Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@03:26:42 GMT

اورژانس اجتماعی به دنبال بهبود وضعیت جامعه است

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۳۱۶۴۱

اورژانس اجتماعی به دنبال بهبود وضعیت جامعه است

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر یوسف زاده رئیس اورژانس اجتماعی بهزیستی استان تهران با بیان اینکه برای تبیین اهداف و مأموریت‌های اورژانس اجتماعی برای مردم زمان مناسبی به خصوص در صدا و سیما اختصاص داده نشده است، اظهار کرد: در همه جوامع با توجه به شرایط آن جامعه، تنش‌ها و اختلافاتی در زندگی افراد به وجود می‌آید که متأسفانه گاهاً تبدیل به یک عضو لاینفک می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه دولت‌ها برای کنترل عوامل تنش زا و ایجاد آرامش و همچنین ارتقا سطح بهداشت درمانی سیاست گذاری‌های مختلفی دارند، اظهار کرد: در ایران سازمان بهزیستی به عنوان یک ارگان تأثیرگذار در امور اجتماعی، با ارائه برنامه اورژانس اجتماعی به این امر ورود کرده است و تا حدود زیادی نیز موفق بوده است.

رئیس اورژانس اجتماعی بهزیستی استان تهران در تبیین اهداف برنامه اورژانس اجتماعی بیان کرد: در اورژانس اجتماعی به دنبال کنترل و کاهش بحران‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی هستیم و این مهم را در قالب یک‌سری خدمات تخصصی ارائه می‌دهیم. در حقیقت اورژانس اجتماعی به دنبال آن است که خدمات تخصصی را در دسترسی آحاد مردم قرار دهد.

وی با تصریح بر اینکه اورژانس اجتماعی به دنبال ارتقا توانمندی‌هایی افراد در معرض آسیب اجتماعی است، عنوان کرد: در شرایط بحران، اورژانس اجتماعی با ارائه خدمات تخصصی و به موقع به دنبال بهبود وضعیت افراد و جامعه است.

یوسف زاده ادامه داد: ایجاد زمینه مشارکت مردم در سازمان‌های غیر دولتی، شناسایی مناطق و کانون‌های آسیب زا و اقدامات تخصصی در بحران زدایی، شناسایی آسیب‌های نو پدید و مداخله مؤثر به منظور کاهش جرایم و جلوگیری از تشدید بحران و آسیب‌های اجتماعی و همچنین کم کردن صدمات بر اثر قرار گرفتن در معرض آسیب‌های اجتماعی از اهداف اورژانس اجتماعی محسوب می‌شوند.

وی ویژگی مهم اورژانس اجتماعی را تخصصی بودن، به موقع بودن و در دسترس بودن دانست و اظهار کرد: در اورژانس اجتماعی قصد داریم این خدمات را برای همه در دسترس قرار دهیم. راهبرد اصلی این برنامه قرار دادن مداخلات روانی و اجتماعی قبل از مداخلات قضائی و انتظامی و یا در حین آن است.

کد خبر 5148517

منبع: مهر

کلیدواژه: اورژانس سازمان بهزیستی صدا و سیما اورژانس اجتماعی سازمان صداوسیما شهرداری تهران سازمان تامین اجتماعی شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش آیت الله سید ابراهیم رئیسی قوه قضاییه ویروس کرونا دفترچه بیمه تذکرات شورای شهر آموزش مجازی کمیته امداد امام خمینی محسن هاشمی گردشگری شهرداری اورژانس اجتماعی به دنبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۱۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا ولیلو سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی در نخستین همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» که به میزبانی واحد ماکو برگزار شد، اظهار کرد: نگاه اسلام به بشریت یک نگاه تعالی‌بخش است که انسان را به عروج می‌رساند.

وی با بیان اینکه گاهی در مسیر حرکت انسان به سعادت، کوتاهی‌هایی وجود دارد که می‌تواند او را دچار لغزش کند، افزود: انسان خلیفة‌الله است، یعنی خداوند بار امانت خود را بر دوش انسان گذاشته و او برای اینکه بتواند بار امانت الهی را به دوش بکشد، باید از لغزش‌ها به دور باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی عنوان کرد: اینکه بگوییم حجاب سخت‌گیری است حرف درستی نیست؛ بلکه حجاب یک سهل‌گیری است که طی مسیر برای رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی انسان را هموار کرده و او را در برابر لغزش‌ها ایمن می‌کند.

ولیلو با اشاره به تشکیل خانواده و ایجاد محیط امن و سالم برای جوانان به‌عنوان یکی از معیار‌های مفید رسیدن به سعادت، تبیین کرد: تشکیل خانواده به دنبال خود، عشق، محبت، فرزندآوری و امید به زندگی را در انسان تقویت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه مسائل جنسی نمی‌تواند محور روابط اجتماعی باشد، بر لزوم مصون ماندن از آسیب‌ها در مسیر رسیدن به سعادت و دستیابی به آرامش روحی و روانی تأکید کرد و ادامه داد: تفاوت جامعه جنسی غربی با جامعه الهی در این است که در جامعه الهی باید مسیررسیدن به سعادت را هموارتر کنیم تا انسان به مقام خلیفة‌اللهی برسد و جامعه برای رسیدن به رشد و تعالی نیاز به سلامت جسمی و روانی دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی از برگزارکنندگان نخستین همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» تقدیر و ابراز امیدواری کرد که برگزاری این همایش در پاسخ به نیاز‌های جامعه مؤثر واقع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند