Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضرتقلی دوجی روز یک شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به دلیل کمبود فضای آموزشی کافی استاندارد، کلاس‌های درس ۶۶ درصد مدارس شهرستان مراوه تپه در ۲ مقطع ابتدایی و متوسطه اول مختلط برگزار می‌شود که همین عامل باعث بی رغبتی خانواده ها در حمایت از تحصیل فرزندانشان شده است. 

وی اضافه کرد: اقلیم مرزی، تراکم کم جمعیتی و پراکندگی روستاهای مراوه تپه امکان ساخت مدرسه بویژه دبیرستان را در تمام نقاط شهرستان سلب کرده است بنابراین بهترین راهکار برای کاهش آمار مدارس مختلط و افزایش میل خانواده ها و دانش آموزان به تحصیل، ایجاد مجتمع‌های آموزشی شبانه روزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجود هشت مدرسه شبانه‌روزی در مراوه تپه حداقل به احداث چهار مجتمع آموزشی شبانه روزی دیگر نیاز هست تا بخش قابل توجهی از مشکل کلاس‌های درس مختلط حل شود.

به گفته مدیر آموزش و پرورش از مجموع ۱۳ هزار و ۱۰۰ دانش آموز مراوه تپه هشت هزار و ۷۰۵ نفر آنان در مدارس مختلط تحصیل می‌کنند که با توجه به وضعیت شیوع کرونا به صورت زوج و فرد در کلاس‌های درس حاضر می شوند.

دوجی با اشاره به تاثیر مستقیم کلاس‌های مختلط در افزایش آمار بازماندگان از تحصیل و بروز آسیب‌های اجتماعی در مراوه تپه افزود: ۴۹۰ دانش آموز شهرستان مراوه‌تپه در سال تحصیل جاری به دلیل شرایط کرونا، آموزش مجازی و مشکلات اقتصادی یا مخالفت خانواده‌ها با تحصیل در مدارس مختلط ترک تحصیل کردند.

مدیر آموزش و پرورش مراوه‌تپه ادامه داد: اکنون ۱۱ مدرسه مشارکتی توسط نیکوکاران و یک مدرسه دولتی در مراوه‌تپه در حال ساخت است و با آغاز عملیات اجرایی چهار مدرسه در دهه فجر توسط بنیاد علوی در مجموع ۸۸ کلاس درس تا یک سال آینده به فضای آموزشی شهرستان اضافه می‌شود که انتظار می‌رود بهره برداری از آن ها آمار ترک تحصیل را کاهش دهد.

دوجی با بیان اینکه ۹۰۲ فرهنگی در ۱۳۳ فضای آموزشی مراوه‌تپه به آموزش دانش آموزان مشغول هستند، گفت: ۷۳ درصد دانش آموزان مراوه‌تپه عضو شبکه شاد (شبکه آموزش دانش آموزان) هستند و ۲۷ درصد بقیه بدلایل مختلف امکان دسترسی ندارند.

شهرستان مراوه‌تپه در شمال شرقی ترین نقطه استان گلستان و همسایگی کشور ترکمنستان افزون بر ۶۵ هزار نفر جمعیت در ۲ نقطه شهری و ۱۰۸ روستا سکونت دارد.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا گلستان مراوه تپه دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا گلستان مدارس ویروس کرونا گلستان مراوه تپه دانش آموزان اخبار کنکور مراوه تپه مراوه تپه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۲۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان با اشاره به ضرورت مولدسازی مدارس و مراکز آموزشی مستعد مولدسازی در این شهرستان گفت: هزینه‌های چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز مانع جدی برای مولدسازی مراکز آموزشی مشمول این طرح شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن مدرس‌زاده در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دو دبیرستان واثقی و شیخ فضل الله نوری در مناطق پرتردد و تجاری گرگان با بَر مطلوب (عرض تجاری)، قابلیت مولدسازی را دارند؛ اما هزینه‌های سنگین و چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز سبب شده نتوانیم پروسه مولدسازی را عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به تحصیل ۹۰ هزار دانش آموز در شهرستان گرگان گفت: ۵۲ درصد دانش آموزان دختر و ۴۸ پسر هستند که در ۴۸۰ مدرسه دولتی و غیردولتی تحصیل می‌کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش گرگان شهرستان گرگان افزود: ۱۱۰ مدرسه شهرستان گرگان غیرانتفاعی و ۳۷۰ مدرسه دولتی هستند که در مجموع ۲ هزار و ۵۹۶ کلاس درس دارند.

وی گفت: عدم تحقق دستیابی به زیرساخت‌های آموزشی عادلانه در سنوات گذشته سبب شده تا بخش زیادی از خانوار‌های روستایی و حتی ساکن شهر‌های قرق، سرخکلاته و جلین ترجیح دهند که فرزندانشان در مرکز شهرستان و شهر گرگان تحصیل کنند.

مدرس زاده ادامه داد: حدود ۷۸ هزار دانش آموز شهر گرگان و البته از شهر‌ها و روستا‌های پیرامونی در ۳۰۰ مدرسه شهر گرگان تحصیل می‌کنند.

وی سرانه آموزشی شهرستان گرگان را حدود ۴.۲ متر مربع دانست و گفت: میانگین متوسط سرانه آموزشی در کشور ۵.۲ متر مربع است و بر اساس برآورد‌ها حدود ۲۲ مدرسه در شهرستان گرگان کم داریم.

مدرس‌زاده ادامه داد: با تلاش مدیران بالادستی و استاندار محترم اعتبار لازم برای ساخت مدارس به ویژه در مناطق جنوبی شهر گرگان تامین شده است؛ اما مشکل تامین زمین در این مناطق، فرایند احداث مدرسه را ابتر گذاشته است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان ادامه داد: ۴ هزار متقاضی طرح ترمیم نمره، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع دهم، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع یازدهم و ۳۴۰۰ دانش آموز مقطع دوازدهم مشمول اجرای امتحانات نهایی در شهرستان گرگان هستند که ۱۹ حوزه امتحانی نهایی برای آن‌ها یش‌بینی شده است.

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • مخبر: باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم
  • باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • نیمی از تارکین و بازماندگان از تحصیل ابتدایی آذربایجان‌غربی جذب شدند
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی