Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان گفت: ۲۵ شرکت فناور در مرکز رشد دانشگاه فعالیت می‌کنند که برای تبدیل ایده‌ها و طرح‌های بیش از ۱۰ میلیارد ریال از سوی پارک علم و فناوری استان حمایت مالی انجام گرفته است.

علی عجمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به عملکرد فعالیت‌های پژوهش و فناوری دانشگاه، گفت: اعضای هیئت علمی و پژوهشگران این دانشگاه در سال ۲۰۲۰ با چاپ و انتشار ۴۷۰ مقاله نمایه در پایگاه استنادی Scopus و رشد ۲۷ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۹ و ۴۱۴ مقاله نمایه شده در پایگاه استنادی WOS و رشد ۱۱درصدی و ۲۸۵ مقاله نمایه شده در پایگاه استنادی ‏ ‏ISC عملکرد مناسبی را در تولید علم داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عجمی اظهار کرد: در طی سه سال اخیر پنج طرح تحقیقاتی مشترک بین المللی با دانشگاه‌های معتبر دنیا به ارزش ۷۸هزار یورو و ۱۷ هزار دلار توسط اعضای هیئت علمی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در حال انجام است و ۲ طرح خاتمه یافته بین المللی به ارزش ۱۷ هزار یورو جزو عملکرد سه سال اخیر دانشگاه است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی یادآوری کرد: در این دانشگاه ۱۸ طرح تحقیقاتی ارتباط با صنعت و جامعه به ارزش ۱۱ میلیارد ریال در حال اجرا است؛ که در این بین پنج قرارداد از محل بند ح تبصره ۹ قانون بودجه منعقد شده است.

وی با بیان اینکه راه اندازی مرکز مشاوره شغلی و مهارت اموزی دانشگاه برای افزایش توان اشتغال پذیری دانش اموختگان دانشگاه از دیگر فعالیت‌های دانشگاه است، گفت: در حال حاضر پذیرش ۲۵ شرکت فناور در مرکز رشد دانشگاه فعالیت می‌کنند که برای تبدیل ایده‌ها و طرح‌های این شرکت‌ها به محصول بیش از ۱۰ میلیارد ریال توسط پارک علم و فناوری استان حمایت مالی انجام گرفته است. در حال حاضر ۶ شرکت دانش بنیان توسط اعضای هیئت علمی و دانشجویان و دانش اموختگان دانشگاه ایجاد شده و تاکنون ۱۱ محصول تجاری سازی شده و برای بیش از ۵۰ نفر نیز اشتغال ایجاد شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شهید مدنی آذربایجان فناوری مرکز رشد وزارت علوم دانشگاه شهید مدنی آذربایجان پژوهش و فناوری دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۰۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و عملیاتی در جهان اسلام تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، با اشاره به اهمیت توسعه پژوهش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فعالیت‌های تحقیقاتی و مستندسازی پژوهشی با توجه به تحریم‌ها و چالش‌های مختلف موجود، توسعه یافته است.

وی، اقدامات عملیاتی و کاربردی در حوزه پژوهشی و فناوری را در پیشبرد اهداف این حوزه ضروری خواند و با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در مسیر توسعه دانش  و مقالات علمی، از روند افزایشی تعداد مقالات و تحقیقات علمی در مجموعه سلامت فارس با شیب معناداری خبر داد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) نیز در این نشست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز را ریشه تنومند حوزه علمی استان و کشور معرفی و بر تلاش برای افزایش همکاری و اقدامات مشترک این موسسه با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

سید احمد فاضل‌زاده از برگزاری ۱۵ نشست مشترک مسئولان موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) با مراکز عالی علمی در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بر تداوم نشست مشترک با محوریت مشارکت داده‌ها و تبادل تجربه‌ها، دانش و علم تاکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در این حوزه، گزارشی از معرفی فعالیت‌های موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با محوریت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی و همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان فارس ارائه داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان