Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@08:41:36 GMT

واکسن های روسی دربرابر ویروس جدید انگلیسی موثر است

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۳۳۴۵۸

واکسن های روسی دربرابر ویروس جدید انگلیسی موثر است

به گزارش ایرنا، خبرگزاری اسپوتنیک روز سه شنبه اعلام کرد مقام های بهداشت عمومی بریتانیا دسامبر گذشته اعلام کردند نوع جدید ویروس کرونا در انگلیس را شناسایی کرده اند که گفته می شود سرعت سرایت آن ۷۰ درصد بیشتر است.

روز سه شنبه مرکز تحقیقات وکتور تایید کرد که واکسن های اسپوتنیک وی و اپیواک کورنا در مقابل این ویروس جدید کارامد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز که تحت نظر سازمان سلامت عمومی روسیه فعالیت می کند، اعلام کرد اثرگذاری این واکسن ها علیه ویروس جدید انگلیسی را تایید می کند.

مرکز وکتور افزود: تاثیر محافظتی این واکسن ها در واکنش های خنثی سازی با استفاده از سرم بدست آمده از افراد واکسینه شده با اسپوتنیک وی و اپیواک کرونا و همچنین آنتی بادی های ویروس سارس- کوو-۲، مشخص شده است.

واکسن اپیواک کرونا توسط مرکز تحقیقات وکتور و اسپوتنیک وی از سوی مرکز تحقیقات گمالیا ساخته شده است.

واکسن اسپوتنیک وی اوت ۲۰۲۰ در وزارت بهداشت روسیه به ثبت رسید و در بسیاری از کشورها از جمله روسیه، بلاروس، آرژانتین، بولیوی، صربستان، الجزیره، فلسطین، ونزوئلا، پاراگوئه، ترکمنستان، مجارستان، امارات متحده عربی، ایران،  جمهوری گینه، تونس، ارمنستان، مکزیک، نیکاراگوئه، لبنان و میانمار مورد استفاد قرار گرفته است.

نوع جدید ویروس کرونا سپتامبر گذشته نخست در جنوب غرب انگلیس شناسایی و بسرعت در سراسر انگلیس و اروپا گسترش یافت.

اوایل ماه فوریه، مجله معتبر پزشکی لانست مقاله ای را در بازنگری نتایج فاز سوم آزمایشات بالینی واکسن روسی اسپوتنیک وی منتشر کرد که عملکرد مثبت این واکسن را نشان می دهد و آن را یکی از ایمن ترین و موثر ترین واکسن های تولیدی در جهان معرفی کرد.

بر اساس این نتایج، واکسن اسپوتنیک وی تا ۹۱.۶ درصد موثر است و در افرادی بالای ۶۰ سال این میزان موثر بودن تا ۹۱.۸ درصد بالا می رود. در عین حال ۹۸ درصد از همه داوطلبان دریافت کننده واکسن روسی در بدن خود پادتن داشتند.

واکسن اسپوتنیک وی توسط مرکز تحقیقات فدرال گمالیا تولید شده و در ۱۱ اوت ۲۰۲۰ (۲۱ مرداد۹۹) در روسیه ثبت شد و در زمره  اولین واکسن های تایید شده کرونا در جهان قرار گرفت. از آن زمان به بعد این واکسن در بیش از ۲۰ کشور ثبت شده است.

واکسیناسیون سراسری در روسیه در ۱۸ ژانویه ۲۰۲۱ (۲۹ دی ۹۹) آغاز شد.

اولین محموله واکسن اسپوتنیک وی به میزان ۲۰ هزار دوز پنجشنبه هفته گذشته (۱۶ بهمن) وارد ایران شد و روز ۲۱ بهمن با استفاده از این محموله، واکسیناسیون کرونا در کشور با اولویت کادر بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانی آغاز شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا انگلیس روسیه اسپوتنیک وی واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا انگلیس روسیه ویروس کرونا انگلیس روسیه اسپوتنیک وی واکسن کرونا اخبار کنکور واکسن اسپوتنیک مرکز تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۳۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، افزایش مستمر قیمت کالاها و خدمات در اقتصاد را تورم می‌گویند که وجود تورم بالا، بی‌ثبات و ماندگار در هر اقتصادی مشکلات متعددی را ایجاد می‌کند، از جمله آن می‌توان به کاهش قدرت خرید و رفاه خانوارها، کاهش ارزش پول ملی، افزایش نااطمینانی به آینده و کاهش انگیزه سرمایه‌گذاری اشاره کرد. تورم در ایران دلایل مختلفی دارد از نوسانات ارزی تا نقدینگی اما یکی از عوامل کمتر مورد توجه مسئله انتظارات تورمی است.
 
 انتظارات تورمی یعنی پیش‌بینی از میزان تورم در آینده که منجر به تصمیم گیری در حوزه های مثل قیمت گذاری، ‌ خرید و فروش و ... می‌شود. انتظارات تورمی تحت تاثیر اخبار و رویدادها تغییر می کند، خوش بینی به آینده میتواند منجر به کاهش تورم شود و بدبینی نسبت به آینده بر آتش انتظارات تورمی می‌دمد. بنابراین برای هر سیاست گذاری شناخت این انتظارات تورمی و عوامل موثر بر آن اهمیت دارد.
 
عوامل موثر بر قیمت ارز از نظر مردم

در این راستا اخیرا مرکز افکار سنجی سرمایه گزارشی از نتایج نظرسنجی از مردم در زمینه انتظارات تورمی منتشر کرده است. این مرکز نظرسنجی با جامعه نمونه ۱۰۵۹ نفر از شهروندان سراسر کشور در فروردین ۱۴۰۳ انجام داده است. طبق این گزارش ۲۳/۸ درصد از شهروندان با بیشترین میزان معتقدند که جنگ با اسرائیل بیشترین تاثیر را بر افزایش قیمت ارز در سال ۱۴۰۳ خواهد داشت، ۲۱ درصد عنوان کردند که انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا بر افزایش قیمت ارز اثرگذار است. همچنین ۱۹/۲ درصد درگیری سیاسی قوا را موثر دانسته، ۱۸/۴ درصد گفته‌اند افزایش قیمت بنزین و سوخت، ۱۶/۱ درصد حذف ارز ترجیحی و ۱/۵ درصد هیچ کدام از این موارد را در افزایش قیمت ارز موثر ندانسته‌اند.

عوامل موثر بر قیمت مسکن

در بخش دیگری از این گزارش به پاسخ و نتیجه پرسش دیگری از مردم مبنی بر اینکه کدام یک از عوامل بیشترین تأثیر را بر افزایش قیمت مسکن در سال ۱۴۰۳ می‌گذارند، پرداخته شده است.
 
طبق بررسی‌های انجام شده ۲۱/۳ درصد از شهروندان با بیشترین میزان معتقدند که افزایش قیمت بنزین و سوخت بیشترین تاثیر را بر افزایش قیمت مسکن در سال ۱۴۰۳ خواهد داشت، ۱۹/۹ درصد عنوان کردند که حذف ارز ترجیحی بر افزایش قیمت مسکن اثرگذار است، ۱۹/۴ درصد درگیری سیاسی قوا را موثر دانسته، ۱۸/۵ درصد گفته‌اند جنگ با اسرائیل، ۱۷/۹ درصد انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا و ۳ درصد هیچ کدام از این موارد را در افزایش قیمت مسکن موثر ندانسته‌اند.

عوامل موثر بر افزایش طلا و سکه

۲۴/۱ درصد از شهروندان با بیشترین میزان معتقدند که جنگ با اسرائیل بیشترین تاثیر را بر افزایش قیمت طلا و سکه در سال ۱۴۰۳ خواهد داشت، ۲۱/۵ درصد عنوان کردند که انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا بر افزایش قیمت طلا و سکه اثرگذار است. همچنین آنها ۱۸/۶ درصد حذف ارز ترجیحی را موثر دانسته و ۱۷/۲ درصد گفته‌اند افزایش قیمت بنزین و سوخت، ۱۶/۶ درصد درگیری سیاسی قوا و ۲ درصد هیچ کدام از این موارد را در افزایش قیمت طلا و سکه موثر ندانسته‌اند.

عوامل موثر بر قیمت خودرو

علاوه موارد گفته شده موضوع خودرو و پیش بینی از عواملی که می‌تواند در سال جاری بر افزایش قیمت آن تأثیر بیشتری داشته باشد هم در این گزارش اشاره شده است که طبق نظرسنجی انجام شده ۲۲/۱ درصد از شهروندان با بیشترین میزان معتقدند که افزایش قیمت بنزین و سوخت بیشترین تاثیر را بر افزایش قیمت خودرو در سال ۱۴۰۳ خواهد داشت، ۲۰/۸ درصد عنوان کردند که حذف ارز ترجیحی بر افزایش قیمت خودرو اثرگذار است، ۱۸/۴ درصد انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا را موثر دانسته، ۱۸/۳ درصد گفته‌اند جنگ با اسرائیل، ۱۷/۸ درصد درگیری سیاسی قوا و ۲/۶ درصد هیچ کدام از این موارد را در افزایش قیمت خودرو موثر ندانسته‌اند.

دیگر خبرها

  • آمریکا مانع حضور نماینده روسیه در نشست کمیته اطلاعات سازمان ملل شد
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • روش های موثر برای از بین بردن آسیب‌های ناشی از بدخوابی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو
  • سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مانورهای ناتو را از نزدیک رصد می‌کنیم
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!