Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست شورای مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان اظهارداشت: شرایط موجود کشفیات موادمخدر در این استان نشان از یک حرکت برنامه‌ریزی شده در زمینه توزیع و انتقال دارد که نابودی آن علاوه‌بر اقدامات سخت افزاری نیازمند کار‌های فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او سیستان و بلوچستان را خط مقدم مبارزه با موادمخدر در کشور عنوان کرد و افزود: استفاده از ظرفیت‌های مردمی ویژه سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در پیشگیری از این آسیب اجتماعی تاثیر گذار باشد.

استاندار سیستان و بلوچستان بر راه‌اندازی هر چه سریعتر مراکز ماده ۱۶ در شهرستان‌های زابل، ایرانشهر، سراوان و چابهار تاکید کرد و گفت: به منظور رفع اعتبار در جامعه باید علاوه‌بر مراکز موجود از ظرفیت‌های دیگر دستگاه‌ها نظیر اردوگاه‌های دانش آموزی نیز استفاده کرد.

او اظهارداشت: علاوه‌بر درمان معتادان باید با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری به سمت اشتغالزایی افراد رها شده از بند اعتیاد پیش برویم تا شاهد ریشه کنی این معضل باشیم.

موهبتی بر تهیه و پخش ویژه برنامه‌های فرهنگی در صدا و سیما و فضای مجازی به منظور فرهنگ سازی در زمینه اعتیاد تاکید کرد.

او تاکید کرد: همچنین ضروری است خیران نیک اندیش برای رفع این مشکل در سیستان و بلوچستان ورود کنند تا با کمک به معتادان شاهد جامعه سالم و عاری از این آسیب باشیم.

رییس پلیس مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: امسال بیش‌از ۱۵۰ تن انواع مواد مخدر در استان کشف شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است.

سرهنگ محمد نصیری افزود: همچنین امسال شاهد دستگیری سه هزار و ۱۴۷ نفر در حوزه موادمخدر در سیستان و بلوچستان بودیم که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹ درصد رشد را نشان می‌دهد.

او ادامه داد: در این مدت بیش از ۷۰ باند مسلح مواد مخدر در سیستان و بلوچستان توسط نیرو‌های نظامی و انتظامی متلاشی شدند.

رییس پلیس مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان گفت: نیرو‌های انتظامی استان امسال ۲۰۵ درگیری مسلحانه با قاچاقچیان موادمخدر داشتند که نسبت به مدت مشابه ۴۰ درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اعتیاد مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان مبارزه با موادمخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۴۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس تفاهم‌نامه آموزشی منعقد شده، سربازان وظیفه مرزبانی استان تحت تعلیم و آموزش صنایع‌ دستی قرار خواهند گرفت.

وحیده رخشانی امروز دوشنبه در جلسه هماهنگی طرح آموزش سربازان بیان کرد: یکی از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی این معاونت گسترش فرهنگ آموزش صنایع‌ دستی در حوزه‌های مختلف است که در این راستا آماده همکاری و مشارکت با تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظامی و بخش خصوصی هستیم. 

معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی در سطح کلان انجام شده است که ماحصل آن انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه آموزش‌های صنایع‌دستی با قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح شد. 

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه جلسه عملیاتی شدن آن با حضور نمایندگان مرزبانی استان در محل معاونت صنایع دستی اداره کل برگزار و مقرر شد در مرحله اول تعداد ۱۰۰ نفر از سربازان وظیفه فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان از آموزش‌های مهارتی صنایع‌ دستی حین خدمت بهره‌مند شوند. 

به گفته رخشانی، این دوره‌ها از نیمه مردادماه آغاز شده و به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت که بر اساس نیازسنجی و اعلام از سوی مرزبانی در رشته‌های گوهرشناسی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، چرم و معرق توسط معاونت صنایع‌دستی استان برگزار می‌شود. 

معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در پایان نیز به برگزیدگان گواهینامه‌های پایان دوره مهارتی تعلق خواهد گرفت و می‌توانند از مزایای آن به منظور ایجاد کسب و کار استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • کشف ۲۲ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های سیستان وبلوچستان
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • وزش باد شدید در مناطق شمالی، نوار شرقی و غرب سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد