Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمودرضا طاهری  اظهار کرد: در سال جاری یک واحد تولید الکل در تهران موفق به اخذ پروانه کاربرد علامت اسـتاندارد برای این فرآورده شده که به علت عـدم اخذ مجوزهای بهداشتی (پروانه ساخت) توسط واحد تولیدی از ارگان‌های ذیربط تاکنون به مرحله تولیـد انبوه نرسـیده است. بنابراین نمونه برداری‌های ادواری از این واحـد تولیـدی انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به جز این واحد هم واحد تولید الکل دیگری در استان تهران فعالیت نمی‌کند.

وی همچنین درباره وضعیت بازرسی از استاندارد ماسک گفت: تاکنون تقاضایی جهت اخذ پروانه کاربرد علامت اسـتاندارد برای این فرآورده در این اداره کل به ثبت نرسـیده است، ضمن اینکه اسـتاندارد ملی این فرآورده تازه تدوین شده است و در حال حاضـر آزمایشـگاه همکار تائید صلاحیت شده برای آزمون کامل فرآورده طبق استاندارد ملی مربوطه وجود ندارد.

به گفته این مقام مسئول درحال حاضـر اسـتاندارد مدونی تحت عنوان "مواد ضد عفونی کننده" نیز وجود ندارد، بنابراین در صورتی که فرآورده‌های "مایع سفید کننده" و "مایع اسیدی پاک کننده کاسه توالت (جرم گیر) " را بتوان ذیل مجموعه ضـد عفونی کننـده‌هـا در نظر گرفت، در حال حاضر  ۱۲واحد تولیدی دارای پروانه معتبر مایع سفید کننده و  چهار احد تولیدی دارای پروانه معتبر مایع اسیدی پاک کننده کاسه توالت فعال هستند.

وی افزود: در سال جاری مجموعا تعداد ۵۲ مورد بازرسی و ۳۶ مورد نمونه برداری (هفت مورد طرح طاهـا یا همان طرح جامع اجرای هماهنگ استاندارد) از این واحـدها صورت گرفته و تاکنون ۱۵مورد تـذکر و اخطار در خصوص عـدم انطباق با اسـتاندارد ملی مربوطه به واحـدهای تولیـدی ابلاغ شده است. ضـمنا پروانه یک واحـد ابطال شده که بعـدا مجـددا موفق به اخـذ آن شد و یک مورد هم در دست اقدام جهت ابطال است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۸۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ هزار واحد دامی پروانه چرا برای روستائیان و عشایر استان صادر شده است، گفت: سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت دام عشایر وارد مراتع استان شده بود.

اسفندیار خزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود تعداد دام عشایر کاهش یابد، اظهار کرد: در بازدیدی که از عشایر استان صورت گرفته، گله آنچنانی ندیدیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد دام عشایر استان همدان ۴۵۰ هزار رأس است، تصریح کرد: حدود ۷۰ هزار هکتار سامانه عشایری در استان وجود دارد که به ازای هر هکتار برای یک رأس دام پروانه چرا صادر می‌شود.

خزایی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف منابع طبیعی در راستای حفظ مراتع رعایت تقویم کوچ است، ادامه داد: سال گذشته تقویم کوچ با دقت رعایت شد و حتی تعدادی از عشایر دیرتر وارد استان شدند و امسال نیز بارش‌ها کمک کرده و عشایر هنوز به مراتع نرفتند.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان با بیان اینکه وضعیت پوشش مراتع استان بهتر از نرمال شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت پوشش گیاهی مراتع بهتر شده و پیش‌بینی‌هایی برای اطفاء حریق و آتش‌بُر صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه باید برنامه برای چرای دام عشایر وجود داشته باشد و به اندازه ظرفیت مراتع تعلیف دام صورت بگیرد، گفت: تعدادی از فرزندان عشایر شغل پدران خود را ادامه می‌دهند و به کار دامپروری اشتغال پیدا می‌کنند، در حالی‌که ظرفیت مراتع افزایشی نداشته است، بنابراین باید مشاغلی غیر از دامپروری نظیر زنبورداری و صنایع‌دستی برای فرزندان عشایر ایجاد شود.

خزایی با بیان اینکه کسانی‌که خارج از چهارچوب عشایر دام خریداری کرده و اقدام به چرای دام‌های خود در مراتع عشایری می‌کنند نیز پیگیری می‌شوند، ادامه داد: کنترل دام عشایر شروع شده است و بعد از استقرار جمعیت دقیق دام مشخص خواهد شد اما تعداد دام عشایر در سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت مراتع استان بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • اجرای موفقیت‌آمیز آزمون نمونه‌های طرح پیش بسته‌بندی در خراسان جنوبی
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد