Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، به لطف اجرای سیاست‌های مقابله با دی اکسید کربن و آلایندگی انتظار می‌رود تعداد نیروگاه‌های بادی فراساحلی در انگلیس از تعداد سکوهای نفتی در این کشور تا سال 2030 پیشی گیرد. 

در حال حاضر بسیاری از شرکت‌های بزرگ نفتی در حال تغییر در خروجی‌های خود هستند تا بتوانند همگام با زمان پیش بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم شرکت بریتیش پترولیوم و هم شرکت توتال فرانسه از برنامه‌های خود برای تولید برق بادی در انگلیس خبر داده‌اند به گونه‌ای که شرکت بریتیش پترولیوم 924 میلیون پوند برای توسعه دو نیروگاه بادی سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

در سال 2020 شرکت بریتیش پترولیوم از برنامه خود برای به صفر رساند تولید آلایندگی کربن تا سال 2050 خبر داد. درواقع ساخت نیروگاه‌های بادی بخشی از رفتن بریتیش پترولیوم به سمت این سیاست‌هاست. 

بریتیش پترولیوم برای ساخت این نیروگاه‌ها در دریای ایرلند در حال همکاری با شرکت ENBW آلمان است. در صورتی که این نیروگاه‌های بادی تکمیل شوند برای 3.4 میلیون خانه در انگلیس برق تولید خواهند کرد. 

دولت انگلیس به دنبال آن است که تمام برق مورد نیاز خانه‌های این کشور را از نیروگاه‌های بادی تامین کند و ظرفیت تولید برق بادی در این کشور تا سال 2030 تا 40 گیگاوات افزایش دهد.

شرکت بریتیش پترولیوم همچنین اخیرا اعلام کرده که قصد دارد با سرمایه‌گذاری 1.1 میلیارد دلاری و با همکاری شرکت اکو اینور، نیروگاه بادی خود در آمریکا را توسعه دهد. در سپتامبر سال 2020 این شرکت گفت که به دنبال اجرای یک پروژه است که انتظار می‌رود تا سال 2030 ظرفیت تولید برق از انرژی‌های تجدیدپذیر در قالب آن را به 50 گیگاوات برساند. 

البته در این مسیر این دو شرکت تنها نیستند به گونه‌ای که شرکت رویال دات شل هلندی - انگلیسی هم به سمت ساخت نیروگاه‌های بادی فراساحلی رفته است. این شرکت قصد دارد با شرکت انکو هلند در سواحل این کشور نیروگاه بادی بسازد. درواقع رفتن شرکت‌های بزرگ نفتی به سمت تغییر در ساختار انرژی‌های تولیدی آنها باعث شده تا سهام این شرکت‌ها در بورس‌های بین المللی نیز رشد خوبی را تجربه کنند.

درواقع سهام شرکت‌های نفتی که به سمت قرار دادن انرژی‌های پاک در سبد انرژی‌های تولیدی خود رفته‌اند عملکرد به مراتب بهتری را نسبت به شرکت‌های نفتی که فعلا رویکرد جدی در این زمینه اتخاذ نکرده‌اند، داشته‌اند. به گونه‌‌ای که قیمت سهام بریتیش پترولیوم پس از آنکه اعلام کردم، مناقصه ساخت نیروگاه‌های بادی را برنده شده در روز جمعه از 20.75 دلار به 22.05 دلار افزایش یافت.

البته یکی از مشکلات رفتن شرکت‌های نفتی به سمت تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر این است که به اعتقاد کارشناسان ممکن است، سوددهی انرژی‌های تجدیدپذیر با توجه به هزینه تولید انرژی از آنها کم بوده و از طرف دیگر مردم هم مجبور شوند تا برای مصرف انرژی هزینه بیشتری اختصاص دهند.

ممکن است دلیل آنکه شرکت‌های بزرگ نفتی به سمت ساخت نیروگاه‌ها و تاسیسات تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر در حوزه‌های دریایی رفته‌اند، این باشد که آنها با ساخت تاسیسات در مناطق دریایی  غریبه نبوده و با چالش‌های کمتری در این حوزه روبرو هستند.

دولت انگلیس به دنبال آن است تا دسامبر سال جاری 40 درصد برق مورد نیاز خود را از نیروگاه‌های بادی تامین کرده و ظرفیت خود را به 17.3 گیگاوات برساند. 

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: انگلیس توسعه سیاست نیروگاه های بادی شرکت بریتیش پترولیوم شرکت های بزرگ نفتی نیروگاه های بادی ساخت نیروگاه تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۹۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند