Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به گزارش خبرگزاری‌های معتبر شرکت مرسدس بنز حاضر در آمریکا در حال فراخوانی ۱/۲۹ میلیون وسیله نقلیه این شرکت به دلیل نقص در نرم افزار eCall خود است که ممکن است مکان صحیح وسیله نقلیه را برای افراد مهم و اضطراری فراهم نکند. سیستم eCall در وسایل نقلیه آسیب دیده ممکن است مکان نادرستی را برای یک وسیله نقلیه پس از تصادف ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

تصاویر جاسوسی مرسدس EQE در خیابان‌ها منتشر شد

این فراخوان شامل وسایل نقلیه فروخته شده از سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ است و شامل خودروهای CLA-Class، GLA-Class ، GLE-Class ، GLS-Class ، SLC-Class ، A-Class ، GT-Class ، C-Class ، E-Class ، S-Class ، CLS-Class ، SL-Class ، B-Class ، GLB-Class ، GLC-Class و G-Class می‌شوند. این شرکت بزرگ خودروساز اظهار داشت که از موارد خسارت مالی یا صدمات جانی ناشی از این مساله بی اطلاع است و قصد دارد یک به روزرسانی نرم‌افزار رایگان برای نصب از طریق هوا یا نمایندگی‌ها ارائه دهد. فراخوان از ۶ آوریل آغاز می‌شود.

 تکنولوژی سیستم تماس اضطراری اتوماتیک (eCall) به صورت گسترده در خودروها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سیستم به عنوان یک تکنولوژی کمکی در شرایط اضطراری است. کلمه ی eCall مخفف عبارت Emergency Call ( تماس اضطراری) است. این سیستم در زمان‌هایی که خودرو دچار تصادف و یا حادثه ای شود، به صورت اتوماتیک با سرویس‌های اورژانسی تماس برقرار می‌کند.

علت وجود نقص در سیستم موقعیت یابی خودروهای بنز

مرسدس بنز گفت: سقوط موقتی منبع تغذیه ماژول ارتباطی ناشی از تصادف ممکن است منجر به نادرست بودن موقعیت خودرو در هنگام تماس اضطراری شود. با این حال بنز اضافه کرد سایر توابع عملکرد تماس اضطراری خودکار و دستی کاملا عملیاتی هستند.  خبرگزاری‌ها گزارش دادند که در سال ۲۰۱۹، مرسدس بنز در اروپا حادثه‌ای را بررسی کرد که در آن سیستم eCall اتوماتیک موقعیت نادرستی را برای وسیله نقلیه خود نشنان می‌داد. این شرکت موقعیت‌های دیگری را پیدا کرد که در آن موقعیت نادرست خودرو درج شده بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خودرو خارجی مرسدس بنز نقص فنی تماس اضطراری وسیله نقلیه مرسدس بنز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۸۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از انتشار نخستین فراخوان نیاز پژوهشی این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی حفاری ایران، محمدعلی بیگ‌زاده گفت: در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» این شرکت در نظر دارد نیاز پژوهشی خود را که با همکاری واحدهای مختلف فنی و عملیاتی شناسایی می‌شوند، در مقاطع مختلف زمانی و براساس نظام پژوهش، فناوری و تجاری‌سازی وزارت نفت، میان دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز علمی، فراخوان کند.

وی عنوان نخستین فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را «تهیه و تدوین دانش‌ فنی، فناوری طراحی و پیاده‌سازی ثبت نرم‌افزار تخصصی مهندسی و عملیات نمودارگیری سطحی با قابلیت تطبیق با مجموعه‌های نمودارگیری سطحی» بیان کرد و افزود: این پروژه با همکاری متخصصان شاغل در واحدهای فنی و مدیریت خدمات ویژه حفاری شرکت تعریف و نهایی شده است و از طریق طرح پژوهشی اجرا می‌شود.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران در ادامه گفت: موضوع این طرح شامل ساخت نرم‌افزار تخصصی مهندسی عملیات نمودارگیری سطحی است که پیش از این نیز یک نوبت فراخوان شده است و اکنون براساس مصوبات نشست‌های کارگروه داوری و با توجه به اصلاحیه‌های انجام‌شده، دومین فراخوان آن منتشر شد.

بیگ‌زاده درباره راه‌های دسترسی و مشاهده فراخوان بیان کرد: این فراخوان در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) به آدرس www.sate.atf.gov.ir و سامانه نظام ایده‌ها و نیازها به آدرس www.nan.ac قابل مشاهده است و پژوهشگران می‌توانند پیشنهاد خود را در قالب فرم پیشنهاد طرح پژوهشی روی سایت به آدرس www.rtd.nioc.ir تهیه و همراه با نامه رسمی از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه یا رئیس پارک علم و فناوری مربوطه در سامانه ساتع ارسال کنند.

وی گفت: اطلاعات تکمیلی مربوط به طرح پیش‌گفته روی سامانه قابل دسترس بوده و آخرین مهلت بارگذاری پیشنهادها برای علاقه‌مندان تا پایان اردیبهشت امسال است. شماره‌تلفن‌های ‌ ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۵۸ و ۰۶۱۳۴۱۴۴۳۲۰ برای پاسخ‌گویی به پرسش‌ها اختصاص دارد.

دیگر خبرها

  • پاسخگویی مرکز امداد شرکت گاز به ۸۴ هزار تماس تلفنی مشترکان گاز طبیعی 
  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • آپشن جدید خودروهای آمریکا
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • فراخوان نوجوانان تهرانی برای شرکت در مسابقه «هم‌سُرا»
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • علت فرود اضطراری پرواز استانبول-تهران در ارومیه
  • دلیل فرود اضطراری پرواز استانبول تهران چه بود؟
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث