Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولتمردان باید سفره خود را با مردم یکی کنند جدایی سفره دولتمردان با مردم مرام و مکتب شهدا نبوده است.

به گزارش مشرق؛ محسن رضایی عصر امروز در همایش بصیرتی قوای مسلح تربت‌جام که در مصلای الغدیر نور برگزار شد، با اشاره به اینکه این شهرستان با تقدیم ۶۳۱ شهید و حضور دائمی در دفاع مقدس، انتخابات، راهپیمایی‌ها و سبقه فرهنگی کارنامه درخشانی در انقلاب دارد، اظهار کرد: مردم، مسئولان، علمای شیعه و اهل سنت، قوای مسلح و بسیج مردمی در این دستاورد عظیم همگی پای‌کار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، امنیت، اقتدار، عزت، هویت و قدرت بین‌المللی ایران اسلامی را مرهون مجاهدت، فداکاری و ازخودگذشتگی‌ها همه اقشار جامعه برشمرد و افزود: امروز همه دنیا روی قدرت و نفوذ حقیقی ایران حساب بازکرده و همه معادلات و سیاست‌های بین‌المللی بدون حضور ایران پیش نمی‌رود.

وی با اشاره به جنگ جهانی دوم که سران قدرت‌های جهانی آن روز مانند آمریکا، انگلیس و روس پادشاه ایران را در جلسه تهران راه ندادند، بیان کرد: امروز ایران به‌واسطه مذاکرات هسته‌ای یک‌طرف و همه قدرت‌های جهانی طرف دیگر بر سر یک میز نشستند و این عزت و اقتدار مرهون صبر و استقامت خانواده شهدا، ایثارگران، آزادگان و نعمت ولایت‌فقیه است.

رضایی با بیان اینکه یک عده‌ای نباید با جناح‌بازی و قبیله‌گرایی به تقسیم غنائم مشغول شوند، گفت: امروز به نیمه این راه رسیدیم و زمان متوقف شدن نیست، نیمه دوم این مسیر پرافتخار یعنی درست کردن اقتصاد و فرهنگ و دستیابی به علم و فناوری است، این مسئولیتی است که شهدا بر روی دوش تک‌تک این ملت بصیر و مقاوم نهاده و دولتمردان نیز باید به خواسته‌های به‌حق مردم احترام بگذارند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ثروت‌های عظیم از جمله داشتن معدن، مرز، امام و مردم خوبی که در این شرایط تحریم اقتصادی دندان روی جگر گذاشتند، اضافه کرد: این گرانی بی‌حساب‌وکتاب، تورم لجام‌گسیخته و اوضاع نابسامان بورس همه از ناکارآمدی برخی دولتمردانی است که ۵ ساله نسبت به ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب غافل شده‌اند.

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم سرعت ما کند و متوقف نشود باید همانند شهدا راه صدساله را یک ‌شبه بپیماییم، ادامه داد: اقتصاد مقاومتی یعنی اینکه در شهرستان مرزی تربت‌جام یک مرکز تجاری بزرگ به نام بنادر خشک به‌عنوان مرکز لجستیک با ده‌ها سوله احداث و میلیون‌ها کالا از افغانستان، ترکمنستان و آسیای میانه جابه‌جا و موجب رونق اقتصاد منطقه و کشور شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه چطور می‌توانیم خرمشهر را آزاد کنیم، موشک‌های نقطه زن با برد ۲ هزار کیلومتر به تولید انبوه برسانیم، پهبادهای پیشرفته بدون سرنشین را بالای سر اسرائیل برای گرفتن فیلم و عکس بفرستیم بعد نتوانیم اقتصاد خودمان را درست کنیم؟، گفت: این حرف‌ها به شعار نیست بلکه به عمل و همت مسئولان بستگی دارد، امیدواریم در سال ۱۴۰۰ دولتی قوی، کارآمد، مسئولیت‌پذیر و پاسخگو بر سرکار بیاید.

وی عنوان کرد: سال اول جنگ تحمیلی ایران، عراق هر حمله‌ای ‌کرد به شکست انجامید ولی در سال دوم ظرف ۹ ماه سرزمین‌ها آزاد شدند، دهه پنجم انقلاب شبیه اول انقلاب است و باید متحول شود مردم دولتمردان کارآمد و قوی می‌خواهند.

رضایی ادامه داد: دولتمردان باید سفره خود را با مردم یکی کنند جدایی سفره دولتمردان با مردم مرام و مکتب شهدا نبوده است، خدمت‌رسانی را از زندگی مردم جدا کردند که اتفاق خطرناکی است و سرمایه‌داری لجام‌گسیخته وارد کشور شده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی رهبری و اصل ۴۴ باید عمل کرد، اکنون سفره دولت و مردم از هم جدا شده است، نباید وقت مردم را گرفت و فرصت‌ها را از دست داد، شهدا با دست‌خالی سرزمین‌ها را آزاد کردند.

 وی بیان کرد: هیچ لذتی بالاتر از این نیست که از ۴۰ سال انقلاب درس بگیریم و راه امام و شهدای انقلاب را به‌درستی ادامه دهیم.

رضایی با اشاره به وحدت تربت‌جام افزود: وحدت مردم شیعه و اهل سنت این شهرستان  شعار نیست، بلکه یک سرمایه بزرگی است که در حوزه‌های مختلف از این وحدت باید بهره برد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ابراز کرد: دولت، مجلس و قوه قضاییه باید جلو بیوفتند و نیمه دوم راه را مانند دهه اول به‌پیش ببریم، در زمینه‌های سرزمینی مانند فتح خرمشهر که موفق شدیم، در کنترل‌گرانی و مقابله با تحریم‌ها نیز موفق می‌شویم.

وی با بیان اینکه امروز ترکش‌های تحریم و تورم در زندگی مردم مشهود و کشاورزی و زندگی مردم در معرض خطر است، اظهار کرد: آینده درخشانی جلوی ملت است‌ باید با حضور جوانان علاقه‌مند و پرشور مشکلات از سر راه مردم برداشته شود.

انتهای پیام/ ۷۰۰۵۱

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا جشنواره فیلم فجر اصل 44 مجمع تشخیص مصلحت نظام اقتصاد مقاومتی محسن رضایی امریکا اسراییل اسرائیل دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۹۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • مجمع وارس ۱۴۰۳ | چه میزان سود تصویب شد؟
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • حاجی‌پور: فوتبال ‌خوزستان‌ تاوان بی‌تدبیری را می‌دهد
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان