Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-08@23:34:27 GMT

قرار نیست پسرها و دخترهای خوب را استخدام کنیم

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۱۶۴۱۷

قرار نیست پسرها و دخترهای خوب را استخدام کنیم

زنگنه گفت: هر کس پیش من می‌آید، می‌گوید فلانی پسر خوبی است، او را استخدام کنید؛ قرار نیست پسرها و دخترهای خوب را استخدام کنیم بلکه باید کار بلد باشند.

به گزارش قدس آنلاین، بیژن زنگنه وزیر نفت در مراسم اعطای گواهی صلاحیت حرفه‌ای به استعدادهای شناسایی شده در صنعت نفت گفت: توسعه، محصول انسان‌های توسعه یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر انسان‌های توسعه نیافته نباشند، توسعه حاصل نمی‌شود،توسعه یک مفهوم جامع است که مسائل معنوی، اخلاقی و مادی زندگی را در بر می‌گیرد. اخلاق حرفه‌ای جزء لاینفک زندگی حرفه‌ای و در حال توسعه است.

او افزود: دوران مدرک گرایی در صنعت نفت تمام شده است و امروز با افراد زیادی مواجه هستیم که مدرک لیسانس و دکترای آن‌ها فرقی با هم ندارد. رانندگی هم، گواهی صلاحیت نیاز دارد.

او گفت: گاهی ممکن است اشتباهاتی کرده باشیم اما اگر فرآیند درست باشد، اشتباهات هم درون آن اصلاح می‌شود. هر کس پیش من می‌آید، می‌گوید فلانی پسر خوبی است، او را استخدام کنید؛ قرار نیست پسرها و دخترهای خوب را استخدام کنیم بلکه باید کار بلد باشند.

وزیر نفت افزود: روانشناسی نقش مهمی در مدیریت دارد، برخی مریض و هر روز مشغول جمع کردن مدرک علیه همکارانشان هستند. روانشناسی حتی در ازدواج هم نقش مهمی دارد، به خاطر همین طلاق‌ در جامعه زیاد شده است.

او گفت: از وقتی بحث روانشناسی در مرکز توسعه مدیریت مطرح شده، خیالمان راحت شده است، چون متاسفانه خیلی از افراد تعادل روانی ندارند.

زنگنه اظهار کرد: در برخی قسمت‌ها فکرش را هم نمی‌کردیم که آنقدر ضعیف باشیم، مشخص شد تقریبا ۸۰ درصد افراد اطلاعات اولیه برای شرکت در مناقصات را ندارند. ضعف ما این است که اختیارمان را به افرادی دادیم که خودشان هم نمی‌دانند چکار می‌کنند!

او تاکید کرد: طراحی گواهی نامه‌های تایید صلاحیت حرفه ای، یک تغییر پارادایم است. برخی افراد وقتی تایید نمی‌شوند، به مراجع سیاسی مراجعه می‌کنند در حالی که اگر واقعا توانا بودند، تایید می‌شدند.

وزیر نفت ادامه داد: تنوع گواهی نامه‌ها زیاد شده که اجرای آن‌ها به دست معاونت منابع انسانی است. انتخاب منشی و دستیار در دفاتر وزرا و مدیران ارشد نیز مسئله مهمی است. من یک دستیار ارشد انتخاب کردم که خیلی کمک کننده است.

او تصریح کرد: یک نفر باید باشد که تمام کارهای مدیر را به او یادآوری کند، این دستیاران می‌توانند به اندازه یک معاون وزیر کارایی داشته باشند، به شرطی که آموزش هم دیده باشند.

وزیر نفت در انتها تاکید کرد: مرکز توسعه مدیریت نباید سیاسی باشد بلکه باید به جایی برسیم که افراد با صلاحیت حرفه‌ای بر سر کار بیایند. تلاش کردیم که جوانان بالا بیایند و راه درست آن دریافت گواهی‌های صلاحیت حرفه‌ای است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدرک گرایی صنعت نفت زنگنه صلاحیت حرفه ای وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۶۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد

مدیر کل دفتر شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به از سرگیری تبادل تجاری ایران و سریلانکا، گفت: تهاتر پول نفت ایران با چای سریلانکا، زمینه‌ای برای از سرگیری مبادلات تجاری بین دو کشور فراهم آورد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزارای تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان توسعه تجارت ایران، هادی طالبیان مقدم، تهاتر پول نفت ایران با چای سریلانکا، زمینه‌ای برای از سرگیری مبادلات تجاری بین دو کشور دانست و افزود: تحریم‌های ظالمانه علیه ایران بامشکلات مالی و عدم ایفای تعهدات مالی سریلانکا مصادف شد از این‌رو از چندی پیش ساز و کارهای مختلفی برای وصول مطالبات معوقه حاصل از فروش نفت خام ایران به سریلانکا پیگیری و دنبال شد تا اینکه در نهایت در سال گذشته تهاتر چای با پول نفت در دستور کار دو کشور قرار گرفت.

بنا به اظهارات وی؛ ایران در پروژه "اوما اویا" ( پروژه سدسازی و تونل‌سازی در سریلانکا) نقش کلیدی ایفا کرد و این موضوع خاطره خوبی از ایرانیان در ذهن سریلانکایی‌ها ایجاد کرد؛ در این پروژه انتقال فناوری،عملیات مهندسی، ساخت، نصب، راه‌اندازی و... توسط ایرانی‌ها انجام شد. هرچند پیش از این نیز شرکت‌های دیگری از ایران در زمینه برق‌رسانی به روستاهای زیادی از این کشور نقش مهمی داشته‌اند.

طالبیان‌ مقدم با اشاره به سفر هیات بلندپایه دولتی سریلانکا به ایران، تصریح کرد: ماهیندا آماراویرا وزیر کشاورزی و زراعت سریلانکا، در سفر به ایران با مقامات دولتی و بخش خصوصی ایران از جمله محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و عباس علی‌آبادی وزیر صمت دیدار و گفت‌وگو کرد.  

به گفته مدیر کل دفتر شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران؛ وزیر کشاورزی سریلانکا از چند مزرعه نمونه ایرانی مانند مزرعه پرورش قارچ، توت فرنگی،کارخانه‌های لبنیات و دامداری‌های ایرانی بازدید و در زمینه همکاری‌های دوجانبه با ایرانیان تبادل نظر کرد.

همچنین وی در همایش مشترکی که با همکاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، معاونت ماشین_آلات و تجهیزات وزارت صمت، و دفتر شبه قاره هند (آسیای جنوبی) سازمان توسعه تجارت برگزار شد نیز شرکت کرد و در پایان جلسه به پرسش‌های تجار ایرانی و خارجی حاضر در جلسه پاسخ داد.

این مقام مسئول با اشاره به بازدید وزیر کشاورزی سریلانکا و هیاتی از تجار سریلانکایی از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو2024)، تصریح کرد: دستاوردهای حضور وی در ایران را می‌توان در ملاقات با مقامات رسمی، تبادل نظر و جمع‌بندی در خصوص احیای کمیته تجاری مشترک دو کشور، پیگیری تشکیل کمیسیون اقتصادی مشترک، برگزاری نمایشگاه‌های مشترک، تبادل هیات‌های تجاری، آموزش تجار و صنعتگران، تاکید و تایید بر استفاده از ظرفیت‌های شیلات، ماهیهای تزئینی، میوه‌های استوایی، سنگ‌های قیمتی، توتون و تنباکو و برندسازی مشترک، گردشگری سلامت، مصالح ساختمانی و زیرساختی، فناوری اطلاعات و توسعه زیرساختهای مرتبط، انرژی، صدور خدمات فنی و مهندسی و ... . خلاصه کرد.

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت گذر راه (کریدور) جنوب- شمال از مسیر چابهار به آسیای‌ میانه نیز مورد اشاره و تاکید طرفین قرار گرفت.

طالبیان‌ مقدم با تاکید بر لزوم توسعه صادرات ماشین‌آلات کشاورزی به سریلانکا، افزود: ایران ظرفیت خوبی در تولید کمباین، تراکتور، کودهای شیمیایی، هوشمندسازی گلخانه‌های صنعتی، اصلاح و بهبود بذر دارد و سریلانکایی‌ها نیز خواهان بهره‌گیری از این توان هستند؛ همچنین در این سفر پیشنهاد موافقت‌نامه و فعالسازی تجارت ترجیحی بین دوکشور و راه‌اندازی خط هوایی مستقیم نیز مطرح شد.  

به گفته وی؛ دو طرف بر لزوم ارتباط پولی و بانکی و راههای انتقال پول تاکید و اتفاق نظر داشتند. همچنین این مقام مسئول در پایان بیان کرد: طرفین توافق کردند عدد تجارت دو کشور را در بازه زمانی 5 ساله حداقل 2 برابر افزایش بدهند؛ به نظر می‌رسد سریلانکا دروازه ورود ایران به شرق آسیا و ایران دروازه ورود به غرب و آسیای غربی برای سریلانکا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد
  • تاکید وزیر ارشاد بر حفظ و توسعه تماشاخانه سنگلج
  • پسرها بیشتر از دخترها در معرض آسیب ناشی از جهشی درس خواندن هستند
  • معلمان معمار اصلی شخصیت افراد در جامعه هستند
  • معامله نخستین گواهی سپرده سکه صادره خزانه بورس کالا
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • تاکید معاون وزیر خارجه بر ضرورت بی‌طرفی و حرفه‌ای گری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
  • باجه معطله در انتظار مراجعه حضوری!
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد