Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری ایسنا: کیومرث سرمدی در گفت‌وگو با ایسنا در مورد انتخابات ۱۴۰۰ اظهار کرد: کشور ایران در این برهه از زمان علی رغم همه پیشرفت‌ها، مشکلاتی دارد که باعث رنج مردم ایران شده است. دیوان سالاری غیرضروری و مشکلات معیشتی و اقتصادی دو مشکل کنونی ایران است که با قرار گرفتن در شرایط بیماری کرونا و تحریم وضعیت را پیچیده کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: انتظار همه مردم، مقام معظم رهبری و دلسوزان نظام این است که انتخابات ۱۴۰۰ فضای جدیدی برای ارائه راهکارهای عملیاتی برای مشکلات مذکور باشد و این راهکارها باید ملموس و فکر شده باشد.

سرمدی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و ارتباط آن با انتخابات ۱۴۰۰ گفت: به نظرم، همه کسانی که در حال و هوای نامزدی برای انتخابات ۱۴۰۰ هستند، با تمسک به بیانیه گام دوم و منویات مقام معظم رهبری به این فکر کنند که چقدر می‌توانند مهم‌ترین مفاد این بیانیه را عملیاتی کنند.

وی با بیان اینکه نامزدهای انتخابات باید ناکارآمدی دستگاه‌های اجرایی را بشناسند، گفت: به نظرم نامزدهای انتخابات ۱۴۰۰ با ارائه راهکار در جهت کارآمدی نظام سیاسی - اداری می‌توانند مردم را پای صندوق رأی بیاورند. حضور حداکثری مردم منوط به امید به آینده است. دیدگاه رهبری مبنی بر دولت جوان، ولایی و انقلابی ملاک امید به آینده است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی افزود: همه کسانی که حضورشان در عرصه انتخابات محتمل است، باید به وحدت جریان خود دقت کنند. تعدد حضور نامزدهای ولایی و انقلابی، عرصه را برای توفیق در انتخابات کم می‌کند. ما باید از رقیب‌هراسی فاصله بگیریم و سراغ نامزدی برویم که برنامه عملیاتی برای همه حوزه‌ها داشته باشد.

وی در پاسخ به اینکه میزان توفیق کدام یک از جریان‌های سیاسی کشور در انتخابات ۱۴۰۰ بیشتر است؟ گفت: من نمی خواهم به صورت مصداق وارد عرصه انتخابات شوم و بگویم که شانس پیروزی کدام شخص یا جریان بیشتر است، اما فکر می‌کنم که تفکری شانس بیشتری خواهد داشت که بر امور اجرایی کشور تسلط داشته باشد و بر بیانیه گام دوم توجه داشته باشد و توانمند، انقلابی، پاکدست و مردمی باشد.

سرمدی افزود: چهره‌هایی مثل آقایان علی لاریجانی، محمدباقر قالیباف، سردار دهقان و سعید محمد، محسن هاشمی رفسنجانی و محمود احمدی نژاد چهره‌های موجه نظام هستند اما هیچ انگاره قطعی مبنی بر حضور این افراد وجود ندارد.

وی در پایان در مورد ارتباط بودجه ۱۴۰۰ و انتخابات امسال گفت: تلاش مجلس یازدهم در زمینه بودجه، در راستای عملیاتی و واقعی کردن درآمدها و هزینه‌ها بود. اگر این اتفاق در بودجه بیفتد، به نظر می‌رسد که هم دولت فعلی و هم دولت بعدی به راحتی می‌توانند این بودجه را اجرایی و از خلال آن مشکلات مردم را حل کنند.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: تفکر انتخابات ۱۴۰۰ انتخابات ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۳۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجمه «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی» چاپ شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی» نوشته سی.فرد آلفُرد به‌تازگی با ترجمه سحر اعلایی توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شده است. نسخه اصلی این‌کتاب سال ۲۰۰۲ منتشر شده است.

سی.فرد آلفُرد نویسنده کتاب، متولد ۱۹۴۷ و استاد دانشگاه مریلند است. او ۹ کتاب در حوزه فلسفه و روانشناسی دارد و «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی»‌اش متنی است که او ترتیب داده و در آن، امانوئل لویناس فیلسوف فرانسوی را در یک‌سو قرار داده و در سوی دیگر گفتگو، طرفداران مکتب فرانکفورت، روانکاوان، تراژدی‌نویسان یونان، هانا آرنت و نویسندگانی چون آیریس مرداک را نشانده است. لویناس از نظر سی.فرد آلفرد شخصیتی است که به‌سختی تن به گفتگو می‌دهد. اما او تلاش کرده لویناس را به گفتگو با دیگران وا دارد.

به این‌ترتیب مخاطب کتاب پیش‌رو با اندیشه‌های لویناس آشنا می‌شود. نویسنده اثر همچنین ترتیبی داده تا خواننده اثرش، با اندیشه تئودور آدورنو یعنی یکی از چهره‌های مشهور مکتب فرانکفورت آشنا شود. سی.فرد آلفرد در فصل سوم، این‌دو را مقابل هم می‌نشاند و گفتگوی خیالی‌شان را می‌نویسد. در ادامه این‌مسیر روانکاوانی چون زیگموند فروید و دانلود وینیکات هم وارد گفتگو با لویناس می‌شوند و سپس، مرداک و آرنت هم وارد می‌شوند. در فصل چهارم هم آیزایا برلین و اندیشه‌اش وارد متن می‌شوند.

دیگری، نامتناهی و چهره ازجمله کلیدواژه‌ها و مفاهیم مهم فلسفه و تفکر دینی لویناس هستند که سی.فرد آلفرد در این‌کتاب به آن‌ها پرداخته است.

کتاب پیش‌رو ۵ فصل دارد که به‌ترتیب از این‌قرارند:

«کسی زنگ در شما را می‌زند»، «لویناس، وینیکات، و "وجود دارد"»، «مرداک، آدورنو و لویناس»، «روانکاوی، سیاست و "آزادی با"»، «عشق، دلسوزی و انسانیت».

پس از این‌فصول هم «واژه‌نامه انگلیسی به فارسی»، «کتاب‌شناسی» و «نمایه» درج شده‌اند.

در قسمتی از این‌کتاب می‌خوانیم:

جایی که کمال هست واقعیت هست. خیر عبارت است از شناخت واقعیت یعنی آن را حتی‌الامکان واضح ببینیم. هرچه ایگو کمتر باشد، دانش ما بیشتر خواهد بود، و کمتر به سوی تمامیت بخشیدن، یعنی گذاشتن ایگو به جای دیگری، هدایت می‌شویم.

مرداک جایی را برای تراژدی باز می‌گذارد. ظرفیت شناخت ما از دیگران از طریق عشق لزوما به هارمونی نمی‌انجامد. ممکن است دیگران را حتی‌الامکان عادلانه و درست بشناسیم، و با این‌حال نتوانیم با آن‌ها کنار بیاییم. دانش عشق به معنای هماهنگی در عشق نیست. از این‌جا به مطلبی می‌رسیم که نه مرداک و نه لویناس به اندازه کافی متوجه آن نبوده‌اند. هر دو فرض گرفته‌اند که مساله ایگو است: خودشیفتگیِ مربوط به حالتِ «زیستن با» که متعلق به وضعیت پیش از زنگ در است در تفکر لویناس، و «روان‌نژندی» در تفکر مرداک. در واقع، اکثر بدبختی در زندگی ناشی از به‌اصطلاح وابستگی نامستقل است، امری که مرداک مکرر در رمان‌هایش از آن سخن می‌گوید، گرچه در فلسفه‌اش فقط گاهی بدان می‌پردازد. چارلز آروبی، قهرمان دریا دریا، دوستش هارتلی را که مدت‌ها بود از دست داده بود در خانه روستایی‌اش زندانی می‌کند. ممکن است بگویند این نشان‌دهنده قدرتِ ایگومداریِ تمامیت‌بخش است، اما به نظر می‌رسد بیشتر دلالت بر وابستگی شدید او به آن دختر دارد و اگر او نباشد دیوانه می‌شود.

این‌کتاب با ۲۸۰ صفحه، شمارگان هزار و ۱۰۰ نسخه و قیمت ۲۱۰ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 6097927 صادق وفایی

دیگر خبرها

  • خانزاده: امسال انگیزه بیشتری برای کسب سهمیه داریم
  • هزینه‌ ساخت برج ایفل را مردم کدام کشور پرداختند؟
  • رئیسی:تورم روز به روز کاهشی می‌شود/ فرآیند تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن اجرایی شده است/گشت ارشاد مدیران عملیاتی شده است
  • کنایه تن هاخ به مورینیو؛ کدام سرمربی حمایت بیشتری داشته‌ است؟
  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود
  • نگاهی آماری به بازی‌های استقلال و ذوب آهن؛ نکونام به دنبال اولین پیروزی
  • ترجمه «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی» چاپ شد
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • این آخرین شانس قهرمانی تراکتور است