Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@03:13:16 GMT

مجموعه‌ای از سیاه چاله‌های کوچک توسط هابل کشف شد

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۰۵۳۷۶

مجموعه‌ای از سیاه چاله‌های کوچک توسط هابل کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، سیاه چاله‌های یادشده در یک خوشه ستاره‌ای کروی به نام NGC ۶۳۹۷ قرار دارند. تا به حال هیچ سیاه چاله‌ای در این فاصله دور از کره زمین و با این میزان فشردگی شناسایی نشده است.

محققان در ابتدای تحقیقات خود امیدوار بودند که سیاهچاله ای با جرم متوسط پیدا کنند و در عوض سیاه چاله‌هایی کوچک یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این تحول را یک موفقیت بزرگ توصیف کرده‌اند.

دانشمندان برای تعیین موقعیت و جرم سیاه چاله‌های مذکور با چالش‌های جدی مواجه بودند. آنها در نهایت برای حل این مشکلات به اندازه گیری سرعت ستاره‌های موجود در خوشه مذکور متوسل شدند که داده‌های مربوط به آن طی چندین سال از طریق تلسکوپ‌های هابل و رصدخانه گایای آژانس فضایی اروپا جمع آوری شده بودند.

سیاه چاله‌های شناسایی شده تحت تأثیر نیروی جاذبه به سمت مرکز خوشه ستاره‌ای منحرف می‌شوند و میزان جذب آنها توسط ستاره‌های بزرگ‌تر بیشتر است.

این کشف جدید می‌تواند دانش بشر در مورد سیاه چاله‌ها را افزایش دهد و اطلاعات تازه ای در مورد تاریخچه شکل گیری جهان در اختیار ستاره شناسان و محققان قرار دهد.

کد خبر 5146569

منبع: مهر

کلیدواژه: سیاه چاله ستاره تلسکوپ حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توییتر جشنواره خوارزمی ویروس کرونا ایرانسل تحقیقات علمی واکسن کرونا تولید دانش بنیان گوگل آمازون گوشی هوشمند هوش مصنوعی سیاه چاله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۵۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری اولین ارتباط بلوتوثی با زمین

یک استارت‌آپ فضایی در تازه‌ترین تحقیقات خود توانست ارتباط اولین ماهواره خود را با بلوتوث انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اتصال ماهواره‌ها به یکدیگر به کمک بلوتوث جدیدترین موضوعی است که شرکت هابل نتورک روی آن متمرکز شده است. در حال حاضر، ارتباط و اتصال ماهواره‌های فضایی از طریق فرکانس‌های رادیویی انجام می‌شود، اما هابل نتورک به‌تازگی اعلام کرده که از فناوری بلوتوث برای برقراری ارتباط با یک ماهواره کمک گرفته است.

هابل نتورک که یک استارت‌آپ مستقر در سیاتل است، در ماه مارس امسال دو ماهواره خود را به کمک اسپیس‌ایکس به فضا پرتاب کرد. از آن زمان، این شرکت تأیید کرد که سیگنال‌هایی را از تراشه‌های بلوتوث ۳.۵ میلی‌متری ماهواره‌ها از فاصله بیش از ۶۰۰ کیلومتری دریافت کرده است.

هابل مدعی است به کمک این امکان می‌توان کاربردهای بسیاری را در زمینه لجستیک بهبود داد. ردیابی حیوانات و مدیریت آن‌ها، پایش وضعیت خاک یا منابع طبیعی در نقاط مختلف، ردیابی خودرو و کودکان از کاربردهایی است که هابل به آن‌ها اشاره می‌کند.

با این حال استفاده از فناوری بلوتوث در طراحی دستگاه‌ها و وسایل متصل موضوع جدیدی نیست. این شرکت می‌گوید که دستگاه‌های IoT (اینترنت اشیا) موجود، مصرف انرژی زیادی دارند و کارکرد آن‌ها پرهزینه است. از طرفی این دستگاه‌ها و وسایل، فاقد اتصال جهانی هستند. امروزه این محدودیت‌ها در دستگاه‌های دارای بلوتوث، بسیاری از صنایع را از استفاده از اینترنت اشیا برای کسب‌وکار خود باز می‌دارد.

هابل نتورک جهت فراهم‌سازی بستر سخت‌افزاری مناسب برای اتصال بلوتوث ماهواره‌ای آنتن خاصی نیز طراحی کرد که امکان نصب آن روی ماهواره‌های کوچک وجود دارد. عملکرد این آنتن تقریباً مشابه با ذره‌بین است و می‌تواند با تقویت سیگنال، ارتباط ماهواره‌ای با تراشه بلوتوث دستگاه‌های رایج را ممکن سازد.

این استارت‌آپ قصد دارد در تابستان امسال، سومین و چهارمین ماهواره خود را مجدداً با اسپیس‌ایکس به فضا پرتاب کند. هابل فصد دارد یک شبکه از ۳۶ ماهواره در فضا تشکیل دهد که نام آن را «صورت فلکی بتا» نامیده است. این ۳۶ ماهواره که طبق برنامه‌ریزی‌ها تا ۲۰۲۶ به فضا خواهند رفت، تقریباً ۲ تا ۳ ساعت در روز از هر نقطه‌ای در جهان با زمین ارتباط برقرار خواهند کرد.

منبع: فارس

کد خبر 750448

دیگر خبرها

  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند
  • راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • راه بیرون آمدن از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • کارآگاه بازی برادر مقتول برای یافتن سر جسد و شناسایی قاتل | راز جسد بدون سر با خالکوبی ستاره فاش شد
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • برقراری اولین ارتباط بلوتوثی با زمین
  • ستاره پرتغالی الاتحاد در لیست سیاه لیگ عربستان!