Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان ,  محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، بعدازظهر شنبه ۲۵ بهمن ماه در یادواره شهدای تربت جام که در مصلای بزرگ این شهرستان برگزار شد، با تبریک حلول ماه رجب و میلاد امام محمد باقر (ع)، گفت: شهرستان تربت جام با ۶۳۱ شهید و حضور دائمی در صحنه‌های انقلاب و دفاع مقدس و حضور مستمر در عرصه‌های مختلف، کارنامه درخشانی در انقلاب و جمهوری اسلامی دارد و از سابقه فرهنگی روشنی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تربت جام، آوای الهی در درون خودش دارد و صدا و آهنگ این منطقه از اعماق حقیقت برخاسته است.

فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: شخصیت‌هایی مثل مولانا احمد جامی سابقه درخشانی دارند و ائمه جمعه عزیز ما مانند آقای متعمدی، مولانا جامی احمدی و همچنین تیپ باسابقه و درخشان زرهی ارتش که در عملیات ثامن الائمه و لشکر ۷۷ درخشش خوبی داشتند و برادران پرافتخار سپاه و بسیج این شهرستان، همگی کارنامه خوبی را از خود به جای گذاشته اند و من از نزدیک رزم فرزندان و فرماندهان شما را دیده ام.

رضایی گفت: اگر امروز امنیت و هویتی داریم و نام و نشانی در دنیا پیدا کرده ایم، به خاطر این فداکاری‌ها و ازخودگذشتگی‌ها است. دنیا روی نقش آفرینی ملت و دولت ما حساب واقعی می‌کند و بدون حساب کردن روی ایران، سیاست‌های بین المللی پیش نمی‌رود. در مذاکرات هسته ای، ایران یک طرف میز بود و همه قدرت‌های جهان در یک سوی دیگر میز بودند. یادتان بیاید در جنگ جهانی دوم زمانی که سران قوای متفقین به تهران آمدند، پادشاه ما را به جلسه راه ندادند. این اعتبار را مدیون شهدا و تک تک شما مردم حاضر در صحنه هستیم.

استاد دانشگاه امام حسین (ع) گفت: ما با زحمات و فداکاری شما مردم تا نیمه راه جلو آمده ایم، اما نباید متوقف شویم. رویکرد تقسیم غنایم شایسته کشور ما نیست که عده‌ای بنشینند و فرصت‌ها را بین خودشان، جناح خودشان و قبیله خودشان تقسیم کنند. امروز روز حرکت، جهاد و ادامه مسیر انقلاب است. شهدا ما را تا اینجا رسانده‌اند. نیمه دوم راه یعنی اقتصاد و فرهنگ که باید به دست بیاوریم و مشکلات را حل کنیم. بار مسئولیتی است که شهدا بر دوش ما گذاشته اند و باید با بصیرت راه را ادامه دهیم.

رضایی افزود: نخبگان و دولتمردان، همگی باید خود را با خواست ملت ایران همراه کنند. ما برای پیشرفت، هیچ چیزی کم نداریم. ثروت، مرز، امنیت، معدن و دریا داریم. امام برخوردار از فرقان و حکمت و مردم خوب و توانمند و صبور داریم. مردمی که دندان روی جگر گذاشته اند و این گرانی‌های بدون منطق و اوضاع بانک و بورس لجام گسیخته را تحمل می‌کنند.

نویسنده کتاب ایران آینده گفت: مردم از شنیدن شعار و وعده خسته شده اند. بهترین شعار، به میدان آمدن و درست عمل کردن است.

رصایی افزود: تایباد که بودیم، بعد از یادواره شهدای تایباد، به دوستان گفتیم برویم مرز را ببینیم. به خاطر شلوغی ماشین‌های متوقف شده، راه نبود. پیاده شدم و با راننده‌ها صحبت کردم. برخی راننده‌ها گفتند گاهی ده روز می‌مانیم تا تعیین تکلیف بشویم. آیا این شایسته است؟ کالای آماده برای صادرات داریم تا ارزآوری کند و اقتصاد مقاومتی را در شهر‌های مرزی مثل تربت جام شکوفا کند. باید میلیون‌ها تن کالا از این گمرک دوغارون، برای صادرات و واردات جابجا شوند.

رضایی گفت: چطور موشک و پهپاد ما پیشرفت می‌کند، اما خودروسازی ما در همان وضعیت است. خرمشهر را آزاد می‌کنیم، اما تورم را نمی‌توانیم حل کنیم. معلوم است که جایی کار ما گیر دارد و امیدوارم در ۱۴۰۰ یک دولت مسئولیت پذیر و پاسخگو روی کار بیاید. اگر نارسایی و کمبودی هست، دولتمردان در همان ماه‌های اول عذرخواهی کنند نه اینکه بگذارند در ماه‌های آخر بهانه و عذر بیاورند. با تکرار این وضع، ما متوقف می‌شویم. نگذاریم مدیریت ضعیف، تکرار شود.

فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس با یادآوری حماسه آفرینی‌های شهید سلیمانی گفت: برادر عزیزمان قاسم سلیمانی یک شبه ره صدساله را در عرفان و مدیریت طی کرد. چرا جوانان دیگر ما نتوانند سلیمانی باشند. ملت ایران با انقلاب اسلامی خود، اقتدار زیادی به دست آورد و دیگر اجازه نداد خاطره تلخ جدایی سمرقند و بخارا، باکو و نخجوان تکرار شود. دیگر اجازه نداد تکه‌ای از خاک ایران جدا شود. این روز‌ها سالگرد عملیات والفجر ۸ است. در یک شب ۶۰ هزار نفر از اروند، آن دریای عظیم گذشتند و فاو را گرفتند. ۷۵ شبانه روز عراق گلوله باران و پاتک می‌کرد، هیچ غلطی نتوانست بکند. حالا چرا این تحریم‌ها خنثی یا کم اثر نمی‌شود. باید با حضور جوانان و مردم در صحنه ها، موانع را رفع کنیم.

محسن رضایی با تاکید بر ظرفیت‌های تربت جام گفت: مشکل آب و اشتغال جوانان این منطقه، راهکار دارد. تعیین قیمت‌های تضمینی خرید گندم توسط دولت، نباید با تاخیر صورت گیرد. با قیمت ارز کنونی، قیمت ۴۰۰۰ تومان هم برای گندم کافی نیست. حداقل قیمت خرید تضمینی گندم باید ۶۵۰۰ تا ۷۵۰۰ تومان باشد و متناسب با استان‌های مختلف باید درصدی از اختلاف قیمت را تعیین کرد. باید محصولات باغی با تاسیس صنایع تبدیلی، فراوری شوند و دست واسطه‌ها کوتاه شود. الگوی کاشت، داشت و برداشت باید اصلاح شود. ضمن اینکه دولت کشورمان باید با دولت افغانستان، دیپلماسی آب را فعال کند.

استاد دانشگاه امام حسین (ع) گفت: آمریکایی‌ها با سرمایه گذاری هندی ها، درحال ساخت سد بر روی رودخانه هیرمند و هریرود هستند و به دنبال اختلاف افکنی هستند. این را باید با دیپلماسی حل کنیم. تهران که همه‌ی ایران نیست. بیش از پانزده بیست سال است که من می‌گویم کشور را به صورت استان‌های قوی اقتصادی مثل ساتراپ‌های قدیم اداره کنید و به فرمانداران و استانداران اختیار بدهید تا برای کار‌های خودشان تصمیم بگیرند. سپرده‌های مردم منطقه در همین منطقه باید وام داده شود و شاهد نباشیم که بخش زیادی از سپرده‌های مردم مناطق به تهران برود.

رضایی با اشاره به اینکه آثار تحریم در همه خانه‌های مردم حس می‌شود، افزود: باید در دهه پنجم، تحولی بوجود بیاید؛ همانطور که در مساله جنگ، ایران گرفتار شده بود و نمی‌توانست سرزمین هایش را آزاد کند و از سال دوم جنگ، که فرماندهان ارتش و سپاه عوض شدند، ظرف ۹ ماه بیش از ۹۰ درصد سرزمین‌های اشغال شده آزاد شدند. برای تحول، نیازمند دولت‌هایی هستیم که سفره خودشان را با مردم یکی بدانند. جدایی سفره‌ها در شأن و شعار و مرام شهدا نبوده است.

رضایی با اشاره به اینکه نباید سفره مردم و دولت از هم جدا باشد، گفت: سرمایه و صنعت، باید در اختیار مردم باشد. سرمایه داری لجام گسیخته‌ای دارد وارد سرزمین ما می‌شود. سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و اصل ۴۴ را به درستی عمل نکردند و این مشکلات پیش آمده است. برخی مدیران دولتی، کوچک شدن سفره مردم را درک نمی‌کنند. نفت را باید از اقتصاد دولت جدا کرد تا دولت هم کم شدن نان در سفره‌های مردم را حس کند. باید نفت را از دولت گرفت. وقت مردم را با امید بستن به بایدن رییس جمهور جدید امریکا نگیرید. نگاه کنید به شهدا که با دست خالی، سرزمین‌ها را آزاد کردند. تا کی باید در رویا‌های کاغذی و امید به غرب به سر ببریم؟ باید از تجارب قبلی درس بگیریم و راه شهدا و امامین انقلاب را ادامه بدهیم. آینده بسیار درخشانی با همت جوانان رقم خواهد خورد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محسن رضایی آینده سازان میهن تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۹۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین و غزه بازتاب نامه‌های مقام معظم رهبری است

  آیت‌الله مصطفی محامی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته زاهدان گفت: یکی از راه‌های تحصیل تقوای الهی تلاش برای ارتقا علمی، فرهنگی و رشد اقتصادی جامعه اسلامی است.

امام جمعه زاهدان ضمن اشاره به ۲۵ شوال تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) عنوان کرد: امام صادق (ع) نمونه انسان کامل، پیشتاز، پیش‌رو و یک نمونه عالی برای بندگی صالح و شایسته خدا بود که دوست و دشمن به عبادت، زهد، علم، اخلاق، عرفان و معنویت ایشان شهادت دادند.

وی گفت: به واسطه اینکه سن امام صادق (ع) بیشتر از سایر ائمه بود به نام شیخ‌الائمه شناخته می‌شوند و ایشان در سن۳۱ سالگی به امامت رسیدند و ۳۴ سال امامت داشتند و در سن ۶۵ سالگی به دست منصور دوانیقی به شهادت رسیدند.

آیت‌الله محامی اظهار داشت: امام صادق (ع) یک الگو برای وحدت و تعامل با مذاهب اسلامی بودند و محافل درس ایشان محل حضور علما، بزرگان و حتی ائمه مذاهب مخالف بود و خیلی‌ها به شاگردی ایشان افتخار می‌کردند و امام در اواخر دوره بنی امیه و اوایل دوره بنی عباس توانستند در ادامه نهضت امام باقر (ع) یک نهضت علمی و فرهنگی راه بیندازند و معارف اسلام ناب را ارائه کردند و لذا اکنون بیش از صد هزار حدیث به دست ما رسیده و البته خیلی از منابع از دست ما رفته و این نشان دهنده عطمت حرکت بزرگ امام صادق (ع) و فرصت شناسی ایشان است.

وی گفت: ما باید از امام صادق (ع) درس بگیریم و در جهت تقویت وحدت، اتحاد و انسجام امت اسلامی و نیز تقویت مکتب اهل بیت (ع) و ترویج معارف مکتب اهل بیت (ع) با فرستادن فرزندان مستعد خود به حوزه‌های علمیه تلاش کنیم تا با معارف اسلام آشنا و در برابر هجوم دشمنان از اسلام ناب دفاع کنند و مبلغ شایسته‌ای باشند.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان ضمن گرامیداشت سالروز شهادت شهید آیت‌الله مرتضی مطهری و تبریک روز معلم با اشاره به عملیات وعده صادق عنوان داشت: عملیات وعده صادق نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت بود و ایران اسلامی توان نظامی، دفاعی، علمی و اطلاعاتی خود را به رخ دشمنان جهان اسلام کشید و با اقتدار کامل این عملیات را انجام داد و دل مسلمانان و آزادی خواهان جهان را شاد کرد.

وی افزود: نکته اینجاست که اگر فکر جوان ایرانی به کار بیفتد و به میدان بیاید می‌تواند افتخار بیافریند و در صنعت نظامی، دفاعی، هوا و فضا و انرژی هسته‌ای این توان را مشاهده کردیم و حالا همین فکر در عرصه اقتصادی هم می‌تواند حضور یابد و وضعیت اقتصادی کشور را بهبود ببخشد و چرا از این توان به درستی استفاده نمی‌شود.

وی گفت: علیرغم تاکید مقام معظم بر حضور مردم و جوانان در فعالیت‌های اقتصادی، اما کمتر به این توصیه توجه می‌شود و امسال تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده و مهم است که مسئولان بزرگوار باید برای حضور مردم در عرصه اقتصاد برنامه ریزی کنند.

امام جمعه زاهدان افزود: فعالیت‌هایی انجام شده، اما نیاز به مراتب بیشتر است و البته توان مردم و جوانان هم بیش از اینهاست و باید از این توان استفاده شود و فارغ از آمار‌های خوبی که مسئولان و دولت‌های مختلف ارائه می‌کنند مردم منتظر دیدن نتیجه این آمار‌ها در سر سفره زندگی و معیشت خود هستند.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان بیان داشت: در عرصه بین‌المللی همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند جریان فلسطین و غزه در صدر اخبار است خصوصا در این روز‌ها که دانشجویان و دانشگاهیان آمریکا و اروپا هم به طرفداری از مردم غزه به میدان آمده اند و علیه رژیم غاصب صهیونیستی شعار می‌دهند و می‌بینیم که چه برخورد‌هایی با آنها می‌شود.

وی به بیان یک نکته پرداخت و گفت: در سال‌های گذشته و زمانی که بلوک شرق و اتحاد جماهیر شوروی هنوز وجود داشت امام خمینی(ره) به رهبر آن‌ها گورباچف نامه نوشته و او را به اسلام دعوت کردند و فرمودند جمعی از دانشمندان خود را بفرستید تا درس بخوانند و با اسلام آشنا شوند و با بینش دقیق و نگاه نافذ که از آن برخوردار بودند عنوان کردند که زین پس باید کمونیست را در موزه‌های تاریخ پیدا کنید و آن‌ها توجهی نکردند و پس از مدتی اتحاد جماهیر شوروی فرو ریخت.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: مقام معظم رهبری نیز در بهمن‌ماه سال۱۳۹۳ به دانشجویان اروپایی و آمریکایی نامه‌ای نوشته و از آن‌ها خواستند که از بزرگان خود دلیل اسلام ستیزی را سوال کنند و آن‌ها را به تحقیق در خصوص اسلام و آشنایی با معارف و ارزش‌های اسلامی توصیه کردند و بعد از عملیات‌های تروریستی که در کشورهای اروپایی رخ داد و آن را به نام مسلمانان افراطی گذاشتند و در آذرماه ۱۳۹۴ مجددا مقام معظم رهبری به دانشجویان اروپا و آمریکا نامه نوشتند و مطرح کردند که تروریست با هیچ تعالیم دینی به خصوص اسلام سازگاری ندارد و تروریست درد مشترک ماست و به ناامنی‌های کشورهای منطقه و حمایت  و پشتیبانی آمریکا و کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی اشاره کردند و مجددا آن‌ها را به آشنایی مستقیم و بیشتر با اسلام دعوت کردند.

آیت‌الله محامی اظهار داشت: بازتاب این بیانات و سایر فعالیت‌های فرهنگی انقلاب اسلامی را امروز مشاهده می‌کنیم از جمله رواج حجاب اسلامی در بین مسلمان کشورهای مختلف چه کشورهایی که حکومت اسلامی دارند و چه کشورهایی که حکومت اسلامی ندارند و حجاب به عنوان پوشش زن مسلمان رواج یافته و این دشمنان اسلام را نگران کرده و دومی هم حرکت دانشجویان برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین و غزه است آن هم دانشجویانی که مسلمان نیستند و چه بسا این حرکت بازتاب همان نامه‌ها باشد و نشان دهنده این است که حرف حق جای خود را باز خواهد کرد و راه خود را پیش خواهد برد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: حرف حق و سخن با منطق در دل‌ها اثر می‌کند و اگر سخن مقام معظم رهبری در عمق جان دانشجویان مسلمان و غیر مسلمان آمریکا و اروپا تاثیر می‌گذارد نمی‌تواند در دل دانشجویان خود ما در ایران تاثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری به طور مکرر به ارتباط گیری با دانشجویان توصیه کردند و سوال این است که ما جامعه روحانیت و مسئولان فرهنگی چه مقدار به دستور و تاکید ایشان عمل کرده‌ایم و چه مقدار با قشر دانشجو و دانش‌آموز ارتباط ایجاد کرده‌ایم و نتیجه آن را باید در دانشگاه ببنیم.

وی گفت: آیا هیجانی که در دفاع از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا وجود دارد در میان دانشجویان داخل کشور هم مشاهده می‌کنیم؟ و اینکه در یک دانشگاه اروپایی و آمريکايی یک زن پای حجاب خود ایستاده و مقاومت می‌کند آیا چنین پوششی را ما در دانشگاهای خود مشاهده می‌کنیم؟ و اگراین طور نیست باید جوابی برای آن پیدا کنیم.

امام جمعه زاهدان افزود: این نشان دهنده کم کاری ماست و یک جهت کار این است که ما نسبت به کشورهای دیگر دستمان نمی رسد جز تمرکز روی منطق و بیان حرف حق اما در کشور خودمان می‌گوییم زور دست خود ماست و توجه نمی‌کنیم که کار فرهنگی با زور، قدرت و بخشنامه اجرا نمی‌شود.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در جلسه با معلمان فرمودند باید تلاش کنید تا دانش آموزان عقلانیتی که پشت تصمیم های نظام جمهوری اسلامی هست را درک کنند اما ما در این جهت کمتر کار کرده‌ایم در حالی که اگر دانش‌آموز و دانشجوی ما این منطق را درک کنند قشر زیادی آن را خواهند پذیرفت و افراد محدودی هستند که برای دشمن مزدوری می‌کنند و عموم فرزندان خود ما هستند و ما باید به دل این‌ها حرف بزنیم که کمتر صورت گرفته است.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: برای مثال حجاب حکم شرعی، قانون و الزام قانونی دارد و باید پیگیری شود اما قبل، هنگام و پس از پیگیری برای اجرای قانون باید کار فرهنگی و اقناع عمومی صورت گیرد و با عقلانیت همراه باشد و در غیر این صورت همان گونه که رضا شاه با زور نتوانست حجاب سر مردم کند با زور هم نمی‌توان  حجاب سر مردم کرد مگر اینکه خود او آن را بپذیرد و قبول کند.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در اجرای الزام قانونی باید تدبیر به خرج داد و بنده در سال‌های گذشته و در اجلاس ائمه جمعه خدمت رئیس جمهور محترم گفتم که اجرای قانون باید از دستگاه‌های اداری که مامور شما هستند شروع شود و عُرف هر جامعه‌ای است که برای نیروهای خود یک لباس فرم تعیین و آن را الزام قانونی می‌کنند و بعد سراغ شرکت‌های وابسته از جمله، بیمارستان‌ها، شهرداری ها و..بروید و در گام بعد نیز مجوز مجموعه‌هایی که برای کار نیاز به تایید شما دارند را مشروط به رعایت همین نکات ارائه کنید که در چنین شرایطی فضای جامعه تغییر پیدا می‌کند و بعد با موارد محدودی که دهن کجی می‌کنند برخورد صورت ‌می‌گیرد اما متاسفانه این کار را نکردند و  در خیابان و پارک شروع به برخورد با بی حجاب کردند و اتفاقاتی هم در پی داشت‌.

وی افزود: الزام قانونی باید پیگیری شود اما نیازمند تدبیر است و باید به تدریج با منطق و بدون ایجاد درگیری و بدون ایجاد دوقطبی سازی صورت گیرد و قبل، هنگام و پس از آن نیز کار فرهنگی لازم است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از چمن مصنوعی پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • ساماندهی زمین ورزشی روباز پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • امام جمعه رشت: بیداری دانشجویان جهان حاصل روشنگری رهبری است/ امروز دنیا دارد حقانیت جمهوری اسلامی را باور می‌کند
  • امام جمعه رشت : بیداری دانشجویان جهان حاصل روشنگری رهبری است
  • امام جمعه رشت: بیداری دانشجویان جهان حاصل روشنگری رهبری است
  • دولت اژدهای هفت سر فساد را در بخش‌های مختلف شناسایی کند
  • مولد سازی در گناوه باید با در نظر گرفتن مصلحت شهر باشد
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین و غزه بازتاب نامه‌های مقام معظم رهبری است
  • بیداری دانشجویان جهان حاصل روشنگری رهبری است