Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@05:36:45 GMT

در شرایط بحران از تزریق غم به بدنه جامعه خودداری شود

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۰۷۵۷۴

در شرایط بحران از تزریق غم به بدنه جامعه خودداری شود

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور اظهار کرد: سن ۶ تا ۱۸ سال سن ورود به مدرسه و اجتماعی شدن و هویت یابی است. این امر در قرنطینه خانگی میسر نخواهد شد. باید با کمک روان شناسان و مشاوران جایگزین های مناسبی برای کودکان و نوجوانان ایجاد کنیم. در شرایط بحران از تزریق غم به بدنه جامعه به‌ویژه کودکان و نوجوانان خودداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر محمد حاتمی در همایش بین المللی روان شناسی مدرسه که روز گذشته (25 بهمن ماه) با حضور وزیر آموزش وپرورش، روانشناسان و مشاوران در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد، اظهار کرد: مدارس تعطیل است و این وضعیت شرایط نامناسبی برای رشد و تحول اجتماعی، شناختی، جسمی کودکان و نوجوانان ایجاد کرده است. در بستر فعالیت های جمعی، حضوری، مدرسه، همسالان، ارتباط معلم و شاگرد هویت نوجوانان شکل می گیرد و رشد اجتماعی محقق می شود.

وی ادامه داد: از این رو باید برای شرایط قرنطینه از طریق شبکه شاد روانشناسان و مشاوران برای خانواده ها و معلمان بسته های آموزشی تهیه کنند و به آنان مشورت های لازم را بدهند تا ما از این مرحله عبور کنیم همچنین آموزش و پرورش باید با آغوش باز ازسرمایه اجتماعی روان شناسان و مشاوران استفاده کند.

حاتمی افزود: نقش رسانه ها در پر کردن خلاء مدرسه بسیار پر اهمیت است. صدا و سیما باید آموزش را در دستور کار خود قرار دهد. در شرایط بحران از تزریق غم به بدنه جامعه به‌ویژه کودکان و نوجوانان خودداری شود. مجریان صدا و سیما کار حساسی برعهده دارند. در برنامه های ورزشی روی آنتن زنده گریه کردن - هرچند عزیزی که از دست رفته بسیار برای ما بااهمیت باشد - کارمناسبی نیست چون رسانه متعلق به همه است و رسانه شخصی نیست.

رئیس سازمان نظام رولنشناسی و مشاوره کشوراضافه کرد: درگذشت فردی را برجسته و گریه کردن و تزریق غم از طریق آنتن تلویزیون کار صحیحی نیست. صدا و سیما باید امید و تاب آوری را در جامعه افزایش دهد همچنین چرا باید پنج قهرمان پنج فیلم سینمایی جشنواره فجر خودکشی کنند؟

وی تصریح کرد: بیشتر مخاطبان صدا و سیما و سینما کودکان و نوجوانان هستند و هنوز قدرت پردازش شناختی کودکان و نوجوانان به حدی نیست تا بتوانند این موضوعات را حل کنند. آنان با برنامه های صدا و سیما و سینما همسان سازی می کنند و نتیجه آن کاهش نرخ امید در جامعه، افسردگی و خدای نکرده خودکشی است.

حاتمی در پایان گفت: ادامه این وضعیت سازمان نظام روان شناسی و مشاوره بر آن می‌دارد به‌طور مستقیم ورود کند و تقاضای توقف پخش اینگونه برنامه ها را بکند.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره، همایش بین المللی مدرسه به مدت دو روز در تهران در حال برگزاری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور محمد حاتمی کروناویروس کودکان و نوجوانان سازمان نظام صدا و سیما تزریق غم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۷۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش تازه‌ای هشدار داد انگلیس بیشترین میزان مصرف الکل در بین کودکان و نوجوانان را دارد و از این نظر در صدر فهرست جهانی سوء مصرف نوشیدنی‌های الکلی در این گروه‌های سنی جای گرفته است.

به گزارش ایسنا، این سازمان اعلام کرده است یک سوم کودکان ۱۱ ساله و بیش از نیمی از نوجوانان ۱۳ ساله در انگلستان مشروبات الکلی مصرف کرده‌اند.

«راشا تودی» در این گزارش به نقل از سازمان جهان بهداشت آورده است انگلیس از نظر میزان مصرف الکل در این گروه سنی در میان ۴۴ کشور در صدر قرار دارد.

گزارش جدید سازمان جهانی بهداشت میزان مصرف الکل، سیگار، سیگار الکترونیکی و ماریجوانا در میان کودکان و نوجونان را در کشورهای اروپایی، کانادا و چند کشور در آسیای مرکزی بررسی کرده است.

این سازمان با تاکید بر اینکه مصرف الکل می‌تواند به مغز کودکان آسیب برساند، هشدار داد متاسفانه این امر در بسیاری از کشورهای مورد بررسی عادی شده و سلامت کودکان و نوجوانان نادیده گرفته می‌شود و از کشورها خواست تا اقدامات بیشتری برای محافظت از کودکان در برابر این مواد و نوشیدنی‌های مضر انجام دهند.

تحقیقات نشان می‌دهد که هر چه کودکان زودتر مصرف الکل را شروع کنند، با مشکل جدی‌تری در سنین بالاتر روبرو می‌شوند.

در حالی که این سازمان بهداشتی بین‌المللی از افزایش گرایش کودکان و نوجوانان انگلیسی به مصرف الکل ابراز نگرانی کرده، چند روز پیش نیز مقامات بهداشتی انگلیس نسبت به رشد سرسام‌آور موارد بستری کودکان و نوجوانان در بیمارستان‌های این کشور به خاطر عوارض ناشی از سیگارهای الکترونیکی هشدار دادند.

دکتر «تدروس ادهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر در این رابطه هشدار داده بود: در حال حاضر کودکان و نوجوانان در سنین پایین در برخی کشورهای ثروتمند در دام مصرف سیگارهای الکترونیکی افتاده‌اند و ممکن است که این نسل به نیکوتین گره بخورند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • آثار سعدی را با نثری روان به نوجوانان ارائه می کنیم
  • هفته زمین پاک
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • پیشگامی پلیس در استفاده ازظرفیت دانش‌آموزان درگسترش قانون‌
  • پلیس؛ پیشگام بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانون‌مداری
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان