Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-02@02:13:29 GMT

رد شایعه کمبود تخم‌مرغ در جنوب کشور

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۹۹۳۱۶

در سال جاری به دلیل وجود مشکلات تامین ارز و در نتیجه مسایلی که در ارتباط با توزیع نهاده به وجود آمد، بازار مرغ و تخم‌مرغ نوسانات بسیاری را پشت سر گذاشت تا آنجا که افزایش بی‌رویه قیمت مرغ در پاییز سر و صدای زیادی به پا کرد اما با بهبود در توزیع نهاده شرایط بهتری بر بازار عرضه مرغ حاکم شد و فروش با قیمت مصوب صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط رو به بهبود بود تا اینکه طی هفته گذشته بازهم شاهد گران‌ شدن قیمت مرغ و گران‌فروشی واحدهای تولیدی شدیم.

در پیگیری این موضوع، مدیر بازرگانی جهاد کشاورزی فارس دلیل کاهش‌ تخم‌مرغ را افزایش میزان تقاضا و بهم خوردن توازن میان عرضه و تقاضا عنوان کرد و گفت: میزان تولید این محصول همچون همیشه انجام می‌شود و تغییری نکرده است اما هر سال به دلیل افزایش میزان مصرف تخم‌مرغ در پاییز و زمستان با این موضوع رو به رو می‌شویم که مربوط به کل کشور است.

صمد رنجبری قیمت مصوب هر کیلوگرم تخم‌مرغ را ۱۷ هزار تومان اعلام کرد و اظهار داشت: مصوبه‌ای که بنا بود تخم‌مرغ را تنها به صورت بسته‌بندی عرضه کند لغو شد ولی در عین حال تخم‌مرغ بسته‌بندی نیز نهایتا با سه هزار تومان اضافه‌تر یعنی ۲۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

وی در ادامه گرانی مرغ طی روزهای اخیر را تخلف عنوان کرد و اظهار داشت: بر اساس آخرین نرخ اعلام شده توسط ستاد تنظیم بازار قیمت هر کیلوگرم مرغ ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان بوده که فروش بالاتر از این نرخ، مصداق گران‌فروشی و تخلف است.

رنجبری با اشاره به آغاز فصل جوجه‌ریزی گفت: اکنون مرغداران در حال تخلیه سالن‌ها و جوجه ریزی برای بهره‌برداری در بهار هستند که شاید که از دلایل افزایش قیمت هم همین موضوع باشد، ضمن اینکه میزان مصرف مرغ نیز در ماه‌های انتهایی سال افزایش یافته است.

مدیربازرگانی جهاد کشاورزی فارس در ادامه اظهار داشت: تولید به خوبی در استان در حال انجام است و پروسه جوجه‌ریزی با قدرت صورت می‌گیرد لذا نگرانی از بابت کمبود مرغ و تخم‌مرغ در استان وجود نخواهد داشت.

او ضمن ابراز امیدواری نسبت به عدم افزایش قیمت مرغ شب عید گفت: در حال حاضر تامین نهاده سامان بهتری پیدا کرده است و مشکلات تا حد زیادی مرتفع شده و تنها کمی تاخیر در توزیع نهاده وجود دارد که آن هم به زودی بهتر خواهد شد پس تولیدکنندگان نیز نباید تخلف کرده و گران‌فروشی کنند.

رنجبری در پایان افزود: با وجود شرایط پیش رو امید است که به طودی تعادل بر بازار مرغ وتخم‌مرغ حاکم شده و مشکلی در تامین این محصولات وجود ندارد.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: تخم مرغ تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۹۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با این حال اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، معتقد است چنین محدودیتی تا حدودی منجر به رشد سرمایه‌ گذاری و تولید در صنعت لوازم خانگی شده است.ممنوعیت واردات لوازم خانگی حالا وارد ششمین سال خود شده است. این ممنوعیت که با هدف حمایت از تولید داخلی انجام شد، تاثیر چندان مناسبی در بازار، به‌ویژه رفع نیاز مصرف‌کنندگان نگذاشته است. چراکه بیشتر کارشناسان معتقدند ممنوعیت واردات لوازم خانگی در این مدت تنها باعث شکل‌گیری نوعی انحصار در این صنعت شد.

از جمله اینکه در این سال‌ها ‌تولیدکننده داخلی به تنها بازیگر میدان تبدیل شد و حق انتخاب از مصرف‌کننده ایرانی گرفته شد تا ناگزیر برای رفع نیاز خود ملزم به خرید محصولات داخلی شود.

گرچه به‌تازگی زمزمه‌هایی از آزادسازی واردات به گوش می‌رسد، اما به نظر می‌رسد تنها برخی از محصولات که در داخل کشور تولید نمی‌شوند وارد خواهند شد و امید چندانی به آزادسازی واردات انواع لوازم خانگی وجود ندارد.

با این همه، فعالان بازار این ممنوعیت را به فال نیک گرفته‌اند و می‌گویند این موضوع باعث شده است کیفیت محصولات داخلی افزایش پیدا کند.

افزایش سرمایه‌ گذاری پس از ممنوعیت واردات لوازم خانگی
اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز توضیح داد: ممنوعیت واردات باعث شد تولیدکننده داخلی روی آن دسته از کالاهایی که در داخل کشور تولید نمی‌شوند سرمایه‌ گذاری کند و خط تولید آنها را راه بیندازد. از طرف دیگر استاندارد ضمانت‌نامه‌های محصولات داخلی نیز در پی این موضوع به‌روز شده است.

به اذعان او کیفیت کالاهای ایرانی حالا به حدی رسیده که مردم آن را پذیرفته‌اند و از آنها استفاده می‌کنند. همچنین میزان شکایات و نارضایتی از خدمات در اتحادیه، سازمان‌ها و ارگان‌های زیرمجموعه تقریباً به زیر یک درصد رسیده است.

این فعال صنفی با تاکید بر اینکه اطلاعی از احتمال آزادسازی واردات ندارد توضیح داد: باید برنامه‌ریزی‌هایی انجام شود تا تاجری که هنوز سرمایه‌اش را از کشور خارج نکرده بتواند به صورت هدفمند کالایی را که در داخل کشور تولید نمی‌شود اما به آن احتیاج است یا تولید آن کالا به مقدار انبوه نرسیده و یا مشکلاتی در تولید وجود دارد به صورت قانونی وارد کند. در این حالت دولت می‌تواند عوارض آن کالا را بگیرد و مردم هم می‌توانند از محصولی استفاده کنند که خدمات پس از فروش دارد.

قیمت لوازم خانگی تغییر می‌کند؟
پازوکی در پاسخ به این سوال که آیا قیمت محصولات داخلی افزایش پیدا خواهد کرد یا خیر گفت: وقتی فولاد که تولید داخل بوده افزایش 25 درصدی داشته و دلار برای تولیدکننده از 39 هزار تومان به 42 هزار تومان افزایش پیدا کرده است، به طور حتم تولیدکننده داخلی درصدد افزایش قیمت محصولاتش خواهد بود. حال اینکه با این افزایش موافقت شود یا خیر مشخص نیست.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی در ادامه درباره خدمات پس از فروش شرکت‌های داخلی و به‌روزرسانی استانداردهایشان توضیح داد: شرکت‌ها برای دریافت ورق و ارز نیمایی باید میزان فروش‌شان را در سامانه ثبت کنند، در نتیجه سریعاً محصول را برای مشتری نصب می‌کنند. البته از سال 97 که واردات ممنوع شد در کشور کم‌وکاستی‌هایی وجود داشت اما وضعیت رو به بهبود است. از خرداد سال گذشته شرکت‌های داخلی در حال به‌روزرسانی استانداردهایشان هستند و حالا شرکت‌هایی وجود دارند که کالا را پس از یک ماه تعویض می‌کنند و مبلغ را به مشتری بازمی‌گردانند.

بر اساس این گزارش ممنوعیت واردات لوازم خانگی طی سال‌های اخیر در این بازار انحصار ایجاد کرده است؛ با این همه اما موافقان ممنوعیت واردات لوازم خانگی معتقدند به دلیل تعدد تولیدکنندگان، برچسب انحصاری به بازار لوازم خانگی ایران نمی‌چسبد. با این حال شرایط برابری برای رقابت با تولیدکنندگان خارجی در بازار کشور فراهم نیست. از طرفی این ممنوعیت سبب شده لوازم خانگی قاچاق که در بیشتر مواقع کیفیت مطلوبی ندارند و تقلبی هستند، راه خود را به بازار کشور پیدا کنند و این موضوع تا به امروز تنها موجب ضرر مصرف‌کننده شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901766

دیگر خبرها

  • با این خوراکی های خوشمزه خواب آلودگی و بی حالی بهاری را دور کنید
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • ترددهای بین استانی در بوشهر ۲۵ درصد افزایش یافت
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور