Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@08:01:48 GMT

ژاپنی‌ها نفتکش برقی می‌سازند

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۳۳۴۴۴

ژاپنی‌ها نفتکش برقی می‌سازند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، در ژاپن نفت‌کشی به نام ای ۵ تولید شده که قادر به حمل نفت و انتقال سوخت به دیگر کشتی‌هاست.

این نفتکش ۶۲ متر طول دارد و توسط کنسرسیومی از شرکت‌های فناوری و صنعتی ژاپن در حال ساخت است. قرار است در مرحله اول دو نفتکش برقی توسط این کنسرسیوم ساخته شود که برای انتقال و تحویل سوخت در خلیج توکیو مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی سیستم پیشرانه این کشتی‌های نفتکش برقی توسط شرکت کاوازاکی صورت می‌گیرد. هر یک از این کشتی‌های برقی ۴۵۳ تن وزن دارند و هر کدام دارای دو جفت باتری لیتیومی ۱۷۴۰ وات ساعتی Orca ESS هستند. بنابراین ظرفیت کل این باتری‌ها به ۳۴۸۰ کیلووات ساعت یا ۳.۵ مگاوات ساعت می‌رسد.

باتری‌های مذکور، برق مورد نیاز برای فعالیت دو موتور ۳۰۰ کیلوواتی این نفتکش‌ها فراهم می‌کنند. حداکثر سرعت این نفتکش‌ها به ۱۹ کیلومتر در ساعت می‌رسد. مدت زمان دقیق شارژ باتری‌های این نفتکش‌ها اعلام نشده و کنسرسیوم سازنده تنها آن را ساعت‌های طولانی توصیف کرده است.

عدم ایجاد آلودگی زیست محیطی، کار کردن روان موتورها و عدم ایجاد سروصدای زیاد، ایجاد لرزش کمتر در آب و راحتی بیشتر خدمه از جمله مزایای استفاده از تانکرهای برقی است.

همچنین در صورت وقوع بلایای طبیعی، این کشتی می‌تواند برق مورد نیاز سازمان‌های امدادی را تأمین کند. انتظار می‌رود این دو نفتکش برقی به ترتیب در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ آماده استفاده شوند.

کد خبر 5148427

منبع: مهر

کلیدواژه: نفتکش خودروی برقی ژاپن حفاظت از محیط زیست حاکمیت سایبری واکسن کرونا اینترنت همراه اول کسب و کار ویروس کرونا امنیت اطلاعات تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان گوگل فناوری فضایی فیس بوک هکرها دوربین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۳۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند

رشته‌های پروتئینی مهندسی‌شده که در ابتدا توسط باکتری‌ها تولید می‌شدند توسط دانشمندان برای بهبود رسانایی الکتریسیته اصلاح شده‌اند. در مقاله‌ای که به تازگی در مجله Small منتشر شده است، محققان نشان دادند نانوسیم‌های پروتئینی که با افزودن یک ترکیب زیستی به نام «هِم» اصلاح شده‌اند، می‌توانند الکتریسیته را در فواصل کوتاه هدایت کنند و انرژی را از رطوبت موجود در هوا دریافت کنند.

رشته‌های پروتئینی مهندسی‌شده که در ابتدا توسط باکتری‌ها تولید می‌شدند توسط دانشمندان برای بهبود رسانایی الکتریسیته اصلاح شده‌اند. در مقاله‌ای که به تازگی در مجله Small منتشر شده است، محققان نشان دادند نانوسیم‌های پروتئینی که با افزودن یک ترکیب زیستی به نام «هِم» اصلاح شده‌اند، می‌توانند الکتریسیته را در فواصل کوتاه هدایت کنند و انرژی را از رطوبت موجود در هوا دریافت کنند.

دکتر لورنزو تراواگلینی، نویسنده اصلی این مقاله می‌گوید: یافته‌های ما فرصت‌های تازه‌ای در بخش رشته‌های سیم رسانا باز می‌کند، رشته‌هایی که مبتنی بر پروتئین بوده و برای توسعه قطعات و دستگاه‌های الکتریکی پایدار و سازگار با محیط‌زیست، قابل استفاده هستند. این نانوسیم‌های مهندسی شده در آینده می‌توانند به نوآوری‌هایی در برداشت انرژی، کاربردهای زیست‌پزشکی و حسگری محیطی منجر شوند.

پیشرفت‌ها در زمینه‌های میان رشته‌ای که ترکیبی از مهندسی پروتئین و نانوالکترونیک است، نویدبخش توسعه فناوری‌های پیشرفته بوده که شکاف بین سیستم‌های بیولوژیکی و دستگاه‌های الکترونیکی را پر می‌کند.

دکتر تراواگلینی می‌گوید: هدف ما اصلاح مواد تولید شده توسط باکتری‌ها برای ایجاد قطعات الکترونیکی است. این دستاوردها می‌تواند به عصر جدیدی از الکترونیک سبز منجر شود و به شکل‌گیری آینده‌ای پایدارتر کمک کند.

وی می‌افزاید: بسیاری از رویدادها در طبیعت به حرکت الکترون‌ها نیاز دارند و این منبع الهام‌بخش روش‌های جدید دریافت الکتریسیته هستند. به عنوان مثال، کلروفیل در گیاهان برای فتوسنتز نیاز به حرکت الکترون‌ها بین پروتئین‌های مختلف دارد.

باکتری‌های طبیعی نیز از رشته‌های رسانا موسوم به نانوسیم برای انتقال الکترون‌ها در غشاهای خود استفاده می‌کنند. نکته مهم این است که نانوسیم‌های باکتریایی که رسانای الکتریسیته هستند، پتانسیل تعامل با سیستم‌های بیولوژیکی مانند سلول‌های زنده را دارند و می‌توانند در حسگر زیستی برای نظارت بر سیگنال‌های داخلی بدن استفاده شوند. البته هنگامی که به طور مستقیم از باکتری استخراج می‌شود، این نانوسیم‌های طبیعی به سختی اصلاح می‌شوند و عملکرد محدودی دارند.

دکتر تراواگلینی می‌گوید: برای غلبه بر این محدودیت‌ها، ما یک فیبر را با استفاده از باکتری E. coli مهندسی ژنتیکی کردیم. ما DNA باکتری E. coli را اصلاح کردیم تا باکتری‌ها نه تنها پروتئین‌های مورد نیاز خود را برای زنده ماندن تولید کنند، بلکه پروتئین خاصی را که طراحی کرده بودیم، ساخته و سپس آن را مهندسی کند. ما در آزمایشگاه آن‌ها را به نانوسیم تبدیل کردیم.

این تیم می‌دانست که پروتئین تولید شده توسط باکتری‌ها به خودی خود رسانایی بالایی نخواهد داشت، آنها باید ماده‌ای را به آن اضافه کنند.

هِم (Heme) یک ساختار حلقوی دارد که به حلقه پورفیرین معروف است و یک اتم آهن نیز در وسط آن قرار دارد. این ترکیب وظیفه حمل اکسیژن در گلبول‌های قرمز از ریه‌ها به بقیه بدن را بر عهده دارد.

به نقل از ستاد نانو، تحقیقات اخیر نشان داده است که وقتی مولکول‌های هِم نزدیک به هم چیده می‌شوند، انتقال الکترون را امکان‌پذیر می‌کنند. بنابراین، دکتر تراواگلینی و تیمش هِم را در رشته‌های تولید شده توسط باکتری‌ها ادغام کردند. دکتر تراواگلینی می‌گوید: همانطور که انتظار داشتیم، با افزودن هِم به این رشته، پروتئین رسانا می‌شود، در حالی که رشته بدون هِم هیچ جریانی را نشان نمی‌داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشمندان ساعت اتمی جدید بسیار دقیق و مقاوم ساختند
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • حجاج استان سمنان برای نیازمندان خانه می‌سازند
  • انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا (فیلم)
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • فیلم/انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار