Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@18:04:43 GMT

آخرین اخبار سینما در روزی که گذشت

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۳۷۹۱۷

آخرین اخبار سینما در روزی که گذشت

سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال پس از کاهش ابتلا به کرونا سینماها بار دیگر شاهد بازگشایی شد.

خبرگزاری میزان - سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال پس از کاهش ابتلا به کرونا سینماها بار دیگر شاهد بازگشایی شد. 

بازگشایی سینماها در آستانه جشنواره فیلم فجر در دوره سی و نهم در نوع خود خبری خودب برای دوست داران هنر هفتم است و باید دید تا پایان سال و دو ماه باقی مانده از زمستان این بازگشایی چه نتیجه ای را برای سینمای کشور رقم می زند. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

آغاز اکران «مکالمات» از ۲۹ بهمن در «هنر و تجربه»

فیلم سینمایی «مکالمات» به کارگردانی رضا رزم، نویسندگی رضا رزم و سبحان حسین آبادی و تهیه کنندگی نفیسه سادات از چهارشنبه ۲۹ بهمن ماه در سینماهای «هنر و تجربه» روی پرده می رود.

مرتضی خدمت لو، سونیا نبی، نوید برادران، حمیدرضا سام خانیانی، ابراهیم گله‌دارزاده، منصوره کارون، جمال کامران شورجه، علی جانب الهی، گلنوش قهرمانی، مسیح نوروزی، حمید کلانتری، مینا مقامی زاده و نوید اسدی از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

در خلاصه داستان «مکالمات» آمده است: بیژن دانش آموخته فیزیک که به تدریس مشغول است، تنها زندگی می کند و مجرد است. او مدتی است که می خواهد دلیل اصلی این را که چرا از نگاه دیگران انسان موفقی نیست، در خودش پیدا کند.

رضا رزم علاوه بر فیلمسازی، نمایش‌هایی چون «خط سفید ارتفاع»، «این غریزه خسته از زندگی»، «چشم های سنگین از خواب را می مالم» و «عصیان» را کارگردانی کرده است.

برخی از عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از کارگردان: رضا رزم، نویسنده: رضا رزم و سبحان حسین آبادی، تهیه کننده: نفیسه سادات، فیلمبردار: یاشار امینی، صدابردار: قادر قادری، طراحی و ترکیب صدا: بهروز شهامت، تدوین: مینا کاوان، انتخاب بازیگر: ابراهیم امینی، طراحی صحنه و لباس: رضا رزم، اصلاح رنگ و نور: رضا تیموری و مدیر تولید: مسیح نوروزی.

اعلام تعداد آثار راه یافته به چهارمین جشنواره فیلم «ایثار»

هیأت داوران چهارمین جشنواره فیلم «ایثار» متشکل از مهدی فجری، مهدی آذرپندار، محمدرضا وطن دوست، مرجان ریاحی و مریم رستمی از میان ۹۰۸ اثر متقاضی حضور در این دوره جشنواره، تعداد ۱۲۵ اثر را برای حضور در چهارمین جشنواره فیلم «ایثار» انتخاب کرد.

۸ فیلم برای حضور در بخش کوتاه داستانی (۱۲۰ ثانیه‌ای)، ۷ اثر برای حضور در بخش پویانمایی، ۲۸ اثر برای حضور در بخش داستانی کوتاه و حجاب و عفاف، ۵۱ اثر برای حضور در بخش مستند بلند، ۹ اثر برای حضور در بخش مستند کوتاه و ۲۲ اثر برای حضور در بخش نماهنگ چهارمین جشنواره فیلم «ایثار» انتخاب شد.

چهارمین جشنواره فیلم «ایثار» به دبیری سیدمرتضی حسینی مدیرکل امور هنری معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در آستانه روز شهید در اسفند سال ۹۹ برگزار می‌شود.

 

مدرسان کارگاه های المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران معرفی شدند

جمعی از هنرمندان و سینماگران در کارگاه‌های رایگان و مجازی پنجمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران تجربه های خود را به هنرجویانی از این نسل منتقل می‌کنند.

سعید پوراسماعیلی، ساعد نیک ذات، پویان شعله‌ور، عطا مجابی، حافظ آهی، حامد سلیمان‌زاده، نواب محمودی، فریبرز آهنین و حسن شبانکاره هنرمندانی هستند که به عنوان مدرس تجربه‌های خود را با نوجوانان و هنرجویان حاضر در کارگاه‌های فیلمسازی پنجمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران در میان می‌گذارند.

کارگاه‌های آموزش فیلمسازی پنجمین دوره المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران در مرحله مقدماتی به صورت رایگان و از طریق اینستاگرام این رویداد و انجمن سینمای جوانان ایران با شناسه های کاربری @olymp.film.fe و @iycs.ir برگزار می‌شود.

مجموعه کارگاه‌های مجازی و آموزشی المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران به همت معاونت فرهنگی و آموزش انجمن سینمای جوانان ایران با همکاری یونیسف از سوم اسفند ماه روزهای یکشنبه و چهارشنبه  سوم و پنجم اسفندماه از ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ در جریان برگزاری خواهد بود.

اعلام جزییات آیین افتتاحیه جشنواره «موج» کیش

مراسم افتتاحیه چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «موج» کیش به دبیری ابراهیم حصاری عصر روز پنجشنبه ۳۰ بهمن ماه ساعت ۱۷:۳۰ در سالن خلیج‌فارس منطقه آزاد کیش با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

در مراسم افتتاحیه این رویداد رضا اردلان رییس جشنواره در سخنانی به تشریح برنامه‌های این رویداد طی سه دوره برگزاری و اهداف نخستین دوره برگزاری آن به صورت بین‌المللی خواهد پرداخت.

در بخش دیگری از این مراسم که به مدت یک ساعت پیش‌بینی شده است در قالب پخش یک کلیپ، تجربه‌ها و دستاوردهای برگزاری جشنواره فیلم «موج» کیش از دوره اول تا سوم و همچنین مقدمات برگزاری دوره چهارم مرور می‌شود.

برگزاری ۲ کارگاه در ایام برگزاری جشنواره

از روز جمعه اول اسفندماه نمایش فیلم‌ها و کارگاه‌های آموزشی جشنواره کلید می‌خورند. در این دوره ۲ کارگاه سینمایی تدارک دیده شده که در روزهای اول و دوم اسفندماه برگزار می‌شوند.

اولین کارگاه از سری کارگاه‌های آموزشی چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم «موج» کیش با نام «داستان کامل» روز جمعه یکم اسفندماه ساعت ۲۲ برگزار می‌شود. مدرس این کارگاه محمد گذرآبادی نویسنده و مترجم آثار سینمایی است.

دوم اسفند ماه همزمان با سومین روز برگزاری جشنواره دومین کارگاه «داستان‌گویی از خانه تا دنیا» ساعت ۲۲ برگزار می‌شود. الهه نوبخت تهیه‌کننده و پخش‌کننده بین‌المللی سینما مدرس این کارگاه است.

ورود به این کارگاه‌ها برای عموم آزاد و رایگان است.

مدیریت بخش کارگاه و آموزش این دوره از جشنواره برعهده زهره زمانی است.

چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم «موج» کیش به دبیری ابراهیم حصاری از تاریخ ۱۸ تا ۲۱ فوریه ۲۰۲۱ مصادف با ۳۰ بهمن لغایت ۳ اسفند در جزیره کیش برگزار خواهد شد

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما سینمای ایران المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران چهارمین جشنواره فیلم اثر برای حضور در بخش برگزار می شود سینمای ایران بین المللی کارگاه ها رضا رزم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۷۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید منادی در نخستین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، اظهار داشت:  در استان خوزستان 14 دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه‌داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهدیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مسئله یک مسئله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خود کم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچون سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجراست به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • اختتامیه دومین دوره جشنواره عروسک‌خونه