Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@17:41:21 GMT

آموزش مجازی نیاز به فرهنگسازی دارد

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۳۱۴۷۷

آموزش مجازی نیاز به فرهنگسازی دارد

ایسنا/خوزستان یک کارشناس فناوری اطلاعات با بیان اینکه ما در بحث آموزش از راه دور نیاز به فرهنگ‌سازی داریم تا احساس مسئولیت دانش‌آموز و دانشجو افزایش پیدا کند، گفت: در آموزش از راه دور ارتباط استاد یا معلم با دانشجو و دانش‌آموز حضوری نیست و در نتیجه ممکن است باعث سهل‌انگاری بیشتری از طرف دانشجو و دانش‌آموز شود و در واقع مسئولیت‌پذیری کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرداد رجایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با شیوع کرونا، در کشور سامانه‌هایی برای آموزش آنلاین و برگزاری کنفرانس‌ها طراحی شدند و تا جای ممکن سعی شد این سامانه‌ها بومی‌سازی شوند زیرا اهمیت آموزش مجازی چندین برابر شد. پیش از شیوع کرونا، کشور ما زیرساخت مناسبی برای آموزش از راه دور نداشت، بنابراین در ابتدا از زیرساخت‌ها و نرم‌افزارهای خارج از کشور استفاده شد.

وی با بیان اینکه آموزش آنلاین نیاز به سرور پرسرعت دارد، افزود: درصورتی‌که سرعت اینترنت پایین باشد، با مشکل مواجه می‌شویم؛ شبکه شاد نیز به این دلیل با مشکل مواجه است و مثل نرم‌افزارهایی مانند   adobe connect نیست.

این کارشناس فناوری اطلاعات در خصوص استفاده از نرم‌افزارهای آموزش آنلاین، تصریح کرد: استفاده از نرم‌افزارهای مختلف برای آموزش آنلاین بسیار ساده است و این نرم‌افزارها به شکل کاربردپسند طراحی شده‌اند تا استفاده از آن آسان‌تر شود و تنها با مطالعه راهنما می‌توان از آن استفاده کرد. دانش‌آموزان و دانشجویان پیش از شیوع کرونا در ارتباط مستقیم با استاد بودند و نوع آموزش متفاوت بود، اما در آموزش از راه دور ارتباط استاد یا معلم با دانشجو و دانش‌آموز حضوری نیست و در نتیجه ممکن است باعث سهل‌انگاری بیشتری از طرف دانشجو و دانش‌آموز شود و در واقع مسئولیت‌پذیری کاهش می‌یابد و بیشتر بحث روانی ارتباط دانش‌آموز و دانشجو با معلم و استاد مطرح است.
    
رجایی ادامه داد: ما در بحث آموزش از راه دور نیاز به فرهنگ‌سازی داریم تا احساس مسئولیت دانش‌آموز و دانشجو افزایش پیدا کند. البته با توجه به اینکه اولین سال است که از این نوع آموزش‌ها استفاده می‌شود، به نظر می‌رسد که این نوع آموزش جدی‌تر تلقی نمی‌شود و  اما در کل اگر در هفته یک جلسه با رعایت تمام پروتکل‌ها، تدریس حضوری برای دانشجویان و دانش‌آموزان انجام شود، بهتر است.

وی در پایان با بیان اینکه در تدریس آنلاین مشکل اصلی سهل‌انگاری دانش‌آموز و دانشجو است، تصریح کرد: در روستاها نیز نبود ساختار لازم و ضعیف بودن اینترنت، مطرح است. مزیت آموزش آنلاین نسبت به آموزش حضوری نیز حفظ سلامت دانش‌آموز و دانشجو و کاهش هزینه است. همچنین مزیت آموزش حضوری، ارتباط روانی و عاطفی میان دانش‌آموز و معلم و دانشجو و استاد است و البته احساس مسئولیت بیشتری نیز وجود دارد و به مسائل پرورشی نیز بیشتر پرداخته می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان آموزش مجازی دانش آموز و دانشجو دانشجو و دانش آموز آموزش از راه دور آموزش آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۱۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند

به گزرش خبرنگار مهر، غفور حضوری ظهر شنبه در بازدید از اردوگاه فرزندان امام (ره) اردبیل اظهار کرد: تا پایان سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه به صورت رایگان در اردوهای تفریحی و تربیتی شرکت خواهند کرد.

وی با اشاره به حضور شرکت کنندگان در اردوی تربیتی و تفریحی دانش آموزان مدارس منتخب در محلات هدف حاشیه نشین خاطرنشان کرد: این اردوها با محوریت کانون های فرهنگی – تربیتی نور و شهید رجایی برگزار شد و امید و نشاط را دو رهاورد مهم اردوهای تربیتی وتفریحی دانش آموزان ایجاد کرد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل افزود: با شرکت در این اردوها، دانش آموزان در کنار دریافت مهارت های کارجمعی، ارتباط اجتماعی، تاب آوری، نوع دوستی و زندگی در شرایط سخت، امید و نشاط را در وجود خود تقویت و با روحیه مضاعف در جریان تعلیم و تربیت قرار می گیرند.

حضوری ادامه داد: طبق برنامه ریزی انجام یافته و با حمایت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش و وزارت کشور تا پایان سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه به صورت رایگان در اردوهای تفریحی و تربیتی شرکت خواهند کرد که در جای خود کم سابقه است.

وی ادامه داد: اردوی تفریحی و تربیتی دانش آموزان محلات هدف حاشیه نشینی در قالب تفاهم نامه همکاری های مشترک آموزش و پرورش و سازمان امور اجتماعی کشور در محل اردوگاه های فرزندان امام و مقدس اردبیلی برگزار شده است.

کد خبر 6089997

دیگر خبرها

  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند