Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به طرح "لغو تحریمهای ظالمانه " مجلس یازدهم ادعا کرد که اگر آمریکا، آلمان، انگلیس و فرانسه نجنبند در اسفند ماه با پروتکل الحاقی به معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای خداحافظی خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از مردم ایران به خاطر حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: سفر ریاست مجلس به روسیه و تقدیم پیام رهبری و همچنین سفر رئیس دستگاه قضا به عراق حاوی این نکته است که همه دنیا غرب نیست و همه غرب هم آمریکا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوران جدید انقلاب در شرایطی آغاز شده که نگاه به شرق و همسایگان یک اولویت قطعی است بی شک شرایط ما در عرصه جهانی و نقش ملت ایران بر سازندگی آن یک اولویت خاص را برایمان هموار کرده است.

نماینده مردم قم در مجلس ضمن تشکر از رئیس قوه قضاییه و رئیس قوه مقننه و هیات همراه این دو مقام مسئول در سفر به روسیه و عراق گفت: ما باید به خودباوری و ابتکار عمل بتوانیم معادلات قدرت در سطح جهان را تغییر دهیم و شرایط را به سویی ببریم که جهان آینده نقش فزاینده ایران اسلامی را پر رنگ تر ببیند.

زاکانی در مورد سند برجام و چالشهای بین ایران و آمریکا گفت: برجام سندی است که جز به رفع تحریمها باقی نخواهد ماند. همان گونه که دوره بزن و برو تمام شده است دوره تحمیل ننگ نامه و تحمیق ملتها تمام شده است. لااقل باید بگویم که برای ایران اسلامی دیگر تکرار نخواهد شد. رهبری هوشمند و فرزانه، ملتی آگاه و در صحنه و نخبگانی شجاع و مبتکر شرایطی را برای ما فراهم کرده که آن ننگ نامه و تحمیق نامه های که توسط دشمنان اجرا می شد در مسیر الغا هستند.

رئیس مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به مصوبه دوازدهم آذر ماه مجلس یازدهم مبنی بر «لغو تحریمهای ظالمانه آمریکا» گفت: مجلس در راس امور است اگر آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان نجنبند، اسفند ماه با پروتکل الحاقی خداحافظی کرده و ناظران ان پی تی باید از کشور خارج شوند. گره برجام فقط با رفع تحریم باز خواهد شد و مجلس میدان عمل را برای مسوولان باز خواهد کرد.

این عضو کمیسیون اصل نود مجلس در مورد طرح هایی مثل طرح شفافیت، طرح تعارض منافع که در یازدهمین دوره قوه مقننه مطرح شده بود گفت: مجلس اصلاحات را از خودش شروع کرده است تعارض منافع، عدم شفافیت و رانت سه ویژگی است که به کشور آسیب می زند اگر طرح شفافیت مجلس با کمبود سه رای تصویب نشد مجددا توسط دوستان امضا شده است و با ماده ۱۳۰ در دستور کار صحن قرار خواهد گرفت. مجلس به شفافیت قائل است و بخش عمده ای از مخالفان معتقد بودند شفافیت موجود در طرح ارائه شده کافی نیست دو نفر از مخالفان سخنران نیز به این ماجرا اذعان داشتند ما به مردم قول می دهیم که در این مسیر کوتاهی نکنیم.

زاکانی در مورد رد کلیات بودجه سال ۹۹ توسط مجلس اظهار کرد: مجلس دهم و دولت کنونی اشتباه بزرگی کردند و در سال ۹۸، ۱۶۷ هزار میلیارد و در سال ۹۹، ۲۷۳ هزار میلیارد کسری بودجه برای دولت به ارمغان آوردند آن چه در مجلس رخ داد در راستای شفافیت، جبران کسری بودجه و مواجهه با لایحه سیاسی دولت بود. هر چند که کمیسیون تلفیق بودجه اصلاحاتی انجام داد اما این اصلاحات کافی نبود و از آن جا که دولت ادعا کرد که تن به اصلاحات کمیسیون تلفیق نخواهد نداد تصمیم گرفتیم کلیات بودجه را رد کنیم تا دولت براساس رفع رانت، رفع تعارض منافع و رفع عدم شفافیت لایحه جدیدی تقدیم کند.

نماینده مردم قم در مجلس در پایان در مورد لایحه تقدیمی دولت ابراز امیدواری کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم پاسخ معتبر به نیازهای جامعه و تحقق اهداف انقلاب داده و با همکاری سایر قوا گامهای بلندی برداریم. مجلس جز به منافع ملت نمی اندیشد.

لینک کوتاه: asriran.com/003EUA

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۶۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود

به گزارش جماران؛ علی ربیعی، وزیر اسبق کار نوشت:

آینه، چون نقش تو بنمود راست/ خود شکن، آیینه شکستن خطاست

امروز، رسانه دولت و تعدادی از نمایندگان، هجمه سنگینی به همراه موجی از اتهامات، به مرکز پژوهش‌های مجلس اصولگرا وارد کردند.

فارغ از نزاع‌های بر سر قدرت بین رؤسای دو قوه یک‌دست شده، یکی از مصایبی که نتایج آن، این‌روزها به طور ملموس در جامعه مشاهده می‌شود، از بحران آب و خاک تا تغییرات ارزشی، فضای مجازی  و... بی‌اعتنایی به علوم اجتماعی خصوصا جامعه‌شناسی بوده است.

ستیز با اندیشمندان ساحت علوم انسانی، اخراج‌ اساتید و بورسیه سازی‌ها برای ندیدن و نشنیدن حقایق، بی‌تردید نتایج تلخی در پی خواهد داشت. 

با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود.

نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!

دیگر خبرها

  • اختلاف‌ نظر مجلس و دولت؛ دلار چند؟
  • درگیری شدید دولت و مجلس بر سر گزارش‌های مرکز پژوهش‌ها
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • دعوای مجلس و دولت بالا گرفت؛ ماجرا چیست؟
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس