Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-28@00:48:05 GMT

ادعاهای هسته ای غرب و مولفه های قدرت ایران

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۳۸۴۵۶

کشورهای غربی ایران را به بهانه واهی جلوگیری از رسیدن به ساخت سلاح هسته‌ای تحریم کرده‌اند، همان‌هایی که خود دارای بمب اتمی هستند!

خبرگزاری میزان - دستیابی به بمب اتمی در مقطعی از تاریخ دنیا، یکی از مؤلفه‌های قدرت محسوب می‌شد تا از این طریق آنهایی که به این سلاح دست یافته‌اند، دیگر جوامع را تحت فشار و سیطره خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به کارگیری بمب هسته‌ای نخستین بار از سوی آمریکا اتفاق افتاد.

آمریکا در جنگ جهانی دوم برای جلوگیری از شکست خود مقابل ژاپن، هیروشیما و ناکازاکی را هدف بمب‌های اتمی خود قرار داد و صد‌ها هزار نفر از مردم این شهر‌ها را به کام مرگ فرستاد و جنایتی از یاد نرفتنی آفرید.

انگلیس نیز که دارای سلاح هسته‌ای است، آزمایش بمب اتمی خود را علیه بومیان استرالیا انجام داده است که در این آزمایش هزاران نفر از مردمان اصلی این قاره که صاحبان این سرزمین هستند کشته شدند.

کشور‌های دیگری، چون روسیه، چین، فرانسه، هندوستان، پاکستان، کره شمالی و رژیم صهیونیستی نیز دارای سلاح هسته‌ای هستند که تاکنون از این سلاح استفاده نکرده‌اند.

خطر سلاح هسته‌ای همه جهان را تهدید می‌کند و مهمترین خطر از سوی آنهایی است که از این سلاح کشتار جمعی استفاده کرده‌اند و آن را در اختیار دارند.

ساخت سلاح هسته‌ای هزینه زیادی دارد علاوه بر آن نگهداری و مراقبت از آن نیز هزینه سنگین تری را تحمیل می‌کند.

اگر روزی جنگ هسته‌ای در جهان آغاز شود، باید نابودی زمین را مشاهده کرد؛ جنگ هسته‌ای گسترش خواهد یافت و دارندگان آن نیز تحت تأثیرات مستقیم و غیر مستقیم بمب هسته‌ای نابود خواهند شد.

ایران معاهده منع گسترش سلاح هسته‌ای و کشتار جمعی را امضا کرده است و علاوه بر آن پس از پیروزی انقلاب اسلامی که به خاطر آموزه‌های دینی خود را از کشتار مردم عادی دور ساخت و هیچگاه در ۸ سال جنگ عراق علیه ایران، به مناطق مسکونی حمله نظامی نکرده و علاوه بر آن از سلاح‌های نامتعارف استفاده نکرده است.

اما در مقابل، ارتش رژیم بعث، علاوه بر حملات گسترده به مناطق مسکونی ایران، از سلاح شیمیایی بهره برد.

بیشتر بخوانید: روسیه خواستار «پیشرفت واقعی» در اجرای برجام شد رایزنی وزرای خارجه آلمان و فرانسه درباره برجام

اکنون چنین کشوری که حتی در جنگ علیه خود ملاحظه دشمن را نیز می‌کند، متهم به اقدام برای ساخت سلاح هسته‌ای می‌شود که صلح و امنین جهان را به خطر انداخته است! و بیش از ۲۰ سال است که به خاطر این اتهام درگیر فشار‌های سیاسی و اقتصادی است و برای پایان دادن به این دشمنی، مذاکرات زیادی را هم پشت سر گذاشته است که در آخرین دور از این مذاکرات به توافق هسته‌ای با ۱+۵ رسید، اما بد عهدی آمریکا و اروپا توافقی که خود آنها تنظیم کرده بودند، نابود کرد.

طرف مقابل و افکار عمومی جهان باید به این درک برسند که اگر ایران قصد ساخت بمب هسته‌ای داشت هیچگاه مذاکره نمی‌کرد و به فعالیت‌های هسته‌ای خود ادامه می‌داد و بسیار پیش از این به سلاح هسته‌ای هم دست یافته بود.

اگرچه اثبات شده است که ایران قصدی برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما برجام این مسئله را بار دیگر ثابت کرد.

ایران نیازی به بمب اتم ندارد علاوه بر آن موازین اسلامی، اخلاقی، شرعی و ایرانی اجازه دستیابی به سلاحی نامتعارف که در اختیار برخی کشور‌های دنیاست و آمریکا از آن بهره برده و صد‌ها هزار نفر از مردم ژاپن را قتل عام کرده، نمی‌دهد.

ایران قوی‌تر از بمب هسته‌ای در اختیار دارد، مردم ایران، مردم ژاپن یا کره جنوبی نیستند که تن به خواسته آمریکا بدهند و خود را در ذلالت دائمی قرار دهند.

انقلاب اسلامی ایران به واسطه جنگ و قدرت نظامی صادر نشده است؛ مردم منطقه از مدیترانه گرفته تا دریای سرخ و خلیج عدن و حتی فراتر از آن، از انقلاب اسلامی ایران الهام گرفته‌اند.

مردم کشور‌های اسلامی غرب آسیا، انقلاب اسلامی ایران را انقلابی علیه ظلم و ستم می‌دانند که باعث بیداری آنها شده است.

چه قدرتی بالاتر از تأثیر و نفوذ انقلاب اسلامی در منطقه و حتی جهان وجود دارد که ایران بخواهد بمب اتم را جایگزین آن کند؟

هر چند ایران از عوامل و مؤلفه‌های بازدارنده قوی نیز غافل نگشته چرا که نظام سلطه علاوه بر تحریم‌های اقتصادی و فشار‌های سیاسی از ماشین جنگی خود علیه ایران بهره می‌برد. 

ایران با آگاهی از تهدیدات نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی نسبت به خود، توانمندی‌های دفاعی و نظامی خود را افزایش داده و توانسته است با ساخت موشک‌های بالستیک در انواع گوناگون، یک بازدارنگی دائمی نسبت به تهدیدات دشمنان ایجاد کند.

بمب اتم برای آنهایی است که قصد کشتار و جنایت دارند و البته واقعا مضحک است کشوری که سلاح هسته‌ای دارد و از آن استفاده کرده و احتمال استفاده دوباره نیز می‌رود، ایران را تهدید می‌کند که نباید بمب هسته‌ای بسازد!

انتهای پیام/

برچسب ها: تحولات بین الملل برجام

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا تحولات بین الملل برجام ساخت سلاح هسته ای انقلاب اسلامی بمب هسته ای علاوه بر آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۸۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم

«ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنجشنبه گفت چنانچه آمریکا تصمیم به مستقر کردن تسلیحات هسته‌ای خود در لهستان بگیرد، مسکو این تسلیحات را به عنوان «اهداف مشروع» در زمان وقوع جنگ مستقیم با ناتو در نظر می‌گیرد.

به گزارش فارس به نقل از آناتولی، روسیه هشدار داد تسلیحات هسته‌ای آمریکا در صورتی که در لهستان استقرار یابند به عنوان اهداف جنگی مشروع در نظر گرفته خواهند شد.

«ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنجشنبه گفت چنانچه آمریکا تصمیم به مستقر کردن تسلیحات هسته‌ای خود در لهستان بگیرد، مسکو این تسلیحات را به عنوان «اهداف مشروع» در زمان وقوع جنگ مستقیم با ناتو در نظر می‌گیرد.

زاخارووا در یک نشست مطبوعاتی از اظهارات چند روز پیش «آندژی دودا»، رئیس جمهور لهستان در یک مصاحبه که آمادگی کشورش برای میزبانی از تسلیحات هسته‌ای آمریکا را اعلام کرده بود انتقاد کرده و این موضع رئیس جمهور لهستان را «تحریک آمیز» خواند.

زاخارووا بیان داشت: «طرح چنین صحبت‌های تحریک‌آمیزی از سوی رهبران لهستان اتفاق جدیدی نیست. مقام‌های لهستانی بلندپروازی خودشان برای آن که به شکل سفت و سخت‌تری به تسلیحات هسته‌ای آمریکایی مستقر در اروپا متوسل شوند پنهان نکرده‌اند و از مدت‌ها پیش درباره آن حرف زده‌اند.»

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه خاطر نشان کرد حرف‌های مقام‌های لهستانی درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای همواره با سیاست خصمانه آن‌ها نسبت به روسیه ارتباط مستقیم داشته است.

او در نشست مطبوعاتی هشدار داد: «همانطور که می‌دانید در صورتی که تسلیحات هسته‌ای آمریکا در خاک لهستان مستقر شوند به سرعت فهرست اهداف مشروع روسیه مربوط به وضعیت تقابل نظامی مستقیم با ناتو به‌روزرسانی خواهد شد.»

زاخارووا در این نشست در واکنش به تصمیم اخیر سوئیس برای مسدود کردن دارایی‌های روسیه به ارزش ۳.۱۴ میلیارد دلار شامل ذخایر حاکمیتی متعلق به بانک مرکزی روسیه گفت: «در اینجا نباید درباره مسدود کردن صحبت شود بلکه یک اختلاس، دزدی و راهزنی اتفاق می‌افتد.»

این مقام ارشد وزارت امور خارجه روسیه تاکید کرد یک چنین اقداماتی «به مثابه نقض فاحش هنجارهای قوانین بین‌المللی، شامل اصول برابری حاکمیتی کشورها و منشور سازمان ملل است.»

او ادامه داد: «هر گونه دست‌اندازی به منافع و حقوق مالکیتی کشور ما، صرف نظر از هر نامی که روی آن بگذاریم، چیزی به جز یک دزدی وقیحانه و خودسرانه در نظر گرفته نمی‌شود.»

او در این مورد نیز هشدار داد روسیه بر مبنای اصل مقابله به مثل به آن پاسخ خواهد داد و تدابیر تلافی‌جویانه‌ای که لزوما متقارن نخواهند بود اتخاذ خواهد کرد.

زاخارووا بیان داشت مسکو ابزارهای اقتصادی و سیاسی متعددی برای پاسخ به اقدامات غیردوستانه دارد که در صورتی که مقام‌های سوئیس بر اجرای یک چنین دسیسه‌های ناعادلانه‌ای اصرار بورزند، کشور آن‌ها را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است | در دکترین ما سلاح هسته‌ای وجود ندارد
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • سلاح اتمی؛ جزو برنامه ریزی امنیتی و دفاعی ایران است؟ /تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح هسته ای +اینفو