Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک سینا در بازدید از شعب استان قم و دیدار با کارکنان منطقه، بر جدیت و تلاش بیشتر در جهت تحقق راهبرد توسعه سهم بازار بانک تاکید کرد.

 

به گزارش گروه  بانک و بیمه پول نیوز، ایمانی با بیان آنکه افزایش سهم بازار نقش مهمی در بهبود و استحکام توان مالی و اقتصادی بانک دارد، اظهار داشت: با توسعه سهم بازار بانک، زمینه تحقق حداکثری منافع سهامداران و رضایتمندی ایشان محقق می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین لازم است همکاران با استفاده از فرصت‌های پیش‌رو و امتیاز تنوع ایجاد شده در محصولات اعتباری و سپرده های بانک برای تحقق این امر مهم تلاش و جدیت داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه با حمایت و همراهی کارکنان بانک می توان اهداف مطلوب تری را شاهد بود، گفت: هوشیاری و جدیت کارکنان در تعمیق ارتباط و تقویت تعامل با صاحبان کسب و کارها، اصناف، مشاغل تولیدی و واحدهای صنفی در کنار برنامه ریزی های انجام شده از سوی بانک برای ارتقای کمی و کیفی خدمات می‌تواند زمینه‌ساز تعالی و پیشرفت بیش از پیش بانک باشد.

مدیرعامل بانک سینا تاکید کرد: موفقیت بانک در سایه ارائه خدمات مناسب و کسب رضایت مشتریان محقق می‌شود. لذا مشتری مداری به عنوان پایه و محور تدوین اهداف راهبردی و استراتژیک بانک مورد تاکید قرار گرفته است و همکاران نیز این موضوع را باید در فعالیت های روزمره و ارائه خدمات به مشتریان مدنظر قرار دهند.

ایمانی در ادامه، مطالبات معوق را عاملی برای افزایش هزینه‌های بانک دانست و بیان داشت: با وصول مطالبات بخش مهمی از منابع بانک از حالت رکود خارج شده و به چرخه اقتصاد و تولید باز می گردد. اگرچه که بانک سینا دارای کارنامه و موقعیت مناسبی در این بخش است اما مراقبتها و پیگیری ها باید به صورت مستمر و کامل ادامه داشته باشد.

گفتنی است در این سفر که معاون شعب و مناطق و مدیر امور حوزه مدیرعامل و روابط عمومی بانک نیز حضور داشتند شعب میدان سعیدی، توحید و مدرس قم مورد بازدید قرار گرفت و دستورات لازم در جهت پیشبرد فعالیت ها صادر شد

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک سینا وصول مطالبات مطالبات معوق پول نیوز تسهیلات بانک سینا سهم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۵۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟

امتداد - یک کارشناس اقتصادی گفت: بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان به ایسنا افزود: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نمی کند؛ این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است.

او درباره تاثیر حراج سکه در کنترل قیمت‌ها بیان کرد: اگر هدف بانک مرکزی کاهش قیمت سکه بوده، باید توجه داشت که این کار یک مسکن موقت است برای تاثیر در قیمت؛ لذا این امر باید به‌طور مرتب انجام شود یا اینکه به تعدادی سکه عرضه شود که دیگر بازار اشباع شده باشد.

البته همه این‌ها منوط به این است که نرخ ارز هم ثابت باشد.

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: قبلا برگزاری حراج‌ سکه برای این بود که طلا به سازندگان عرضه شود و آنها بتوانند زیورآلات تولید کنند، در مقایسه با زمانی که نفت فروخته می‌شد و بانک مرکزی طلا و دلار تحویل می‌گرفت و به بانک کارگشایی می‌داد که به سازندگان و تولیدکنندگان زیورآلات عرضه کند؛ این کار در میان‌مدت نمی‌تواند اثری داشته باشد که قیمت‌ها را بشکند و کسانی که سکه خریدند هم به امید سوداگری هستند یا اینکه دنبال حفظ ارزش پولشان هستند.

اختلاف بین ارز دولتی و غیر رسمی

بغزیان خاطرنشان کرد: تا زمانی که سوداگری است و بین ارز دولتی و غیر رسمی اختلاف وجود دارد، نباید انتظار داشته باشیم که ثبات اقتصادی ایجاد شود و طلا و دلار برای خرید واقعی باشند نه برای استفاده از فرصت‌ها و سوداگری؛ زیرا اختلاف ارز دولتی با بازار غیر رسمی جذاب است و با عرضه محدود هم نمی‌توان نرخ را شکست بلکه می توان در کوتاه مدت بر بازار اثر گذاشت و این امر را بارها آزمون کردیم؛ لذا باید این موضوع ریشه‌ای حل شود.

وی ادامه داد: برای مثال منطقی بود که در آستانه سفرهای نوروزی، میزان دریافت ارز مسافرتی را افزایش دادند که فرد تشویق نشود ارز را از بازار آزاد بخرد، اما تا زمانی‌که محدودیت باشد، هرچه هم سهمیه افزایش پیدا کند، از طرف دیگر صف ایجاد برای خرید ایجاد می شود و چون به اندازه تقاضا عرضه نمی‌شود، در حد همان چند روز التهاب بازار را کنترل می‌کند و این را نباید به‌عنوان یک برد در نظر گرفت.

این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نکرد.

این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است.

بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • مدیرعامل بانک ملی:کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی
  • مخالفت مصر با کوچاندن فلسطینی ها به صحرای سینا