام تعریف تمدن و مراحل پنج گانه شکل گیری تمدن نوین اسلامی از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) اشاره کرد.

وی همچنین، با نقد نظریه برخورد تمدن‌ها که توسط ساموئل هانتیگتون مطرح شده است، تأکید کرد: ماهیت و مبنای تمدن نوین اسلامی از تعامل آرامش بخش تمدن‌ها و زندگی در صلح و صفا برای سازندگی جامعه و سعادت بشر نشات می‌گیرد و بر فرهنگ انتظار و اعتقاد به منجی که از باورهای  مشترک بین تمامی ادیان جهان از جمله تعالیم بودایی است، استوار می‌شود.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه فجر تایلند انقلاب اسلامی تمدن نوین اسلامی انقلاب اسلامی هم اندیشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۷۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از روش‌های نوین برای به نتیجه رسیدن کارهای فرهنگی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام حسن عارضی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در جمع اعضای شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان درباره شیوه‌های انجام کار‌های فرهنگی اظهار کرد: در فهم دین و مسائل دینی، وجود عقل بسیار ضروری و لازم است و اگر در این فهم، عقل را کنار بزنیم، دچار جمود و خسران خواهیم شد.

وی افزود: در دانشگاه باید به عقلانیت توجه ویژه‌ای داشته باشیم. پیامبر خدا برای انجام کار‌های فرهنگی از بهترین روش‌ها استفاده می‌کرد و به همین دلیل در انجام کار‌های خود اسوه حسنه نام گرفت. در واقع به پیامبر چنین ابلاغ شد که‌ ای رسول تو نشان دهنده راه درست به بندگان خدا هستی که مسیر هدایت را تبیین کردی و به مردم نشان می‌دهی. زمینه تصمیم‌گیری را برای مردمان فراهم کرده، اهل بیت هم زمینه انتخاب و تصمیم‌گیری را برای همگان فراهم می‌کنند؛ اما در کار خود از روش و راهکار محبت، کمک می‌گرفتند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان ادامه داد: پس باید در کار و فعالیت‌های فرهنگی همانند پیامبر، دغدغه‌مند و دلسوز باشیم و کار را با ابزار محبت به پیش ببریم، انسان تشنه و بنده محبت بوده و این شیوه محبت‌آمیز به‌ویژه در تربیت نسل جوان بسیار مطلوب و بازخورد ناشی از آن هم بسیار خوب و چشمگیر است.

عارضی با برشمردن ویژگی‌هایی که در انجام امور فرهنگی باید مد نظر داشت، عنوان کرد: برای انجام کار‌های فرهنگی به شکل صحیح و مطلوب، باید سه ویژگی را مد نظر قرار دهیم، تعمیق کار‌های فرهنگی که انجام امور فرهنگی در این بخش باید دارای عمق باشد و از انجام کار به صورت سطحی و ضعیف بپرهیزیم و در واقع کار‌ها را به صورت بلیغ به انجام برسانیم.

وی اضافه کرد: تربیت عالم، تولید علم با جهت دادن به عالم و علم از مهم‌ترین وظایف دانشگاه‌هاست که باید مدنظر قرار گیرند. نکته دوم تداوم کار‌های فرهنگی و ادامه‌دار بودن آنها و نکته سوم تکثیر کار‌های فرهنگی است که در انجام کار‌های فرهنگی باید تشکل ایجاد کرد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به نوع ایجاد ارتباط با مخاطبان امور فرهنگی مطرح کرد: در ارتباطات فرهنگی نوع عملکرد، نوع ارتباط با مخاطبان، نوع بیان و صحبت کردن و استفاده از قول همراه با محبت جزء شرایط لازم در انجام کار است. انجام کار‌های فرهنگی باید با روش‌های نوین و به شکل مورد علاقه جوانان و در قالب‌های محبت‌آمیز صورت پذیرد تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • استفاده از روش‌های نوین برای به نتیجه رسیدن کارهای فرهنگی
  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • مسئله‌گی حجاب؛ از بحران داخلی تا بشارت تمدنی
  • دمیدن روح در دنیای امروز با تمدن نوین اسلامی
  • تمدن اسلامی به همه مردم دنیا خدمت خواهد کرد
  • هشدار اقبال لاهوری از تمدن مغرب زمین به ما
  • فراخوان مقاله اولین کنفرانس بین المللی انقلاب علوم انسانی اسلامی