Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته نفت مجلس با بیان اینکه کاهش وابستگی بودجه به نفت، به معنای کاهش تولید نیست، گفت: صادرات محصولات کشاورزی با درآمد‌های چندین برابری جایگزین مناسبی برای درآمد‌های نفتی است.

گروه کشت و صنعت بازارنیوز؛ حسین حسین‌زاده اظهار کرد: ما مطابق با سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی ملزم به کاهش وابستگی بودجه به نفت هستیم؛ چراکه بودجه نفتی، فرهنگی را در سازمان‌ها و ساختارهای ما ایجاد می‌کند که آسیب‌زا و در برخی مواقع منجر به تولید رانت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو لازم است وابستگی‌های بودجه به نفت کاهش یابد.

رییس کمیته نفت مجلس افزود: تا زمانی که بودجه به نفت وابسته باشد، مسئولان و مدیران دولتی به دنبال تکاپو برای یافتن منابع و درآمدهای ارزی دیگر برای کشور نیستند. این کاهش وابستگی منجر به افزایش کارایی و خلاقیت دولت می‌شود.

حسین‌زاده با بیان اینکه باید نوع سیاست‌گذاری ما درخصوص محصولات کشاورزی و غذایی تغییر اساسی پیدا کند، خاطرنشان کرد: اقتصاد کشورمان از قدیم اقتصادی بر پایه کشاورزی بوده است لذا تاریخ کشاورزی در عرصه بین‌الملل به ۱۲ هزار سال پیش برمی‌گردد که مبدا آن نیز در انتهای دامنه زاگرس و رشته‌کوه‌های زاگرس در ایران واقع شده است.

وی از این مساله ابراز تاسف کرد که در پی سالیان متمادی و به ویژه بعد از کشف نفت در کشور، اقتصاد ما متکی به نفت و متکی بر صنعت با اتکا به درآمدهای نفتی شده، بنابراین کشاورزی در کشور ما تاحدودی مورد غفلت واقع شد.

نماینده جنوب استان فارس در مجلس شورای اسلامی با تقدیر و تشکر از عملکرد بانک کشاورزی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با توجه به وضعیت اقلیمی، تنوع آب و هوایی، اختلاف درجه حرارت میان مناطق مختلف کشور و خاک مناسب در برخی مناطق، شرایط این را دارد که در هر چهار فصل محصولات کشاورزی را تولید کند.

حسین‌زاده خاطرنشان کرد: همانطور که بیان شد باید به حوزه کشاورزی نگاه ویژه‌ای شود که در حوزه انتخابیه بنده نیز ظرفیت‌های خوبی وجود دارد و با پیگیری‌های صورت گرفته بانک کشاورزی نیز اقدامات قابل تقدیری انجام داده است که می‌توان برای مثال از سال ۱۳۹۸ تا شش ماه نخست سال ۱۳۹۹ به اقداماتی نظیر پرداخت بیش از ۱۰۰ مورد تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی شامل ماشین‌آلات کشاورزی و تراکتور و کمباین و ...، پرداخت بیش از ۲۰۰ مورد تسهیلات قرض الحسنه ازدواجی، بیش از ۳۰ مورد پرداخت تسهیلات بر اساس بند ب تبصره ۱۶ کمک به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، پرداخت تسهیلات به طرح‌های کشاورزی شامل طرح‌های دام و پرواربندی گوسفند و گلخانه و ...  که زمینه اشتغال خوبی نیز در چهار شهرستان حوزه انتخابیه بنده در پی داشته، اشاره کرد.

نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طی پیگیری‌های صورت گرفته در حوزه وصول مطالبات و بخشودگی نیز از سال ۱۳۹۸ تا ۶ ماه نخست سال ۱۳۹۹ از طریق بند خ ماده ۳۳ قانون پنج ساله ششم توسعه کشور بیش از ۴۰۰ پرونده، از طریق بند ل تبصره ۱۶ بیش از ۲۶۰ پرونده و بخشودگی جرائم و وجه التزام بیش از ۸۸۰ پرونده در چهار شهرستان حوزه انتخابیه بنده از بخشودگی استفاده کرده‌اند.

ایرنا/

برچسب ها: محصولات کشاورزی ، نفت ، مجلس ، تحریم لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Mi1

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: محصولات کشاورزی نفت مجلس تحریم محصولات کشاورزی بودجه به نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۶۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، فواد غزیعلی اظهار کرد: با هماهنگی‌های درون استانی با محوریت استانداری از ابتدای اردیبهشت امسال، حمل گندم ۱۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.

وی ادامه داد: روزانه ۶۱ هزار تن گندم از خوزستان به سیلو‌های سراسر کشور حمل می‌شود.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان افزود: با توجه به حساسیت موضوع با فراخوان مالکان خودرو‌های سنگین حمل بار به ویژه در استان خوزستان شاهد رشد خوبی در حمل و نقل بودیم.

خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۵ میلیون تُن محصولات کشاورزی، باغی، دامی، شیلات و عسل معادل ۱۴ درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور در جایگاه نخست قرار دارد.

استان خوزستان یک میلیون و ۲۵۰هزار هکتار اراضی زیرکشت دارد که درصورت ساخت شبکه‌های آبیاری و زهکشی و تامین پایدار آب، امکان توسعه اراضی زیرکشت تا ۲.۲ میلیون هکتار وجود دارد.

خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۵میلیون تُن محصولات زراعی، باغی، دام، آبزی‌پروری، عسل و فرآورده‌های لبنی معادل ۱۴درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور را تولید می‌کند که از این حیث در جایگاه نخست کشوری قرار دارد.

 

دیگر خبرها

  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • استاندار تهران: اتباع غیرمجاز دستگیر و از کشور خارج شوند
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان