Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه آلمانی در گزارشی طرفداران داعش را همچنان تهدیدی جدی و خطری بالقوه برای جامعه آلمان ارزیابی کرده و با استناد به اطلاعات دولت به شمار بالای داعشی‌های بازگشته از مناطق بحرانی و خطری که از طرف آنها وجود دارد اشاره کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، "ان تی وی" آل در گزارشی نوشت: به صورت رسمی این طور گفته می شود که تروریسم داعش شکست خورده است، اما طرفداران متعصب آن همچنان یک تهدید از جمله برای آلمان محسوب می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

نهادهای امنیتی آلمان حدود 80 عنصر بازگشته از سوریه و عراق را شناسایی کرده اند که احتمال اقدامات جنایی جدی از طرف آن ها بالا است. همچنان احتمال بازگشت تعداد بیشتری از طرفداران داعش به آلمان هم وجود دارد.

ان تی وی در ادامه این گزارش نوشت: اکثر قریب به اتفاق عناصر بازگشته از قلمرو سابق داعش همچنان امروزه به صورت بالقوه خطرناک قلمداد می شوند.

دوات آلمان در پاسخ به یک درخواست گروه پارلمانی حزب سبز آلمان اعلام کرده است که اداره فدرال پلیس جنایی آلمان اطلاعاتی درباره 148 مرد و زن را در اختیار دارد که حداقل به طور موقت به داعش پیوسته بودند و اکنون دوباره به آلمان بازگشته اند. تنها 6 نفر از این افراد از طرف مقام های امنیتی به عنوان عناصر بی خطر ارزیابی می شوند.

دستگیری اعضای یک باند تأمین مالی داعش در روسیهدستگیری 3 داعشی نیوزلندی در مرزهای ترکیه

تا 22 ژانویه حدود 78 دو تابعیتی و خارجی که از سوریه و عراق به آلمان بازگشته بودند به عنوان عناصر خطر اسلام گرای افراطی ارزیابی شدند. پلیس 64 نفر دیگر که از مناطق بحرانی بازگشته اند را هم به عنوان عناصر مرتبط با این گروه ها شناسایی کرده است.

عناصر خطر در آلمان به افرادی تلقی می شود که از طرف سازمان های امنیتی انتظار حملات تروریستی سخت از طرف آن ها وجود دارد.

بر اساس اطلاعات دولت آلمان اخیرا حدود 42 نفر از عناصر بازگشته از مناطق بحرانی در ارتباط با سفرهایشان به عراق و سوریه بازداشت شده اند. این واقعیت که بسیاری از این افراد در آینده قابل پیش بینی از زندان آزاد خواهند شد برای پلیس به مفهوم کار بیشتر است. برخی از این افراد بار دیگر در مسیرهای افراط گرایی قرار می گیرند. همانطور که حمله تروریستی با چاقو در اکتبر گذشته در درسدن نشان داد هیچ تضمیمی برای اینکه این افراد به تروریسم روی نیاورند وجود ندارد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

"ایرنه میهالیک"، از سیاستمداران حزب سبز آلمان برخورد با افراد بازگشته از مناطق بحرانی را برای نهادهای امنیتی و دادگستری در آلمان یک چالش بزرگ ارزیابی کرده است.

بر اساس اطلاعات دولت فدرال آلمان در 8 ژانویه سال جاری میلادی 71 تبعه آلمانی و 30 تبعه خارجی از آلمان که به یک سازمان تروریستی پیوسته بودند در شمال سوریه در اسارت و یا بازداشت نیروهای کرد در آمدند. دولت آلمان بر اساس اطلاعاتی که خود ارائه داده تا به حال 3 زن و 12 کودک را از منطقه تحت کنترل کردها در شمال سوریه به کشور بازگردانده است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

حزب سبز آلمان دولت را متهم می کند که درباره مسئله طرفداران داعش آلمانی که در عراق و سوریه هستند بی تفاوت است و کاری نمی کند. یک نماینده این حزب اعلام کرده که دولت با این رویکرد خود تنها مسئله را بزرگتر می کند.

وی تاکید کرد که دولت باید این سخن رئیس جمهور جدید آمریکا را جدی بگیرد که در این باره هشدار داده که تهدید جهانی داعش افزایش پیدا می کند اگر جامعه بین المللی شهروندان خود را از مناطق بحرانی بازنگرداند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان داعش اخبار آلمان داعش جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و جهان تسنیم بخوانید کلیک کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۷۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمدوشدهای غیرمنتظره دیپلماتیک/ نگاهی به سفر ناگهانی نچیروان بارزانی و هیئت بلندمرتبه همراهش به ایران

درباره علل این سفر در شرایط کنونی با دکتر جعفر قنادباشی کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا به گفت‌وگو نشستیم.


پس از ماجراهای مقر موساد و ماجرای انتقال تروریست‌ها از اقلیم اصلاً تصور نمی‌شد هیئتی از اقلیم به تهران بیاید علت این سفر چیست؟ 
جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان هیچ‌گاه وارد روابط خصمانه‌ای که موجب قطع مراودات بشود، نشده‌اند؛ بنابراین این سفر تعجب‌آور نیست و در عرصه سیاسی عادی و در عرف مراودات دیپلماتیک می‌گنجد و با توجه به علت سفر و شرایط فعلی اقلیم کردستان، این سفر مورد اهمیت واقع شده است.

اقلیم کردستان در حال حاضر از دو نظر دارای شرایط ویژه‌ای است که ادامه حیات سیاسی این منطقه خودمختار را می‌تواند به مخاطره بیندازد و هیچ‌گاه تاکنون شرایط برای اقلیم بدین شکل نبوده است. نخست، اختلافات میان دو حزب اصلی بر سر انتخابات است که موقعیت حزب دموکرات را در خطر قرار داده است و بخشی از این دیدار برای کمک ایران به منظور حل مشکلات داخلی است. 

از طرفی، شرایط منطقه‌ای نیز اصلاً به سود اقلیم کردستان نیست و بارزانی‌ها به‌خوبی متوجه هستند ایران دست برتر را در منطقه دارد و می‌تواند برای حل مشکلات اقلیم کمک کند.

 با  توجه به سوابق حملات ترکیه و دست‌اندازی به شمال عراق و سوریه و امکان تکرار آن، این مسئله بارزانی‌ها را نگران می‌کند. ایران به‌عنوان همسایه‌ای مقتدر و با حسن‌نیت در توافق امنیتی با کشورهای مختلف از جمله عراق است و می‌تواند شرایط را برای همکاری با اقلیم فراهم کند. طبیعی است با توجه به این شرایط رئیس اقلیم در دشواری‌های داخلی و خارجی ایران را به عنوان طرف گفت‌وگو انتخاب کند.

آیا در این سفر، امضای قراردادهای بزرگ امنیتی اقتصادی در دستور کار قرار دارد؟
در حال حاضر شرایط برای توافق امنیتی بزرگ و قراردادهای اقتصادی-امنیتی جدی فراهم نشده و سخنی هم به میان نیامده است. البته همکاری‌های محدودی همواره وجود دارد. اقلیم، قابلیت‌های زیادی دارد و ایران نیز می‌تواند با همه کشورهای منطقه و عراق روابط تجاری خوبی برقرار کند، اما همواره همکاری اقتصادی ایران و اقلیم، در چارچوب خاص تعریف شده است که مسلماً باید در ماه‌ها و سال‌های آینده منتظر ورود به آن بود.

آیا ممکن است نزدیک شدن اقلیم به ایران روی قسد و کردهای سوریه هم اثرگذار باشد؟
هرگونه همکاری میان نیروهای منطقه‌ای می‌تواند تأثیراتی را بر گروه‌های مختلف داشته باشد، اما بازی با مهره‌ها در سوریه در چارچوب‌های دیگری حرکت می‌کند و مناسبات ما با اقلیم عمدتاً در پایان دادن به تحرکات مخالفان ایران از خاک اقلیم کردستان دارای اهمیت است و موجب ناامید شدن رژیم‌هایی خواهد شد که در حال بهره‌برداری از خاک کردستان علیه منافع جمهوری اسلامی ایران هستند.

در واقع تأثیرپذیری گروه‌ها در سوریه از روابط ایران و اقلیم غیرمستقیم است و با توجه به شرایط کنونی افزایش قدرت ایران و شرایط فعلی اقلیم ، تأثیر جدی بر گروه‌های کرد قسد ندارد، بلکه بیشتر از تحرکات حضور آمریکایی‌ها در منطقه اثرپذیری دارند و عمدتاً از ضعف حضور آمریکایی‌ها در منطقه متأثر خواهند شد.

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • آمدوشدهای غیرمنتظره دیپلماتیک/ نگاهی به سفر ناگهانی نچیروان بارزانی و هیئت بلندمرتبه همراهش به ایران
  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • شکست جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • روسیه: ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کردیم
  • روسیه ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کرد
  • درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت
  • ژنرال صهیونیست: السنوار به دنبال بیرون راندن ما از نوار غزه است/ایران تهدیدی بزرگ برای اسرائیل
  • جلسات سری ارتش آلمان به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار گرفت
  • پروژه های مهم عمرانی شهرستان تا پایان دولت تکمیل شود
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس