Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

نشست شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی مجاز زمینی کشور با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار و پیاده سازی سامانه جامع حمل‌ونقل بین‌المللی به‌عنوان هسته اصلی سامانه مدیریت یکپارچه مرزی(IBMS) به تصویب رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، بیست و ششمین نشست شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی مجاز زمینی کشور روز شنبه ۲۸ بهمن با حضور وزیر راه و شهرسازی معاون وزیر امور خارجه و نمایندگان دستگاه‌های عضو این شورا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معرفی و تصویب سامانه جامع حمل و نقل بین المللی و برنامه زمان بندی اتصال آن با سایر سامانه های مربوط به بخش ها و دستگاه های مستقر در پایانه های مرزی، تصویب برنامه ساماندهی پسکرانه پایانه مرزی باشماق از طریق ایجاد مرکز لجستیک مرزی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، بررسی فرایندهای مرزی پایانه مرزی بازرگان جهت ساماندهی و بهبود آنها، تصویب کلیات طرح ساماندهی پسکرانه پایانه مرزی تمرچین و ارائه گزارش اقدامات سال جاری دبیرخانه شورا و برنامه های سال ۱۴۰۰ از دستور کارهای این جلسه بود.

این جلسه با چهار مصوبه خاتمه یافت که به شرح ذیل است:

مصوبه دستور کار اول

سامانه جامع حمل نقل بین المللی به عنوان هسته اصلی سامانه مدیریت یکپارچه مرزی(IBMS)  به تصویب رسید و مقرر شد کلیه دستگاه های مستقر در پایانه های مرزی اقدام لازم برای پیاده سازی این سامانه و اتصال و بهره برداری از آن را به عمل آورند.

سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز ملزم شد تا اقدام لازم برای نصب تجهیزات پلاک خوان ناوگان و کانتینر در پایانه های مرزی و سایر مبادی  ورودی و خروجی را پیگیری و به عمل آورد و اتصال سیستمی سامانه های گمرک ایران، نیروی انتظامی و شرکت نفت به سامانه فوق تا قبل از اردیبهشت ۱۴۰۰ برقرار شود.

همچنین مقرر شد به منظور حذف کنترل های مضاعف در پایانه های مرزی، دستگاه های مستقر در مرز برای انجام صحت سنجی اطلاعات حمل ونقلی و گمرکی نسبت به اشتراک اطلاعات در سامانه اقدام  و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تا اردیبهشت ۱۴۰۰ جزییات سامانه و حدود دسترسی هر یک از دستگاه ها را تهیه و به تایید اعضا برساند.

مصوبه دستور کار دوم

با توجه به تاکید صریح وزارت کشور مبنی بر حذف بازارچه مرزی باشماق، ضمیمه شدن محوطه ترانشیپمنت (بازارچه مرزی سابق) به پایانه مرزی مورد تصویب قرار گرفت و مقرر شد، مرکز لجستیک مرزی باشماق توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با جلب مشارکت بخش خصوصی متخصص در حوزه لجستیکی با شیوه BOT ایجاد و اتصال زنجیره لجستیکی، تجاری و گمرکی آن با تیرپارک ها و پایانه مرزی برقرار شود.

همچنین مقرر شد، اقدامات لازم برای رفع معارضین و انتقال مالکیت کل اراضی مورد نیاز برای اجرای طرح به نام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، توسط استانداری کردستان صورت گیرد و این دستگاه اجرایی اقدامات لازم جهت ایجاد و توسعه حریم امنیتی مرز از طریق کریدور لجستیک مرزی را به عمل آورد تا کنترل و پایش های مضاعف از نقطه صفر مرزی به ابتدای حریم امنیتی منتقل شوند و پیش از اجرای طرح، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و وزارت امور خارجه، انطباق طرح پیشنهادی با فرایندهای جاری و طرح های توسعه آتی کشور طرف مقابل را مورد هماهنگی قرار دهند.

مصوبه دستور کار سوم

با توجه به ارائه نتایج مطالعات فرایندی از پایانه مرزی بازرگان مقرر شد، انتقال درب خروج گمرک از نقطه صفر مرزی به محوطه و سالن تجاری جدید تا پایان فروردین ۱۴۰۰ صورت گیرد و در اجرای مصوبه نشست ۲۵ شورا برای اتصال سامانه گمرکی به سامانه نوبت‌دهی مجازی، گمرک ایران، اقدامات لازم را صورت دهد.

در بخش دیگری از این مصوبه، مقرر شد خروج شرکت نفت جهت پایش سوخت از نقطه صفر مرزی به درب خروج جدید گمرکی و حذف پایش مضاعف تا پایان فروردین ۱۴۰۰ صورت گیرد و فرایند ارجاع کامیون به ایکس ری یا تغییر محل جانمایی آن توسط گمرک ایران به منظور حذف گره فرایندی و ترافیکی تا پایان فروردین ۱۴۰۰ اصلاح شود.

در این راستا همچنین مقرر شد، با توجه به ایجاد تاخیر در اجرای طرح جامع گمرک بازرگان،‌ دبیرخانه مصوبات قبلی شورا در این خصوص را مورد بررسی مجدد قرار دهد و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نسبت به جمع آوری سالن سمپاشی در نقطه صفر مرزی و ایجاد باجه جدید امور بندری اقدام تا ظرفیت تردد ورودی افزایش یابد.

مصوبه دستور کار چهارم

با توجه به لزوم ایجاد تحول و ساماندهی اساسی محدوده مرز تمرچین و نظر به مصوبه هیات وزیران مبنی بر ادغام بازارچه مرزی تمرچین و همچنین نامه شماره ۱۴/۹۹/۷۴۷۵۴ مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۲۶ استانداری آذربایجان غربی، مقرر شد، مرکز لجستیک مرزی تمرچین توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با جلب مشارکت بخش خصوصی متخصص در حوزه لجستیکی با شیوه BOT ایجاد شود و با توجه به لزوم تعیین محدوده دقیق قابل واگذاری جهت انجام مطالعات جامع لجستیکی مرز، اقدامات لازم برای رفع معارضین و انتقال مالکیت کل اراضی قابل واگذاری برای اجرای طرح به نام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، توسط استانداری آذربایجان غربی صورت گیرد. ضمن اینکه استانداری آذربایجان غربی ملزم به انجام اقدامات لازم جهت ایجاد و توسعه حریم امنیتی مرز از طریق کریدور لجستیک مرزی شد تا کنترل و پایش‌های مضاعف از نقطه صفر مرزی به ابتدای حریم امنیتی منتقل شوند.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نقطه صفر مرزی پایانه های مرزی سامانه جامع حمل مصوبه دستور کار نقل بین المللی اقدامات لازم حریم امنیتی پایانه مرزی لجستیک مرزی صورت گیرد اجرای طرح مقرر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۶۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/کردستان رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و گفت: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

اکبر محمدی صبح امروز ۸ اردیبهشت در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کردستان اظهار کرد: برنامه رشد اقتصادی استان براساس شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم) ابلاغی مقام معظم رهبری باید با محوریت استفاده از زیرساخت‌های موجود، ابتکارات مردمی، قدرت مدیریت فعالان اقتصادی و فعالان مدیریتی، نیروی جوان تحصیل‌کرده و شرکت‌های دانش‌بنیان و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و در جهت تحقق احکام برنامه تهیه و اجرا شود.

 وی، افزود: شیوه‌های و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان و ظرفیت‌های اشتغال‌زایی در استان از جمله در حوزه صنایع دستی و گردشگری به منظور حمایت و تأمین مالی مشاغل خرد، شناسایی و با هدف بهبود فضای کسب و کار در برنامه رشد اقتصادی استان مورد توجه خاص قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و ادامه داد: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

محمدی عنوان کرد: فشار اقتصادی بر مردم، دولتی بودن ساختار اقتصادی از ضرورت‌های بنیادین در تحقق شعار سال است و هر الگویی باید منجر به تولید و افزایش ثروت و رفع تبعیض و محرومیت شود.

 وی‌ به ساختارهای مورد نیاز در تحقق شعار سال هم اشاره کرد و گفت: ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال باید مورد توجه قرار گیرد. رشد تولید با مشارکت مردم اصلی‌ترین برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به منظور اجرای شعار سال است.

وی خاطرنشان کرد: تعیین مسائل مهم و اولویت های استان، تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، تدوین برنامه عملیاتی بر اساس محتوی مدل مفهومی، طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی و توسعه و انعقاد تفاهم نامه چهار جانبه استاندار، سازمان، رئیس دستگاه و دستگاه ناظر از برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه ریزی به منظور تحقق شعار سال است.

وی اعلام کرد که شورای برنامه ریزی استان در سال گذشته در مجموع ۳۴ دستور کار با ۱۰۰ مصوبه داشته که بیش از ۷۰ درصد آن اجرایی شده و ۳۰ درصد هم در حال اجراست.

محمدی خاطرنشان کرد: ۵ مصوبه از این تعداد مربوط به کارگروه آموزش، پژوهش و نوآوری، ۳۰ مصوبه کارگروه امور زیربنایی، ۳۹ مصوبه کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری، ۴ مصوبه کارگروه خانواده و ۲۲ مصوبه فرابخشی بوده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه
  • طلافروشان ماهانه ۸۰۰ هزار تومان مالیات دادند
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • صدور مصوبه کارگروه امور زیربنایی برای ۵۷ شهرک مسکونی
  • ۵۷ شهرک مسکونی مصوبه کارگروه امور زیربنایی استان را اخذ کرده‌اند
  • کنوانسیون کارخدمه رانندگان (AETR) با تصویب در پاستور جهت گام آخر به بهارستان ارسال شد
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد