Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، رحمن العامری، سفیر عراق در واتیکان امروز یکشنبه، ۲۶ بهمن تأکید کرد که سفر پاپ فرانسیس اول به عراق، پیام صلح به جهانیان است و انتظار می‌رود که در این سفر سند برادری انسانی میان آیت‌الله سیستانی، مرجع عالیقدر شیعه در عراق و رهبر کاتولیک‌های جهان به منظور تحکیم روابط اعتماد متقابل میان همه اقوام به امضا برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



العامری در اظهاراتی گفت: پیام بزرگ سفر پاپ فرانسیس به عراق حمایت از راه‌های گفت‌وگوی میان ادیان است، زیرا رهبر کاتولیک‌های جهان تمایل دارد گفت‌وگو و هم‌زیستی مشترک میان همه ادیان و طوائف دینی چه میان کلیساهای برادر و چه در روابط میان اسلام و مسیحیت را تقویت کند.

وی افزود: پاپ فرانسیس دیدار ویژه‌ای را با آیت‌الله سیستانی خواهد داشت تا درباره مسائل مبارزه با افراط‌گرایی، رد خشونت و تروریسم، گسترش ارزش‌های صلح و پشتیبانی از اهالی مناطق آزاد شده به دلیل دشواری‌هایی که با آن روبه‌رو هستند، گفت‌وگو کند، به خصوص اهالی سهل نینوی(دشت نینوا)، موصل و شهرهای همجوار که به دنبال اقدامات تروریستی باندهای تروریستی داعش از خانه و کاشانه خود آواره شدند.

سفیر عراق درباره تسریع روند رایزنی‌های سیاسی در عراق گفت: پاپ فرانسیس به عراقی‌ها این پیام را می‌دهد که برای صلح، گفت‌وگو، برادری و همکاری سازنده میان مقام‌های سیاسی مختلف در عراق و بازگرداندن روح امید به همه عراقی‌ها و به خصوص جوانان پس از سال‌ها جنگ سخت با گروه‌های تروریستی تلاش کنند.

العامری با بیان اینکه سفر پاپ فرانسیس به عراق تأثیر زیادی بر ادامه کار کمیته عالی دائمی گفت‌‌وگوی ادیان میان عراق و واتیکان خواهد داشت، گفت: این فرصتی برای تشویق به ایجاد اصلاحات سیاسی و ثبات کشور است و انتظار می‌رود که سند صلحی میان آیت‌الله سیستانی و رهبر کاتولیک‌های جهان به امضا برسد، نظیر سند برادری انسانی که در ابوظبی با شیخ الازهر به امضا رساند.

او تأکید کرد: این سند در راستای تقویت اعتماد متقابل میان پیروان ادیان است و به دانشگاه‌ها و کلیساها این فرصت را می‌دهد که با یکدیگر همکاری کنند، این سند همچنین خواهان پایبندی به ارزش‌های صلح و اعتلای ارزش‌های برادری انسانی، هم‌زیستی و تقویت عدالت و احسان است.

سفیر عراق با بیان اینکه این سفر از ارزش زیادی برای همه اقوام و طوائف عراقی برخوردار است، گفت: پاپ فرانسیس از جنوب تا شمال عراق خواهد رفت و این شاهدی بر زیبایی میراث تمدنی و عقیدتی اوست، علاوه بر اینکه این سفر ابعاد مشترکی دارد و پیوندهای دوستی و همکاری میان عراق و واتیکان را از طریق برگزاری نشست‌ها برای گفت‌وگوهایی مثمر ثمر تقویت می‌کند.

العامری درباره ریشه‌های ایده سفر پاپ به عراق گفت: ایده سفر پاپ به عراق به سال ۲۰۰۰ باز می‌گردد، هنگامی که بندیکت شانزدهم رهبر سابق کاتولیک‌های جهان از آرزوی خود برای دیدار از شهر تاريخی اور در عراق گفت كه از آن به‌عنوان محل تولد حضرت ابراهيم(ع) و پايتخت تمدن سومريان ياد می‌شود؛ اما این سفر برای او ممکن نشد.

وی افزود: پاپ فرانسیس نیز که از سال ۲۰۱۳  به عنوان رهبر کاتولیک‌های جهان برگزیده شد، در دوران نخست‌وزیری نوری المالکی و حیدر العبادی نتوانست به عراق برود، اما ۲۴ اکتبر ۲۰۱۸ برهم صالح با پاپ فرانسیس در واتیکان دیدار کرد و از او خواست برای زیارت اور به عراق سفر کند.

سفیر عراق در واتیکان گفت: پاپ نیز وعده داد که در زمان مناسبت به این دعوت پاسخ می‌دهد و با وجود همه دشوارهایی که برای این سفر به خصوص در شرایط همه‌گیری کرونا وجود دارد، پاپ مایل است به عراق برود تا مسیحیان آنجا را هم به ماندن در سرزمیشنان و مهاجرت نکردن از آنجا تشویق کند و همچنین مهاجران عراقی را برای بازگشت به سرزمینشان ترغیب کند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: رهبر کاتولیک های جهان آیت الله سیستانی برادری انسانی پاپ فرانسیس سفیر عراق سفر پاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۸۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد

به گزارش خبرگزاری مهر، «محسن رضایی» دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در حاشیه کمیسیون تخصصی این شورا با بیان اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران بر پایه ارزش‌های والایی همچون برادری، ایثار، فداکاری و وحدت بنا شده است، اظهار کرد: این ارزش‌ها بودند که مردم ایران را در برابر ظلم و ستم رژیم پهلوی متحد کردند و آن‌ها را به سوی پیروزی رهنمون داشتند.

وی ادامه داد: دو گوهر گران‌بهای برادری و وحدت در قلب انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس می‌درخشیدند و این دو ارزش، ریشه در فطرت پاک انسان و تعالیم بلند اسلام دارند و رمز موفقیت و پیروزی ما در سخت‌ترین دوران تاریخ کشورمان بوده‌اند.

رضایی با یادآوری جانفشانی مردم و رزمندگان در دوران دفاع مقدس گفت: روح برادری، قوای رزمندگان ما را چند برابر و آن‌ها را به معجزاتی در میدان نبرد تبدیل می‌کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر، شاهد کم‌رنگ شدن این ارزش‌ها در جامعه بوده‌ایم. این موضوع، نه تنها به ضرر انسجام و همبستگی ملی است بلکه مانعی در برابر پیشرفت و توسعه کشور نیز به شمار می‌رود.

وی افزود: دشمنان قسم‌خورده این ملت، همواره در تلاش برای ایجاد تفرقه و نفاق برای منحرف‌کردن مسیر پیشرفت ایران هستند؛ لذا ما باید با هوشیاری و بصیرت، در برابر این توطئه‌ها ایستادگی کنیم و با تکیه بر ارزش‌های مشترک خود، جبهه‌ای واحد و قدرتمند تشکیل دهیم.

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با تاکید بر اینکه جبهه انقلاب باید با کنار گذاشتن اختلافات جزیی و سلایق شخصی، حول محور منافع ملی و آرمان‌های انقلاب اسلامی حرکت کند، افزود: همان‌طور که پیش از این بارها تاکید کردم، فقط با وحدت و همدلی می‌توانیم به آرمان‌های خود که همانا ساختن ایران قوی، مقتدر و آباد است، دست پیدا کنیم.

وی گفت: از همه فعالان سیاسی، دلسوزان انقلاب و جبهه انقلاب اسلامی می‌خواهم که با درک شرایط حساس کنونی، تمام تلاش خود را برای حفظ و تقویت وحدت و برادری در جبهه انقلاب به کار گیرند تا با گام‌های استوار در مسیر پیشرفت و توسعه کشور حرکت کنیم.

کد خبر 6092731

دیگر خبرها

  • جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی
  • ظرفیت های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط»عراق مهیا است
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • با اکبرپور به عنوان یک استقلالی دست برادری داده‌ایم/ با استعفا موافقت نمی‌شود