Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نویسنده کتاب گفت: شهید سپهبد قاسم سلیمانی سید شهدای انقلاب ما محسوب می‌شود او توکل به خداوند و «ائمه معصومین (ع)» همچنین تبعیت محض از فرامین ولایت را در خود درونی کرده بود.

علی گرجی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب «در مکتب حاج قاسم» گفت: کتاب«در مکتب حاج قاسم» بیانگر مکتب و رویکرد شهید سپهبد قاسم سلیمانی است، این کتاب در بر گیردنده مطالب ارزنده‌ای همچون دیدگاه و تاکید سردار دلها بر جایگاه ولایت و نظر مقام معظم رهبری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیرامون علت نگارش کتاب «در مکتب حاج قاسم» بیان کرد: پس از شنیدن خبر دردناک شهادت شهید سپهبد قاسم سلیمانی تصمیم گرفتم تا کتابی را به رشته تحریر درآورم که به مکتب این سرباز انقلاب بپردازد البته باید تاکید کنم که بیانات مقام معظم رهبری پیرامون شهید سپهبد قاسم سلیمانی در این زمینه بسیار تاثیرگذار بوده است، رهبر انقلاب در خطبه‌های مهم و تاریخی نماز جمعه‌ی ۲۷ دی‌ماه تهران ۱۳۹۸ فرمودند: «شهید حاج قاسم سلیمانی را به چشم یک فرد نگاه نکنیم؛ به چشم یک مکتب، یک راه و یک مدرسه درس‌آموز نگاه کنید».

***ترکیبی از خاطرات و سخنان سپهبد شهید قاسم سلیمانی

گرجی به شیوه نگارش کتاب «در مکتب حاج قاسم» اشاره و ابراز کرد: کتاب «در مکتب حاج قاسم» ترکیبی از خاطرات و سخنان سپهبد شهید قاسم سلیمانی همچنین بیانات و تاکیدات رهبر معظم انقلاب پیرامون سردار دلها است این کتاب کشکولی از اصول نگارشی محسوب می شود و در عین حال تلاش دارد تا مکتب شهید سپهبد قاسم سلیمانی را با ابعاد وسیع خود معرفی کند ساماندهی تهیه و تولید کتاب «در مکتب حاج قاسم» حدود ۶ ماه به طول انجامید و سر انجام در قالب چهار فصل مجزا به مخاطبان ارائه شد.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

وی به بخش هایی از کتاب «در مکتب حاج قاسم» اشاره و ابراز کرد: در فصل نخست کتاب «در مکتب حاج قاسم» به مکتب شهید سپهبد قاسم سلیمانی و رابطه وی با امام و ولایت مورد بررسی قرار گرفته و چون سردار دلها درس آموز مکتب «امام خمینی(ره)» و ولایت بود در فصل دوم کتاب «در مکتب حاج قاسم» نیز به بررسی کامل مکتب شهید سلیمانی پرداخته شده همچنین در فصل سوم منشور مکتب یعنی وصیت نامه سپهبد شهید قاسم سلیمانی و بیانات مقام معظم رهبری گنجانده شده است، در فصل چهارم نیز خاطراتی که از سردار دلها باقی مانده و به دست من رسیده بود را تدوین و در قالب یک کتاب با عنوان کتاب «در مکتب حاج قاسم» نوشتم.

***مالک اشتر زمان

نویسنده کتاب «سردار فضائل» به بخش هایی از کتاب«در مکتب حاج قاسم» شاره و ابراز کرد: در کتاب «در مکتب حاج قاسم» به این نکته اشاره شده که شهید سپهبد قاسم سلیمانی همانند مالک اشتر برای «امیرالمومنین(ع)» بود، زمانی که حضرت «علی(ع)» در وصف مالک اشتر نکاتی را مطرح کردند به خوبی می توان دریافت که چه شباهت‌هایی بین این دو شخصیت وجود دارد، «امیرالمنومین(ع)» مالک اشتر را سرباز سرافراز و خستگی ناپذیر در برابر دشمن توصیف می‌کند همچنین مالک اشتر را سرداری ولایتمدار، ناصر، سختگیر به دشمنان، مبارز و سازش ناپذیر توصیف می کند، تمام اینها صفاتی هستند که در سبک زندگی شهید سپهبد قاسم سلیمانی نیز به خوبی دیده می‌شود.

گرجی به ویژگی‌های مکتب شهید سپهبد قاسم سلیمانی اشاره و تاکید کرد: مکتب شهید سپهبد قاسم سلیمانی مبتنی بر اعتقادات وی پایه‌گذاری شده، عقیده راسخ به اسلام سیاسی و ولایت پذیری از جمله این نکات است، شهید سپهبد قاسم سلیمانی فردی تکلیف شناس و وظیفه مدار بود و اراده قاطع برای از بین بردن ظلم و حاکمیت ستم داشت، فردی که ذوب در انقلاب بود و جهت گیری های انقلابی و جهادی را رویکرد خود قرار می‌داد در عین حال باور به کرامت و کمک به مردم را در همه عرصه ها در صدر اعمال خود قرار داده بود، وی همواره به مقابله با نظام سلطه می پرداخت و تدبیر را مد نظر داشت، سردار دلها اتکا به توان داخلی همچنین اقدام و عمل را در دستور کار قرار داده و توجه به اصول پارسایی و وارستگی، عدالتخواهی، خداترسی، حفظ حدود الهی، مرزبانی، شجاعت دلیری، استقامت و پایداری را در کنار همت بالای جهادی در پیش گرفت او همواره سختکوشی و غیرت دینی را در تمام امور زندگی مد نظر قرار داده بود.

***سید شهدای انقلاب

وی به ویژگی‌های فردی شهید سپهبد قاسم سلیمانی اشاره و تصریح کرد: شهید سپهبد قاسم سلیمانی سید شهدای انقلاب ما محسوب می‌شود او توکل به خداوند و «ائمه معصومین (ع)» همچنین تبعیت محض از فرامین ولایت را در خود درونی کرده بود، دشمن شناسی متبحر و فرمانده ای در صحنه نبرد بود، این امر رمز موفقیت های این سردار بزرگ در هشت سال دفاع مقدس را به خوبی نمایان می کند بدین ترتیب فرمانده قلبها شد و به سردار دل ها لقب گرفت.

نویسنده کتاب«راست قامتان انقلاب اسلامی» در مورد نگارش کتاب «در مکتب حاج قاسم» ابراز کرد: من کتاب «در مکتب حاج قاسم» را کتابی ارزنده می‌دانستم لذا هنگامی که می‌خواستم برای نوشتن آن اقدام کنم با وضو دست به قلم می بردم و پس از پایان کار این کتاب سجده شکر به جا می‌آوردم، خوشبختانه کتاب «در مکتب حاج قاسم» نیز مورد توجه مخاطبان قرار گرفت و در طول تنها چند ماه توانست به چاپ پنجم برسد که این در جای خود قابل توجه است.

گرجی به پیام کتاب «در مکتب حاج قاسم» اشاره و خاطرنشان کرد: درس‌های از ولایت پذیری و ولایتمداری، وفاداری در رویکرد و مکتب شهید سپهبد قاسم سلیمانی وجود دارد که در کتاب به وضوح بدان پرداخته شده است، همچنین درس شجاعت، دلاوری و غیرت دینی همچنین ساده زیستی و مردم دوستی در این کتاب مطرح شده که همگی از خصایص شهید سپهبد قاسم سلیمانی به شمار می رود، عشق ورزیدن به مردم و استقامت همچنین مدیریت و اقدام جهادی از خصوصیات بارز این شهید بزرگوار محسوب می شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات بازار نشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات بازار نشر مکتب شهید سپهبد قاسم سلیمانی سید شهدای انقلاب مکتب حاج قاسم محسوب می شود سردار دلها مالک اشتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۷۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، دوره تخصصی «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» که به بررسی ۴۰۰ پوستر تاریخ گرافیک ایران در نیم قرن گذشته اختصاص داشت، عصر روز گذشته هشتم اردیبهشت ماه در مشهد به پایان رسید.

سیدمحمدرضا میری هنرمند طراح گرفیک که مدیریت این دوره را برعهده داشت، درباره این دوره به خبرنگار مهر گفت: در سال گذشته و طی چند دوره، به خوانش و شرح کتاب «انفطار صورت» شامل مقالات شهید سید مرتضی آوینی پیرامون گرافیک انقلاب پرداختیم و از این رهگذر، به تاریخچه گرافیک ایران پیش و پس از انقلاب، ادوار مختلف و فراز و فرودهای آن نگاهی مختصر انداختیم.

وی افزود: اما امسال در فرصتی فراخ‌تر و در دوره‌ای با عنوان «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» قصد کردیم تا ۴۰۰ پوستر تاریخ گرافیک ایران را طی ۴ جلسه و در چهار دوره «پیش از انقلاب اسلامی»، «مبارزات و پیروزی انقلاب و دفاع مقدس»، «دو دهه پس از جنگ» و بالاخره دوره «پس از فتنه ۸۸ تا به امروز» با دقت ببینیم.

وی بیان کرد: در این دوره از حیث رویکرد محتوایی، نمادشناسی، خاستگاه و تاثیرات اجتماعی، تکنیک های اجرایی و … آثار را مورد بررسی قرار دادیم. همچنین، برای شرکت‌کنندگانی که مایل بودند، تمرین‌ها و پروژه‌های عملی پیشنهاد کردیم و در جلسه‌ای جداگانه به ارایه و نقد آنها پرداختیم.

میری در پایان اظهار کرد: این دوره از جلسات برای دانشجویان گرافیک و تصویرسازی، علاقه‌مندان به مباحث گرافیک انقلاب، طراحان جوان گرافیک و پژوهشگران و علاقه‌مندان به تاریخ انقلاب و هنر انقلاب کاربردی بود و استقبال خوبی نیز شد.

کد خبر 6090052

دیگر خبرها

  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • تقدیم ۳۶۵ شهید کارگر آران و بیدگلی، مهر تأییدی بر مجاهدت جامعه کارگری شهرستان
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • ایستادگی مردم غزه برگرفته از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • زندگی شهدای «تیم فوتبال آزادی سمنان» سریال می‌شود
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر