Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سفر کردن همیشه تجربه‎های خوبی را برای انسان‌ها رقم می‌زند و با خاطره‌های زیادی همراه می‌شود اما گاهی یک اتفاق ناخوشایند و غیرمنتظره در یک سفر می‌تواند به یک باره تمام خوشی‌های آن را به فراموشی بسپارد و بهت و پشیمانی را جایگزین آن کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اما چرا بُهت؟ احتمالا خیلی از ما از قوانین عجیب و غریبی که در بعضی از کشورها وجود دارد بی خبریم، قوانینی که در کشوری به شدت سخت گرفته می‌شود و شاید در جایی دیگر کوچکترین اهمیتی نداشته باشد. پس ممکن است با انجام یک کار معمولی در شهر یا کشوری که با قوانین آن ناآشنا هستیم مجبور به پرداخت جریمه‌‌ای هنگفت و یا تحمل مجازاتی سخت شویم.

در این گزارش، برخی از قوانین عجیبی که در برخی کشورها حاکم است و بی توجهی به آن‌ها نوعی جرم تلقی می‌شود را مشاهده می‌کنید.

ماشین کثیف در دُبی

دولت دُبی معتقد است وجود ماشین کثیف در سطح شهر، تصویر آن را زشت می‎کند و تهدیدی برای سلامت جامعه محسوب می‌شود، بنابراین اگر کسی اتومبیل کثیف خود یا حتی ماشین کرایه شده از شخص دیگری را به همان شکل به سطح شهر بیاورد قطعا جریمه خواهد شد و باید 3000 درهم به همین عنوان  پرداخت کند.

 

چیدن زیتون نرسیده در استانبول ترکیه

از آنجایی که ترک‌ها علاقه خاصی به زیتون‌های شهر خود دارند، اگر کسی پیش از رسیدن زیتون‌ها آن‌ها را بچیند به پرداخت بیش از 500 دلار جریمه یا حتی در مواردی به تحمل 2 سال حبس محکوم می‌شود.

 

نشستن در ونیز ایتالیا

ونیز یک شهر توریستی گردشگری است و معمولا بسیار شلوغ است. بنابراین ممکن است افراد حین بازدید احساس خستگی کنند و بخواهند با نشستن در گوشه‌ای خستگی خود را رفع کنند بی آنکه بدانند با این کار مجبور به پرداخت جریمه 588 دلاری می‌شوند. دولت محلی این شهر برای حفظ آسایش و آرامش ساکنان این منطقه و همچنین خود توریست‎ها، نشستن در این شهر را ممنوع کرده است و توریست‌ها اگر قصد استراحت دارند باید سری به کافه‎ها و رستوران‌ها بزنند. جالب است که دولت محلی با این کار موجب بهبود چشم گیر کسب و کار کافه داران نیز می‌شود.

 

جمع کردن شن، سنگریزه و صدف در ساردینیا ایتالیا

اگر اهل جمع کردن سنگریزه و صدف و البته کمی شن از ساحل به عنوان سوغاتی هستید، نباید اینکار را در ساردینیا انجام دهید، چون نقض قوانین محسوب شده و جریمه ۳.۴۸۲ دلاری برای شما در پی دارد.

 

جمع کردن سنگریزه در سواحل کورن وال انگلیس

بندرگاه زیبای کراکینگتون توریستی ترین نقطه در کورن وال است؛ اما دولت جمع کردن سنگریزه از این ساحل را به دلیل فرسایش ممنوع اعلام کرده است و نقض این قانون جریمه ای نزدیک به 1.283 دلار در پی دارد.

 

ریختن زباله در هنگ کنگ

البته ریختن زباله در هرجای دنیا عمل ناپسندی است اما هنگ کنگ در برخورد با این اقدام از همه فراتر رفته و برای مقابله جدی با آن، قانونی را وضع کرده که  حتی ریختن یک پوست آبنبات در خیابان هم 1500 دلار جریمه به دنبال دارد.

 

بنزین تمام کردن در اتوبان آلمان

یکی از قوانین عجیبی که بابت عدم رعایت  آن جریمه می‌شوید بنزین تمام کردن در بزرگراه اتوبان آلمان است. این اتوبان یکی از خطرناک ترین بزرگراه‌های دنیا است که سرعت مجاز در آن 81mph  اعلام شده و کوچکترین توقفی حتی اگر به دلیل تمام شدن بنزین باشد با جریمه 34 دلاری همراه خواهد بود.

 

آدامس جویدن در سنگاپور

یکی دیگر از قوانینی که شاید به سختی بتوان آن را باور کرد، ممنوع بودن جویدن آدامس در سنگاپور است. جویدن آدامس در سنگاپور غیر قانونی است و اگر کسی این قانون را نقض کند از طرف دولت به مبلغ 100 هزار دلار جریمه خواهد شد. دولت سنگاپور این کار را به منظور جلوگیری از کثیف شدن جاده ها و پیاده‌روها تصویب کرده است.

 

نپوشیدن لباس مناسب در کوهنوردی در سوئیس

کوهنوردی معمولا در صدر لیست تمام توریست هایی قرار دارد که به سوئیس سفر می کنند. اما نپوشیدن لباس های مناسب در حالی که در دامنه‌های آلپ سوئیس حتی قدم می‌زنید برخلاف قوانین این کشور است. نقض این قانون موجب می شود 100 دلار جریمه شوید. پس بهتر است در هنگام بازدید از آلپ سوئیس، پوتین های کوهنوردی و لباس‌های گرم به همراه داشته باشید.

 

 

پوشیدن لباس‌های استتاری

حواستان باشد اگر قصد سفر به کارائیب را داشتید هرگز شلوارهای استتاری نپوشید. طبق قوانین در بسیاری از بخش های کارائیب افراد غیر نظامی حق پوشیدن لباس‌ها یا پنهان کردن ادوات جنگی را ندارند. نقض این قانون جریمه ای حدود 3.700 دلار یا یک سال زندان در پی دارد!

 

گزارش از فاطمه کربلایی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوانین و مقررات قوانین عجیب سفر خارجی جریمه سنگین دلار جریمه جمع کردن لباس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۸۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدودف از پاسخ مسکو به مصادره اموال روسیه از سوی واشنگتن گفت

مدودف امروز (شنبه) اظهار داشت که در پاسخ به اقدامات ایالات متحده در مصادره اموال و دارایی‌های مسکو، لازم است امکان فسخ مالکیت و حقوق غیرمالکی خارجی‌ها در قانون پیش بینی شود.

به گزارش ایسنا، دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه یادآور شد که قوانین روسیه شامل مفهوم محدودیت‌های متقابل (اقدامات تلافی جویانه) در پاسخ به محدودیت‌های حقوق شهروندان و اشخاص حقوقی روسیه است.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وی ادامه داد: «این قاعده نیاز به گسترش دارد چون مصادره اموال و دارایی‌های روسیه اساسا نه تنها شامل محدود کردن حقوق بلکه فسخ آنها نیز می‌شود. این امر مستلزم اصلاح قانون است.»

معاون رئیس شورای امنیت روسیه همچنین گفت: «روسیه می‌تواند به مصادره دارایی‌های خود با جبران‌هایی که در قوانین این کشور پیش‌بینی شده است پاسخ دهد. قانون ملی همچنین باید توانایی فسخ مالکیت و حقوق غیرمالکی اتباع خارجی را ایجاد کند. باید با اقدامات تلافی جویانه مقابله شود. ما می‌توانیم چنین چیزی را در قانون خود پیدا کنیم. اینها به اصطلاح اقدامات تلافی جویانه هستند.»

این مقام روسی توضیح داد که مسکو بدیهی است که نمی‌تواند «پاسخ کاملا متقارن» به قانون ایالات متحده در مورد مصادره دارایی‌های روسیه بدهد چون مقدار قابل توجهی از اموال دولتی ایالات متحده در روسیه وجود ندارد: پاسخ می‌تواند نامتقارن باشد.

معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت، ایالات متحده مکانیزمی را برای تصاحب غیرقانونی اموال قیمتی روسیه ایجاد کرده که برخلاف قوانین بین المللی و ملی روسیه است.

وی افزود: «این بدان معنی است که قوانین ما نه تنها باید حقوق افراد خارجی را محدود کند، بلکه باید فسخ آنها را نیز پیش بینی کند تا امکان بازپرداخت به نفع روسیه، اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی روسیه در دارایی‌های اشخاص خارجی از کشورهای غیردوست فراهم شود. این روند نیاز به تنظیمات خاصی در قوانین روسیه دارد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه تجارت
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه جامع تجارت
  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • معمای کف و سقف مجاز حجاب
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه
  • مدودف از پاسخ مسکو به مصادره اموال روسیه از سوی واشنگتن گفت