Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، اکبر فتحی در بازدید از پژوهشکده رانشگرهای فضایی در تبریز با بیان اینکه بخش تحقیقات در امر کشاورزی علاوه بر تعاریف بهنژادی و بهزراعی و معرفی ارقام جدید بذر و دام، باید در حوزه صنعت کشاورزی نیز فعالیت کرده و مطالعات مدرن و بروز دنیا در زمینه کشاورزی مکانیزه را در حوزه‌های مختلف منجمله جوجه کشی، آبیاری تحت فشار و توسعه گلخانه‌های هایتک و هیدروپونیک را برای افزایش بهره‌وری کشاورزی در اختیار کشاورزان و بهره‌برداران بخش کشاورزی قرار دهد، اظهار داشت: بخش کشاورزی مجبور است برای تامین امنیت غذایی کشور به سمت توسعه گلخانه‌های هایتک و هیدروپونیک پیش رود از این رو تحقق این مهم ایجاب می‌کند تا مرکز تحقیقات و پژوهش‌های فنی مهندسی جهادکشاورزی در کنار سازمان جهادکشاورزی استان بوده و کارشناسان و متخصصان کشاورزی را مساعدت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتحی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این نکته که پنل‌های خورشیدی نیاز اصلی بخش کشاورزی است، افزود: مرکز تحقیقات مهندسی جهادکشاورزی در این حوزه نیز باید با استفاده از ظرفیت و امکانات بالقوه خود و همچنین با بهره مندی از تجربیات و دانش کارشناسان و متخصصان فعال در مرکز گام‌های موثر و اساسی‌تری در این زمینه بردارد.  

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با خاطرنشان ساختن طراحی و ساخت پل خیبر توسط مهندسان مرکز تحقیقات مهندسی جهادکشاورزی آذربایجان شرقی در دوران دفاع مقدس گفت: این مهم افتخار و برگ زرینی در پرونده درخشان مهندسان این مرکز در جنگ تحمیلی است باید خدمات و اقدامات بی نظیر و چشمگیر مرکز تحقیقات و پژوهش‌های فنی مهندسی سازمان جهادکشاورزی استان در دوران دفاع مقدس و مطالعات زیربنایی مهندسان مرکز تحقیقات که به نتایج مورد نظر رسیده است به اطلاع افکار عمومی و مردم شریف ایران اسلامی رسانده شود.   

وی با بیان اینکه ضرورت دارد تا با مستندسازی خدمات و اقدامات شایسته مرکز تحقیقات مهندسی استان در طول دفاع مقدس و دوران سازندگی، دین خود را نسبت به شهدای جنگ تحمیلی و کانون سنگرسازان بی سنگر ادا کنیم، افزود: توفیقات و خدمات ارزنده مهندسان و کارشناسان مرکز تحقیقات مهندسی جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی متعلق به کل کشور، نظام مقدس اسلامی و بخش کشاورزی در سطح ملی و استانی است.  

انتهای پیام/60001 

منبع: فارس

کلیدواژه: امنیت غذایی بخش کشاورزی کشاورزی آذربایجان شرقی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز پنل های خورشیدی مهندسی جهادکشاورزی گلخانه هایتک هیدروپونیک مرکز تحقیقات مهندسی مهندسی جهادکشاورزی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۶۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!

نتایج تحقیقات تازه نشان داده است که خوردن دراز مدت وعده‌های غذایی پرچرب و شیرین می‌تواند منجر به بروز اختلالات پایدار در حافظه شود.

به گزارش یورونیوز، در سال‌های اخیر تحقیقات زیادی داشتن رژیم غذایی ناسالم و مصرف غذا‌های فرآوری‌شده را با خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در افراد در سنین بالاتر مرتبط دانسته‌اند. یکی از یافته‌های دیگر چنین مطالعاتی این بود که این نوع غذا‌ها اغلب بر حافظه تأثیر می‌گذارند، حتی اگر تنها گهگاهی مصرف شوند.

پژوهشگران در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در آمریکا از خود پرسیدند که با توجه به نتایج تحقیقات پیشین، اگر افراد از سنین جوانی رژیم غذایی ناسالم داشته باشند این شیوه زندگی چه نتایجی را می‌تواند برای آن‌ها در بر داشته باشد؟

برای یافتن پاسخ، یک تیم تحقیقاتی شماری از موش‌ها را از سن ۲۶ تا ۵۶ روزگی تحت رژیم غذایی حاوی غذا‌های پرچرب و شیرین قرار داد.

این بازه سنی برای موش‌ها مشابه دوران نوجوانی در انسان‌ها است؛ زمانی که مغز به طور قابل توجهی در مرحله رشد قرار دارد. گروه دیگری از موش‌های صحرایی در همین سن به جای آن غذای سالم خوردند تا دانشمندان بتوانند تفاوت آن‌ها را بهتر دریابند.

بعد از این بازه زمانی در آزمایش‌های حافظه مشخص شد موش‌هایی که رژیم غذایی ناسالم داشتند، نمی‌توانستند اشیاء جدید را در صحنه‌ای که چند روز قبل کاوش کرده بودند شناسایی کنند. حتی اگر یک شیء آشنا کمی از جای خود تکان خورده بود.

این در حالی بود که گروه دیگر موش‌ها، که از غذای سالم تغذیه کرده بودند، در شناسایی محیط جدید خود مشکلی نداشتند.

اسکات کانوسکی، عصب‌شناس در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، در این باره می‌گوید: «آنچه که ما در تحقیقاتمان می‌بینیم این است که اگر موش‌ها با رژیم غذایی ناسالم بزرگ شوند، حافظه شان اختلالات پایدار پیدا می‌کند.»

مشکلات حافظه برای موش‌های گروه اول حتی زمانی که به مدت ۳۰ روز به غذای سالم روی آوردند (یعنی مدت معادل دوره بزرگسالی در انسان‌ها)، ادامه داشت.

آنا هیز، نویسنده ارشد و محقق تغذیه در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، با اشاره به تخریب نقش یک انتقال‌دهنده عصبی کلیدی در مغز حیوانات به نام «استیل کولین» گفت: «سیگنال موسوم به استیل کولین سازوکاری است که به موش‌ها کمک می‌کند تا رویداد‌ها را رمزگذاری کرده و به خاطر بسپارند. این روند مشابه حافظه اپیزودیک در انسان‌ها است که به ما امکان می‌دهد تا رویداد‌های گذشته خود را به خاطر بسپاریم. به نظر می‌رسد که این سیگنال در حیواناتی که با رژیم غذایی چرب و شیرین رشد کرده‌اند، اتفاق نمی‌افتد.»

محققان می‌گویند تطابق دادن کامل نتایج این آزمایش با انسان‌ها دشوار است و باید هنوز تحقیقات بیشتری در این خصوص انجام شود.

دیگر خبرها

  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟