Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@02:13:04 GMT

کاهش تعداد اعضای هیات علمی خاموش دانشگاه

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۰۳۹۱۶

کاهش تعداد اعضای هیات علمی خاموش دانشگاه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در نشست با مدیران گروه های آموزشی بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه، با اشاره به دستاوردهای یک سال اخیر دانشگاه گفت: در حوزه پژوهش برای اولین بار، بین ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور، رتبه اول فناوری را کسب کردیم و با توجه به حرکت دانشگاه به سمت دانشگاه نسل سوم، حفظ این جایگاه اهمیت ویژه ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین برای اولین بار h-index عمومی دانشگاه از ۱۲۰ به ۱۳۴ رسید و تولیدات پژوهشی از نظر کمی با ۱۲.۵ درصد رشد همراه بوده است، به طوری که از مرز تولید ۴ هزار مقاله در سال گذر کرده ایم.

زالی از رشد ۴۱.۵ درصدی کیفیت مقالات دانشگاه، برای اولین بار خبر داد و افزود: در یک سال اخیر برای اولین بار به ازای هر ۴ مقاله، ۱ مقاله دانشگاه در رده بندی Q۱ قرار گرفت. همچنین امسال برای اولین بار تعداد اعضای هیئت علمی خاموش در حوزه پژوهشی به زیر صد نفر رسید. از طرفی امسال تعداد شرکت های دانش بنیان به عدد ۱۰۵ شرکت افزایش یافت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: در رتبه بندی های بین المللی نیز جایگاه های ویژه ای کسب کرده ایم؛ دانشگاه در رتبه بندی TIMESو شانگهای مطرح شده و رتبه webometrics دانشگاه، ۷۶ پله ارتقا داشته است. در رتبه بندی لایدن نیز جایگاه ویژه ای دریافت کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه قبولی در آزمون های تخصصی و فوق تخصصی به عنوان یک شاخص بروندادی مطرح می شود، گفت: در یک سال اخیر دانشگاه، میزان قبولی در ۱۳ رشته تخصصی و ۱۴ رشته فوق تخصصی سیر صعودی را در پیش گرفت و در ۱۴ رشته تخصصی بین ۷ دانشگاه علوم پزشکی منتخب، بالاترین رتبه را کسب کرد. همچنین معدل قبولی دانشگاه در دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی به ۶۲ درصد رسیده است.

زالی اظهار داشت: بخش زیادی از برنامه ها در نظام تطبیقی کشور باید در شکل گیری و مستندسازی فرآیندها صورت بگیرد. آسیب پذیرترین نقطه دانشگاه، نبود مستندات است. بدیهی است به ویژه به علت بحران کرونا، مدیران و اعضای گروه ها گرفتار هستند و فرصت نمی کنند، اما باید جایگاه گروه و دانشگاه حفظ شود.

وی با بیان وجود تفاوت بین شاخص های رتبه بندی پژوهشی و آموزشی، گفت: مستندسازی در مسیر رتبه بندی علمی دانشگاه ها (رعد) از نگاه وزارت بهداشت باید با جدیت دنبال شود، از هر گروه یک فرد جوان آشنا با حوزه فناوری اطلاعات باید به عنوان رابط معرفی شود تا اطلاعات گروه ها ثبت شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه تجربه کرونا موجب شد مدل نوینی از آموزش را شاهد باشیم و خوشبختانه گروه های بالینی توانستند خود را با این تغییر هماهنگ کنند، تاکید کرد: با توجه به استمرار بحران کرونا، برای ادامه آموزش های مجازی باید برنامه ریزی متقن صورت بگیرد.

وی همچنین بر ضرورت برقراری تعامل و ارتباط مطلوب بین مدیران و اعضای گروه ها با دانشجویان تاکید کرد.

زالی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود در شرف شکل گیری موج چهارم کرونا هستیم، گفت: تیم مدیریتی بخش های بالینی ممکن است متاثر از امواج باشد و الگوی ارایه خدمات بخش های درمانی تغییر کند، مدیران گروه ها باید مراقب این رخداد باشند.

وی خاطرنشان کرد: امسال توفیق جذب نیروهای پنج درصدی و ۱۰ درصدی را داشتیم که با پیگیری های دانشگاه میسر شد، مدیران گروه با این افراد ارتباط برقرار و چارچوب ها و استراتژی های دانشگاه را تبیین کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تصویب حق جذب اعضای هیئت علمی در سال گذشته خبر داد و بر لزوم توجه به ظرفیت های بین المللی برای برگزاری دوره های کوتاه مدت آموزشی تاکید کرد.

وی اظهار داشت: علی رغم تمام سختی های بودجه ای و ارزی، بسیاری از تجهیزات سرمایه ای حوزه درمان تامین شد و همچنان تلاش می کنیم تا کمبودها برطرف شود.

دکتر محمدمهدی صدوقی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این نشست با اشاره به تغییری که در فرآیند آموزش متاثر از بحران کرونا ایجاد شد، گفت: چالش های موجود در آموزش های مجازی به مرور زمان مرتفع شده و آموزش های مجازی به ویژه در ژورنال کلاب ها و پایان نامه ها به خوبی شکل گرفت. کلاس های بالین نیز به صورت حضوری، نیمه حضوری و مجازی در حال برگزاری است.

وی از جذب بیش از ۸۰ عضو هیئت علمی به صورت پیمانی خبر داد و افزود: البته تعداد زیادی از این نیروها در به صورت تعهداتی در حال خدمت در دانشگاه بودند. امیدواریم بتوانیم مجوز جذب دیگری را نیز دریافت کنیم.

صدوقی، اظهار داشت: وزارت بهداشت در برنامه اخیر خود امتیازات پژوهشی، آموزشی و دانشجویی دانشگاه ها را بررسی و رتبه علمی دانشگاه را تعیین می کند. به زودی شاخص ها استخراج و به مدیران گروه ها اعلام می شود. از طرفی مستندات رتبه بندی علمی دانشگاه ها (رعد) باید در اسفندماه آماده باشد. به همین منظور تمام کارکردهای گروه ها باید مستند شود.

کد خبر 5146426

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعضای هیات علمی تحقیقات علمی علیرضا زالی دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی وام دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها آزمون دستیاری مرکز سنجش آموزش پزشکی آزمون زبان انگلیسی منصور غلامی دانشگاه آزاد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شهریه دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای اولین بار مدیران گروه رتبه بندی گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۳۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، صبح امروز محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد و مورد استقبال استاندار کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت، مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴، نشست با اعضای هیأت رئیسه، نشست آمایش آموزش عالی، نشست با اعضای هیأت علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی و موارد دیگر از برنامه‌های این سفر یک روزه است.

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • وزیر علوم وارد یاسوج شد