Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مبارکه، پروین صالحی ظهر امروز در جلسه هم‌اندیشی مؤسسات خیریه و مراکز نیکوکاری شهرستان مبارکه با بیان اینکه با همکاری و همدلی فعالیت‌هایی را انجام می دهیم تا بخشی از مشکلات مردم را رفع کنیم، اظهار داشت: یکی از مسائلی که از گذشته اهمیت زیادی داشته نحوه ی کمک‌رسانی و رسیدگی به محرومان است خوشبختانه مراکز متعددی در این زمینه در شهرستان فعالیت می‌کنند که این جنبه مثبت فعالیت و حضور متعدد خیریه‌ها و نهادهای  کمک‌رسان در شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی گفت: جنبه دغدغه مند، حضور متعدد خیریه‌ها، پراکندگی فعالیت‌ها و عدم تمرکز در کار است که باعث می‌شود نتیجه لازم از کارهای انجام شده نگیریم و خیریه‌هایی در سطح شهرستان داریم که همه ی کارها را باهم انجام می‌دهند و به خانواده های بی‌بضاعت، بیماران درمانده، دانشجویان و دانش‌آموزان نیازمند، در تهیه جهیزیه، اقلام معیشتی و اشتغال زایی کمک می‌کنند.

وی افزود: این فعالیت‌ها باهم انجام می‌شود اما زمانی که می‌خواهند بازدهی کمک‌ها را بسنجند می‌بینیم که همه ی کارها انجام شده است اما بازدهی لازم را در سطح شهرستان نداریم و یک خانواده در مقطعی از زندگی ممکن است که نیازمند باشد و نباید نحوه ی  کمک‌رسانی ما در اجتماع و شهرستان به‌گونه‌ای باشد که برای همیشه محروم باقی بماند.

صالحی خاطرنشان کرد: نباید تا ابد ماهی دست افراد دهیم و باید بافتن تور و ماهیگیری را به آن‌ها آموزش دهیم و این مسأله مهم است؛ چنین طرحی در تبریز اجرا شده و اکنون تبریز به شهر  بدون محروم معروف شده است، افراد در سلامتی مشکل ندارند، مهارت‌ها به آن‌ها آموزش داده می‌شود تا با ایجاد اشتغال و درآمد بتوانند زندگی خود را ادامه دهند.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی کمک‌ها و حمایت ها به نتیجه می‌رسد که پس از مدتی تعداد افراد تحت پوشش کمیته امداد و یا موسسات خیریه کم شده باشد و اینکه نهادهای کمک‌رسان خصوصی و دولتی تشکیل می‌شود و می‌بینیم که روزبه‌روز تعداد این افراد افزایش می یابد، به این معناست که جایی از سیاست‌گذاری را دچار اشتباه شدیم.

وی ادامه داد: هر فعالیت حمایتی که انجام می‌شود باید در سامانه و سیستمی ثبت شود که برخی از خانواده ها چند بار مشمول لطف نشوند و به بعضی از خانواده ها کمکی نشود و نحوه ی کمک‌رسانی  باید به‌گونه‌ای باشد که از نیازمندی خانواده‌ها کاسته شود و کمک رسانی ها به گونه ای انجام می شود که نیاز امروز خانواده‌های نیازمند برطرف می شود اما فردا دومرتبه این خانواده نیازمند است.

صالحی  با بیان اینکه باید طرحی ایجاد شود تا فعالیت خیریه‌ها تخصصی شود، اظهار داشت: با توجه به ظرفیت‌های شهرستان وضعیت عمومی نباید اینگونه باشد طبق راهکارهایی که با     کمیته ی امداد، بهزیستی، مؤسسات خیریه مطرح‌شده این نتیجه بدست آمد که مؤسسات و خیریه‌ها از حوزه کارهای عمومی خارج شوند و حوزه‌های تخصصی را دنبال کنند.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی افزود: شهرستان مبارکه خیرین زیادی دارد و  مؤسسات خیریه‌ای متعددی در شهرستان وجود دارد که باید در حوزه‌های کمک به بیماران نیازمند، کمک به تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان بی‌بضاعت، ایجاد اشتغال، تهیه جهیزیه و ... به‌صورت تخصصی فعالیت کنند و پس از زمان مشخصی فعالیت‌های خود را گزارش دهند تا ببینیم که در حیطه کاری مشخص شده چقدر توانستند مؤثر باشند.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین موضوع امروز کشور اشتغال است، خاطرنشان کرد: چند خیریه در زمینه آموزش و بازار اشتغال  کنند و در این زمینه متمرکز شوند و به‌جای حمایت‌های مقطعی زودگذر، با آموزش و ایجاد بازار کار افرادی کم‌کم مشغول به کار می‌شوند و در خانه درآمدی را کسب می کنند  و بهتر از کمک‌های مقطعی است که هیچ تغییری را ایجاد نمی‌کند.

صالحی خاطرنشان کرد: باید با نظم دهی به کمک‌های مردمی و خیران، فعالیت‌های خیریه‌ها بیشتر شود و شهرستان از وضعیتی که دارد یک‌قدم جلوتر برود، کمک مالی بلاعوض به افراد خاص، افراد پیر ازکارافتاده و کسانی که علی‌رغم داشتن توانایی دارای محدودیت هستند پرداخت می شود.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اشتغال برخی توان‌خواهان در اصفهان اظهار داشت: شهرداری اصفهان ساختمانی در یک پارک را  در اختیار معلولان و توان‌خواهان تحت حمایت بهزیستی گذاشته است حتی افراد توان‌خواهی که از ناحیه پا نقص داشتند، فعالیت‌های هنری انجام ‌دادند و در این ساختمان نمایشگاه دستاوردهای خود را به نمایش گذاشته بودند که این کار باعث تقویت روحی افراد توان‌خواه است.

وی تصریح کرد: باید نوع نگاه و حمایت‌هایی که برای اقشار کم‌درآمد و محروم انجام می‌شود، تغییر کند تا ضمن حفظ کرامت این افراد و خانواده‌ها، پس از چند سال به کاهش تعداد خانواده‌های نیازمند برسیم  شیوع کرونا به‌شدت کشور و جهان را تحت تأثیر گذاشته است اما تجربه‌های جدیدی را برای ما ایجاد کرد.

صالحی با بیان اینکه باید از کارتکراری و عدم کمک رسانی در برخی مناطق جلوگیری شود گفت: با توجه به ظرفیت سپاه و بسیج، این نهاد متولی فعالیت‌ها شده است ، به هر خانواده‌ای کمک شد که در سامانه ثبت شود که این کار یک‌قدم شهرستان را جلو برد و برای اولین بار یک کار متمرکزی در شهرستان شکل گرفت و کمک‌های تکراری حذف شد و دامنه و گسترش کمک‌ها افزایش پیدا کرد.

نماینده شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه این کار تجربه‌خوبی در شهرستان بود که باید ادامه پیدا کند، افزود: یک کمیته‌ با مسئولیت معاون فرماندار و یا مسئول امور اجتماعی شهرستان، روسای کمیته امداد، بهزیستی و هلال‌احمر تشکیل شود و خیریه‌ها و مراکز نیکوکاری حوزه فعالیت‌های تخصصی خود را اعلام کنند که با مشخص شدن حوزه‌های کار توسط خیریه‌ها، تقسیم‌بندی انجام شود و زمینه‌های فعالیت از طرف فرمانداری ابلاغ شود.

خیریه ها باید به سمت علمی و تخصصی شدن ورود پیدا کنند

مجید ترابی هم در این نشست با توضیح اینکه این ساماندهی اگر در شهرستان مبارکه انجام شود می‌تواند پایلوت مناسبی برای اجرا در استان و حتی کشور شود، بیان کرد: خدا به خیران و مردمی که به فکر هم نوع خود هستندلطف کرده است و موازی کاری در فعالیت‌های حمایتی متعدد انجام می‌شود و این بحث خوب نیست که یک خانواده چند بسته معیشتی دریافت کند و یک خانواده هیچ بسته‌ای دریافت نکند.

معاون فرماندار شهرستان مبارکه خاطرنشان کرد: اگر در این زمینه درست عمل نکنیم شاید خانواده‌ای نیازمند است که با عدم کمک به آن‌ها زندگی یک خانواده به بیراهه کشیده می‌شود که گردن ما مسئولان است و باید پاسخگو باشیم شاید خانواده‌ها فقر فرهنگی دارند، باید خیریه‌ها به سمت علمی و تخصصی شدن بروند.

وی افزود: تمام خیریه‌ها بیشتر از ۳۰۰ هزار تومان به خانواده‌های تحت پوشش نمی‌دهند و این پول زندگی افراد را تأمین نمی‌کند، اما با مشاوره و اشتغال خوب می‌تواند زندگی خانواده‌ها را تداوم ببخشد ثمن‌ها و خیریه‌ها نباید رسالت خود را از دست دهند و به حاشیه‌ها ورود کنند با توجه به تغییر سبک زندگی، نیازمندی‌ها تغییر پیداکرده است که باید ابتدا دیدگاه ما هم‌تغییر پیدا کند و کمک‌ها انجام شود.

مجیدترابی تصریح کرد: اگر یک بسته کامل خیریه‌ای در شهرستان ایجاد شود، مشکلات زیادی در جامعه رفع می‌شود و خیران و مردم هم برای کمک جهت پیدا می‌کنند و در بحث‌کمک‌های مؤمنانه کرونا سپاه در این زمینه خوب عمل کرده و مناطقی را در نظر گرفتند و افرادی را شناسایی کردند.

عدم توزیع عادلانه کمک های خیریه مشکل اصلی ما است

نسیم نفر در ادامه این نشست گفت: این جلسه و تخصصی شدن خیریه‌ها نیاز امروز شهرستان است، هفته گذشته شعبه دوم خیریه امام حسن مجتبی (ع) دیزیچه که در زمینه کمک به درمان و تحصیل فعالیت می‌کند را در مبارکه افتتاح کردیم که ایجاد شعبه دوم به دلیل تخصصی بودن این خیریه است.

رییس اداره بهزیستی شهرستان مبارکه با بیان اینکه شهرستان مبارکه پتانسیل خوبی برای جذب خیر دارد تصریح کرد: مشکل ما عدم توزیع عادلانه کمک‌های خیریه‌ها است و این عدم ساماندهی، مشکلات زیادی را برای ما ایجاد می‌کند.

خیریه ها از تخصصی شدن باید استقبال کنند

سعید ابراهیمی در ادامه این نشست گفت: افراد زیادی در شهرستان دغدغه کمک به فقرا و نیازمندان را دارند اما هرکس مسیر خود را می‌رود و شاید به نتیجه مطلوبی نرسیم نمونه تخصصی شدن فعالیت خیریه‌ها را می‌توان در کمک‌های مؤمنانه مشاهده کرد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان مبارکه با اشاره به توزیع کمک‌های مؤمنانه با توجه به ظرفیت پایگاه‌های بسیج در شهرستان افزود: تقاضا داریم که خیریه‌ها از تخصصی شدن استقبال کنند خیریه حضرت ابوالفضل اصفهان که در زمینه بیماری‌های کلیوی و قلبی با استعلامی که از کمیته امداد انجام می‌دهد فعالیت می‌کند و حتی نه‌تنها در سطح استان اصفهان بلکه در سطح کشور هم به برخی از بیماران نیازمند کمک می‌کند.

وی اظهار داشت: ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی شهرستان مبارکه است که افرادی فاقد درآمد و نیازمند حمایت هستند خدمات دریافت می‌کنند و فرزند یتیمی نداریم که درآمد نداشته باشد و زن بی‌سرپرستی نداریم که مستمری‌بگیر و حقوق‌بگیر نباشد، تحت پوشش ما نباشند.

انتهای پیام/۶۳۱۱۰/ج۳۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کمیته امداد کمک های مردمی آموزش نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی شهرستان مبارکه انجام می شود کمیته امداد یک خانواده خانواده ها خیریه ها کمک رسانی تخصصی شدن فعالیت ها حمایت ها تحت پوشش کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین زمین ۲۰۰ مشمول جوانی جمعیت در نجف آباد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان نجف‌آباد گفت: تا کنون زمین به بیش از ۲۰۰ خانوار مشمول طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و ۴ فرزند زیر ۲۰ سال به شکل سه دانگ به نام مادر و سه دانگ به نام پدر در شهرستان نجف‌آباد اختصاص یافته است.
مرتضی فولادی با اشاره به اینکه بیشترین ثبت نامی‌های بخش مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت این حوزه از شهر‌های نجف آباد، جوزدان، دهق، علویجه، کهریز سنگ و گلدشت بوده اند افزود: در شهر‌های دهق و علویجه تأمین زمین شده و در شهر گلدشت، حدود ۲۳ هکتار از اراضی دولتی به محدوده شهر الحاق شده و طرح تفکیکی آن در دست تهیه است.
وی گفت: خانوار‌هایی که مشمول قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت هستند می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن به نشانی saman.mrud.ir در قسمت جوانی جمعیت ثبت نام کنند.
مرتضی فولادی افزود: براساس ماده ۳ و ۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، خانواده‌هایی که فرزند سوم و بیشتر آنها از ۲۴ مهر سال ۱۴۰۰ به بعد متولد شده باشند همچنین به خانواده‌های دارای چهار فرزند کمتر از ۲۰ سال، زمین حداکثر ۲۰۰ متر مربعی اختصاص می‌یابد.
وی گفت: اگر قیمت زمین از یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان بیشتر باشد دولت می‌تواند زمین را به طور مشاعی به دو یا چند نفر واگذار کند و یا حتی مابقی را به قیمت کارشناسی روز از متقاضی دریافت کند.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان نجف آباد ادامه داد: بیش از هزار و ۴۰۰ خانواده دارای فرزند سوم و بیشتر مشمول قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و بیش از ۵۰۰ خانواده دارای چهار فرزند کمتر از ۲۰ سال در این شهرستان ثبت نام کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • تامین زمین ۲۰۰ مشمول جوانی جمعیت در نجف آباد
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳