Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا به منظور پیشگیری از این ویروس خطرناک مدارس کشور اقدام به تعطیلی مدارس به صورت حضوری و راه اندازی سامانه‌ای برای رفاه حال دانش آموزان کردند که بتوانند به صورت مجازی به تحصیل خود ادامه دهند. اما از کنار کندی اینترنت و مشکلات این سامانه که بگذریم دریافت وجه اضافه برای دریافت کارنامه سوالی بود که ذهن والدین دانش آموزان را به خود مشغول ساخت؛ و گلایه‌های خود را در قالب پیام برای ما ارسال کردند که مشاهده می‌کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن پیام شهروندخبرنگار

سلام خسته نباشید حضور شما عزیزان، چند روز پیش برای گرفتن کارنامه به یکی ازدبیرستان‌های مسعودیه مراجعه کردیم از ما شهریه خواستند و تا مبلغی را نگرفتند کارنامه نمی‌داداند مگر آموزش و پرورش اعلام نکرد مدارس حق درخواست شهریه ندارد. من مبلغی دادم گفتند الان تسویه نکنی آخر سال کارنامه نمی‌دهیم این دیگر بی انصافی است از جیب خودمان اینترنت می‌خریم، هزینه برای بچه‌های ما نکردند حقوق معلم‌ها را که دولت پرداخت می‌کند. خواهش می‌کنم اموزش و پرورش به مدارس مسعودیه رسیدگی کند. ممنون

سلام و عرض ادب من یکی از والدین دانش آموزان مدرسه فلسطین هستم قبل از اینکه بچه‌ها بخواهند مدرسه بروند مدرسه ما برای بیمه فرزندانمان سی هزار تومان دریافت کرده و الان هم برای کارنامه گفتند که کارت بکشیم مبلغی برای آب و برق گاز مدرسه پسر من اصلا مدرسه نرفته که بخواهم پول دریافت کنند. لطفا از مسئولان این موضوع را پیگیری کنید. ما زندگیمان را به سختی می‌گذرانیم چرا خرج روی دست والدین می‌گذارند.

ما هم رفته بودیم گفتند آموزش و پرورش به ما بودجه نمی‌دهد می‌گوید از خانواده‌ها بگیرید هر کاری خواستید بکنید.

سلام خسته نباشید راجع به گرو کشی کارنامه‌ها واقعا حرف دل دانش آموزان و اولیای مدرسه را زدید من خودم در مدرسه جابرن حیان هستم و به من گفتند که اگر مدرسه باز شد باید پانصد هزار تومان پرداخت کنیدپس آموزش و پرورش اینجا چه کاره است؟ هر مدرسه اس چهارصد تا دانش آموز دارد. این پول در کجا خرج می‌شود؟

با سلام لطفا پیگیری کنید این درد همه دانش آموزان است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش شهریه مدارس شهروندخبرنگار مشکلات مردم دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۰۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش پارس نیوز، حمید طریفی حسینی، درباره ثبت نام دانش آموزان ابتدایی اظهار داشت: ستاد ثبت‌نام وزارت آموزش و پرورش ۱۹ اردیبهشت را برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص کرده است که این امر به صورت الکترونیک قابل انجام است.

وی ادامه داد: تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است و برای ثبت نام پایه اول این نوآموزان، والدین آن‌ها می‌توانند از تاریخ اعلام شده به سامانه irhttp://my.medu.ir مراجعه کنند.

سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی؛ پیش شرط ثبت‌نام پایه اول

طریفی حسینی یادآور شد: سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان به عنوان پیش شرط مهم ثبت‌نام پایه اول است و از خانواده‌هایی که تاکنون برای سنجش نوآموز بدو ورود به دبستان خود اقدام نکرده اند، درخواست می‌کنم، نسبت به این امر اقدام کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ثبت‌نام اتباع نیز تابع ضوابط و مقررات خاص خود است که پس از ابلاغ شیوه نامه مربوطه ثبت‌نام آن‌ها آغاز خواهد شد.

طریفی حسینی درباره محدوده بندی مدارس با توجه به موقعیت جغرافیایی منازل توضیح داد: نحوه محدوده بندی جغرافیایی مدارس در دستورالعمل ثبت‌نام به استان‌ها اعلام می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۴۱ آیین نامه اجرایی مدارس گفت: به منظور توزیع متوازن دانش آموزان، محدوده بندی جغرافیایی با اولویت ثبت‌نام دانش آموزان در نزدیکترین مدرسه به محل سکونت آنان لحاظ می‌شود و ثبت‌نام از دانش‌آموزانی که والدین آنان هر دو شاغل هستند، در مدرسه نزدیک به محل کار پدر یا مادر، منعی ندارد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: ثبت‌نام موردی دانش آموزان ساکن در محدوده مدارس مرزی مناطق آموزش و پرورش به ویژه در کلانشهر‌ها با هماهنگی و نظارت ستاد‌های ثبت نام مناطق آموزشی همجوار امکان پذیر است.

وی درباره زمان ثبت‌نام و طرح سنجش سلامت دانش آموزان، یادآور شد: آموزش و پرورش تقویم اجرایی مرتبط با فعالیت مدرسه از جمله سنجش، ساماندهی نیروی انسانی، ثبت و سفارش کتاب درسی و ثبت‌نام دانش آموزان را به عقب کشیده و ساماندهی این موارد باید تا مرداد انجام شود تا فرصت برنامه‌ریزی آموزشی به مدارس داده شود.

منبع : دانشجو

دیگر خبرها

  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری