Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز به نقل از العالم، رئیس جمهوری اسلامی ایران، روابط خوب تهران – برن را تاریخی و عمیق دانست و تاکید کرد که لازم است این روابط خوب با توجه به ظرفیت های بالای متقابل، بیش از پیش و در چارچوب نقشه راه همکاری های مشترک، توسعه و تعمیق یابد.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر سه شنبه در تماس تلفنی آقای"گای پارملین" رئیس جمهور کنفدراسیون سوئیس، اظهارداشت: با تحرک بیشتر کمیته های اقتصادی و مالی که با هدف پیگیری و ارتقاء سطح همکاری اقتصادی دو کشور تشکیل شده است، می توان همکاری های تهران – برن را به مرحله مناسبی ارتقاء داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور گفت: خوشبختانه روابط ایران و سوئیس با ترسیم نقشه راه روابط در حوزه های مختلف سیاسی، فرهنگی و اقتصادی همانند حمل و نقل، بهداشت، دارو، کشاورزی و علم و فناوری، حتی در شرایط ناشی از تحریمهای ظالمانه آمریکا، در وضعیت قابل قبولی قرار داشته است و ما در صدد تسهیل بیش از پیش فعالیت های شرکت های مهمی سوئیسی هستیم که باوجود تحریم، همچنان به فعالیت خود در ایران ادامه داده اند.

روحانی همچنین انجام اقدامات لازم جهت فعالیت موثر کانال مالی سوئیس و عملیاتی شدن آن دسته از قراردادهای مشترک که به دلیل سیاستهای دولت قبلی آمریکا متوقف شده اند، را ضروری و گامی در راستای بهره گیری از ظرفیت های متقابل خواند.

رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه حل مشکلات از طریق تهدید، فشار و زور، در برابر مردم ایران یقینا شکست خورده است، تاکید کرد: فشار حداکثری آمریکا با مقاومت ملت ایران به طور کامل با شکست مواجه شده و تنها با روش های مبتنی بر عقلانیت و احترام متقابل است که می توان بر مشکلات فائق آمد.

روحانی همچنین بازکردن و بحث مجدد پیرامون برجام به عنوان محصول تلاش طولانی کشورهای مختلف را غیرممکن و مغایر با قطعنامه 2231 شورای امنیت دانست و گفت: راهبرد تهران در قبال برجام کاملا مشخص است. لغو عملی و نه صرفا بر روی کاغذ تحریم ها از سوی آمریکا بازگشت ما را به اجرای تعهداتی که طبق برجام آنها را کاهش داده ایم ، به همراه خواهد داشت.

رئیس جمهور تاکید کرد: اکنون توپ در زمین آمریکا است و هر موقع تحریمهای غیرقانونی را به طور عملی کنار بگذارد، همه چیز در مسیر درست قرار خواهد گرفت.

روحانی همچنین طرح صلح هرمز را گامی برای ترغیب امنیت دسته جمعی در منطقه دانست و با استقبال از هرگونه ابتکار سازنده و عملیاتی از سوی کشورهایی همانند سوئیس، تاکید کرد: بی تردید در فضای ناامن، همگی چه در منطقه و چه در اروپا صدمه می بینند و ایران در صورت مشاهده اراده لازم از سوی سایر کشورهای منطقه،آماده انجام اقدامات اعتمادساز است.

رئیس جمهور با اشاره به وضعیت غمبار مردم یمن، خواهان آتش بس فوری، ارسال کمکهای بلاعوض، جلوگیری از انتقال تسلیحات به برخی از کشورهای منطقه و در نهایت آغاز مذاکرات یمنی- یمنی به عنوان راه حل نهایی بازگشت آرامش و صلح به این کشور دانست.

آقای "گای پارملین" رئیس جمهور کنفدراسیون سوئیس نیز در این گفت وگوی تلفنی با تبریک 22 بهمن به دولت و مردم ایران تاکید کرد: برن خواهان گسترش روابط در زمینه های مورد علاقه با ایران است و همه تلاش های خود را برای گسترش این همکاری ها بکار خواهم گرفت.

وی با ابراز خرسندی از فعالیت شرکتهای سوئیسی در ایران به رغم تحریم های آمریکا به کانال مالی سوئیس و نقش آن اشاره کرد و گفت که ما خود را متعهد می دانیم که دارایی های ایران در برخی کشورها را به این کانال منتقل کنیم.

رئیس جمهور سوئیس همچنین شرایط کنونی در عرصه بین الملل را فرصت دوباره ای برای بازگشت همه طرفهای برجام برای انجام تعهداتشان دانست و گفت که سوئیس آماده است تلاش هایی را در این راستا بکار گیرد.

آقای پارملین همچنین به اهمیت بازگشت امنیت به یمن و تقویت همکاری های منطقه ای اشاره کرد و اظهارداشت: ایران با توجه به نقش موثری که در منطقه دارد، می تواند با کمک سایر کشورها و از جمله اتحادیه اروپا به بازگشت آرامش به یمن کمک کند.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: رئیس جمهور سوئیس رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۶۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه

رئیس‌جمهور کلمبیا از کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواست تا پیشنهاد مصر برای آتش‌بس در غزه را بپذیرد.

به گزارش مشرق، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهور کلمبیا در صفحه شخصی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: ما امیدواریم ابتکار آتش‌بس پیشنهادی مصر توسط کابینه نتانیاهو جدی گرفته شود. اسرا به طور کامل آزاد و اسرائیل به طور کامل از غزه خارج شود.

رئیس‌جمهور کلمبیا همچنین گفت کشورش آماده ارائه کلیه خدمات مراقبتی به کودکان فلسطینی مجروح در جریان بمباران‌های رژیم صهیونیستی است. پترو همچنین حمایت خود را از دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد پرونده نسل‌کشی علیه تل‌آویو ابراز کرد.

به گزارش آناتولی، پترو گفت دیوان بین‌المللی دادگستری با قدرت‌های جهانی مواجه است و «به نظر می‌رسد این یکی از مهم‌ترین درگیری‌های بین بربریت و بشریت باشد.»

پیشتر دولت کلمبیا رسما قطع روابط دیپلماتیک را به رژیم صهیونیستی اطلاع داد و اعلام کرد هماهنگی برای عزیمت دیپلمات‌هایش به کلمبیا را آغاز خواهد کرد.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگ ویرانگری را در نوار غزه به راه انداخته است که منجر به تلفات ده‌ها هزار غیرنظامی، که بیشتر آنها کودک و زن هستند، شده است.

به گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز، انزوای بین‌المللی رژیم صهیونیستی با آغاز حمله نظامی ویرانگر آن در غزه افزایش یافته است. برخی از کشورها سطح روابط خود را کاهش داده‌اند، در حالی که برخی دیگر روابط را به طور کامل قطع کرده‌اند. شرکای نزدیک مانند ایالات متحده، بریتانیا و آلمان، در حالی که همچنان قویا از تل‌آویو حمایت می‌کنند، آشکارا از رفتار آن و ارسال ناکافی کمک‌های بشردوستانه به غزه انتقاد می‌کنند. ترکیه هم اعلام کرد تا زمانی که «آتش‌بس دائمی» در غزه برقرار نشود، تجارت با رژیم صهیونیستی را از سر نخواهد گرفت.

روز چهارشنبه، پس از بولیوی و بلیز، کلمبیا جدیدترین کشور در آمریکای مرکزی یا جنوبی بود که روابط خود با رژیم صهیونیستی را قطع کرد. کلمبیا و شیلی و هندوراس سفیران خود را از اراضی اشغالی فراخوانده‌اند. کشورهای عربی مانند اردن و بحرین که تل‌آویو با آنها در زمینه امنیت همکاری نزدیک دارد هم در اوایل جنگ در میان اعتراض عمومی نسبت به افزایش تلفات، سفیران خود را به خانه آوردند.

تغییر لحن در واکنش به جنگ غزه، بازتاب هزینه هنگفتی است که فلسطینیان پرداخت می‌کنند. به گفته مقامات بهداشتی محلی، طی هفت ماه گذشته بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان
  • جزئیات دیدار و گفتگوی گروسی با امیرعبداللهیان
  • از سوء استفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید
  • رئیسی: از سوءاستفاده صهیونیست‌ها علیه ایران جلوگیری کنید/ بارزانی: حرمت کمک‌های ایران را نگه می‌داریم
  • رئیسی: از سوء استفاده صهیونیست‌ها علیه ایران جلوگیری کنید/ بارزانی: حرمت کمک‌های ایران را نگه می‌داریم
  • گفتگوی وزیر جنگ آمریکا با همتای اسرائیلی خود درباره رفح
  • سوئیس: به اوکراین سلاح نمی‌دهیم
  • ویولا آمهرد: سوئیس به اوکراین تسلیحات نخواهد داد
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه